2,161

Re: Blevyzgos...

apie Fausta big_smile

2,162

Kokia as laiminga negaliu sokineju is dziaugsmo kad suzinojau kad istorija islaikiau jegyte..geriau ir nebuna....
Austeja>>apie koki cia Fausta kalbi?

2,163

Vaiva, 19 пишет:

Kokia as laiminga negaliu sokineju is dziaugsmo kad suzinojau kad istorija islaikiau jegyte..geriau ir nebuna....
Austeja>>apie koki cia Fausta kalbi?

Islaikai istorija o apie fausta nieko nezinai..... ;D

2,164

ne nezinau tik is lietuviu girdetas... kuo jis cia detas?

2,165

Vaiva, kas sake kad jis kuom nors detas|????

2,166

nu tai tokia mintis mano smegenim blondiskom persasi tai jei mini tai ir jis kaskuo detas ir nusipelnes yra

2,167

ech tos blondines ir ju mintys.... ;D

2,168

Sigitai,Sigitai ... pastebejai kad mes tik cia terasom visi dinge sad

2,169

tai nedinge, mes tik is nuosales pagarbiai stebim kaip cia baigsis visas gincas big_smile stafkes deliojam ir laukiam nekantriai rezultatu:))))

2,170

Auri>> tai kokie tie rezultai ir ta puse ar ne?

2,171

Stebetojai mes visi, tik rasytojai, kaip jau ir pavieniai.... kartas nuo karto raselinio parkerio plunksna padrekinam rasalu.... ;D

2,172

nu taip pritarsiu as tau si karteli juk reikia ir mums parasyti kaip laikotes?klaip sekasi?kaip seima ?gimines?;D

2,173

apsidziaugiau, kad blevyzgos pajudejo, bet kad cia kazkoks bardakas big_smile imsim lazda tongue na va, as jau namie wink ir busiu su jumis, kiek akys leis big_smile

2,174

O Ingrida kaip dziugu matyt tave

2,175

oo Vaivut, nepabek tik big_smile pakalbam smile man taip pat dziugu tave matyti wink ka veiki dabar, vasara ir pan?

2,176

veikiu tai kad nieko ipatinga atejau priregistruoti broli zaidime  tai cia uzsisedejau smile

2,177

saunuole, sedim sedim big_smile kiek broliui metu?neregistruok, sakyk teta neleidzia pikta big_smile

2,178

kad jau uzregistravau 22 jam...o kaip ir tau niekada nestebajau kiek tau ups... mes kaip kokios narkomanes kurios ateina kiekviena diena ;D

2,179

Vaiva, tai nepastabi esi, va nors ka nors apie tave issiaiskinsiu smile tai jau nuvarys dabar tave nuo kompo ane? big_smile narkomanes narkomanes...bet pripazystam..belieka pradet gydytis big_smile

2,180

o taip nepastabi... et geda bet ka jau padarysi tokia jau as esu...ne niekas manes nenuvarys jis ne namuose yra o tevas tikrai nenuvarys (beto serganciu ligoniu niekas nieko nesako)
ir ka dar noretum apie mane isiaiskinti?