21

Re: Atleidimas iš darbo

Aukse, 31 пишет:

Geras virsininkas negali buti kategoriskas .

Kategorisku gali but ne tik geras virsininkas.... bet jei jau jo nepatraukiai savo atkaklumu, bei moterisku patrauklumu, tai pamirsk tai, ka gali sugalvoti savavaliskai..... ;D

22

o jei rimtai tai , neteisingai su manim pasielgė - pasiimdavau tik tuos kuriu pirkėjai neimdavo .

23

Aukse, 31 пишет:

o jei rimtai tai , neteisingai su manim pasielgė - pasiimdavau tik tuos kuriu pirkėjai neimdavo .

Betkokiu atveju, savivaliavai..... teisk save kaip nori.... bet ar ka nors gali siuo metu pakeisti????

24

Aukse, blyn, tu mane stebini :::921 pavyzdziui, as lb atsakingai i savo darba ziurejau. buvau pati jauniausia savo kolektyve. tokia tundriuke << laksciau kaip isprotejus, nepasisekdavo verkdavau (profilaktiskai i 2 savaites karta), ieskojau teisybes, pykdavau ir gincijausi su savo vadovu tol, kol jis mane itikindavo, kad negerai padariau, zdz, nors as visur tiek gyvenime, tiek darbe be galo vaikiskai naivi esu, taciau puikiai suprantu, KA GALIMA daryti, ir KO NEGALIMA...
o kai pries 2 metus dirbau ikej, tai kelis kartus ragavau tu saldainiu, kur vaikams duoda (na, galetu buti skanesnes :-) ) ... o jei nesupranti, kas galima ir kas ne, tai patarciau ISMOKTI padaryti taip, kad tai kas negalima atrodytu kaip galima.. bet tu savo amziuje, tai jau turetum moketi...

Aukse, 31 пишет:

Geras virsininkas negali buti kategoriskas .

sakai? tu teisi.. bet tavo atveju.. nu nzn, kokia tu ten darbuotoja buvai.. jei jau kazka pries tai esi prisidirbus, tai jau tikrai tu cia lankstumo neieskok... is asmenines patirties galiu pasakyti, kad vadovai yra lankstus GERAM darbuotojui. mane mama moke, kad tai, ka darai, turi daryti gerai ir ideti visa savo sirdele.. ne karta esu suklydus, bet mane moke, vadovas man ne karta sake, kas nedirba, tas neklysta.. bet manau tavo atvejis visai kitoks. nes as klydau ten, kur as nezinojau.. o tu paslydai, mergyt, lygioj vietoj.. paslydai ten, kur privalejai zinot, kad slysi... o jei nezinojai, tai kazkaip keista... 31 metai... hmmm....keista...
net ikej dirbdama klientus aptarnaudavau lb gerai, kad ir kokia prasta nuotaika butu buvus.. as dbr zinau, kad ir nuo kliento tavo nuotaika priklauso, bet turi laikytis.. as galejau, todel manau, kad ir visos tos kitos pardavejos gali (ir man kartais pikta, kai kokia ten savo ozius ar dar kokias nesamones rodo) galiu pasakyt, kad net dabar kartais sutinku kai kuriuos pirkejus (taip taip, vaikinus big_smile) ), kurie atvardydavo i mano eile, tai pasisnekam, pasijuokiam ir t.t. << moralas... jau turejai seniai issiugdyti poziuri i darba...

25

tokia kaip tave Nijole tai as atleisciau pagal 1 straipsni ;D

26

nesiginčysiu su tavim .

27

Auris, 21 пишет:

tokia kaip tave Nijole tai as atleisciau pagal 1 straipsni ;D

cituoju:
1 straipsnis. Lietuvos Respublikos darbo kodekso reglamentuojami santykiai
1. Šis Kodeksas reglamentuoja darbo santykius, susijusius su šiame Kodekse ir kituose norminiuose teisės aktuose nustatytų darbo teisių ir pareigų įgyvendinimu ir gynyba.
2. Atskirų darbo santykių sričių reglamentavimo ribas nustato šis Kodeksas, taip pat pagal šio Kodekso nustatytas ribas - kiti įstatymai ir Vyriausybės nutarimai.
:? :? :? :? :? :?

28

tai va, as buciau taip patenkintas tave atleisti, kad net nesivarginciau ieskoti kazkokiu ten mandru straipsniu o atleisciau pagal pacia pirma eilute, kuri reiskia praktiskai visas eilutes ;D

29

Aukse, 31 пишет:

nepritarciau...vis delto yra gyvenime ribos ka galima daryt ko ne...naivoka man sneket vyresniai uz save  ko daryt ko ne, bet... si karta pritarsiu Auriui tikrai nenoreciau kad mano darbe dirbtu tokie zmones...

30

Auris, 21 пишет:

tai va, as buciau taip patenkintas tave atleisti, kad net nesivarginciau ieskoti kazkokiu ten mandru straipsniu o atleisciau pagal pacia pirma eilute, kuri reiskia praktiskai visas eilutes ;D

tu vartaisi vel :-) ...

31

Būtų lengva tokį direktorių ir į teismą paduoti ir prieš jį laimėti wink

32

Aukse, 31 пишет:

tai paduok isitikinsim ar laimesi ar ne? kiek tu gali cia save aukstinti,suprasciau jei tave butu neteisingai apkaltine tai galetum kurt tokio pobudzio temas...

33

Aukse, 31 пишет:

Pabandyk ir butinai rezultatus pranes cia forume.... ;D

34

Sigitas, 25 пишет:
Aukse, 31 пишет:

Pabandyk ir butinai rezultatus pranes cia forume.... ;D

nebutina rasyt tai ko ir as tongue

35

koks yra neteisėtas atleidimas ?

36

Aukse, 31 пишет:

o tu darbo kodeksa esi kada nors skaiciusi ar bent rankose turejusi ? big_smile

37

kodel sitos temos nerakinate?nes cia tokia nesamone(bent jau man kiek pastebejau daugumai taip pat)

38

Aukse, 31 пишет:

As noreciau Taves to paties paklausti.... koks yra neteisetas atleidimas is darbo?????

39

Sigitas, 25 пишет:
Aukse, 31 пишет:

As noreciau Taves to paties paklausti.... koks yra neteisetas atleidimas is darbo?????

nemanau kad apsimoka tai klausti nes mergina oi jau visa moteris giliai isizeidus ...

40

Gal nederėtrų švaistytis terminais kurių dar nelabai suvokiate .