13,921

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu jau siandien ka per diena apturejau :::011 turbut taip seniai nesiseke big_smile)
visu pirma turejau keltis 7..  kad nepapulciau i pika, isvaziavau pries puse8... :::819 vadinasi, nuvaziavau taisyt masina per anksti :-) be penkiolikos 8 sedziu, pakausi krapstau :? laukiu :V (susitariau su tais mechanikais, kad 8 ) tai dar reikejo laukti pusvalandi... bet cia buvo tik pradzia... pasake, kad galiu ateit po 2 valandu, tipo jie paskambins, tai dar "telefoniuka" uzsirase.. taigi, tas mechanikutis dedule toks, bet labai mielas ir ciotkas :H (as jam buvau mergyte su audinuke ;D ) tai zdz.. nuvarau as i miesta, beleka praveikiu.. jau praejo ir trys valandos.. jau neturiu ka veikt.. o dar vis nepaskambina.. as laukiu, laukiu.. o :::b18 ir telefonas issikrauna :::b18 super.. vadinasi, man reikia eiti i ta servisa.. nueinu, o ten pasirodo, jie jau seniausia viska sutvarke buvo, ir lauke manes hmm (paskambint pamirso :V ) zdz.. tada reikia varyt iki sesiaus seimos big_smile) vos keturios furos nenuskyne manes (nors ne superine as vairuotoja, bet tie tai ten kazka negrazaus svarste, o dar tas kelias toks mylimas :::b18 ) tai va, sedziu pas sesiuka.. ir reikia pasimatuoti bliuske, kuria uzsisakem per neta  >>> zavu !!!!!!!!!!! tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kada tai padarysiu big_smile) issimatavau atsimenu tada, viskas ore.. nuostabu.. o kai gavau drabuziuka.. tai nzn.. pusantro dydzio tai tikrai per didelis ;Dapsivelku bliuske ir svarstau >> galesiu nesiot, kai nescia busiu (zdz, pasijutau pasivaiksciojus po parduotuve busimoms mamytems hmm ) tai tada lekiu atgal i mare pas siuveja, kad mazintu.. tai is vienos isvare pasakiusios, kad cia netaisys, ir netaisoma, nes kazkoks kantukas yra.. nu dar susinervinau. bet kitoj siuvykloj sutvarkys :::920 ciki.. reikalai lyg ir susitvarke big_smile) reik masina nusiplaut ir bus pati nuostabiausia diena big_smile) nuvariau i kaimuka, pasijungiau slanga >> karsta, nusirengiau ant apatiniu lakstau, masina plaunu sau laiminga big_smile) .. o taip big_smile sulaukiau sveciu :::b18 plaunu plaunu, ir tik ziuriu ivairuoja i kiema mamos draugelis su kazkokiu bicu, kurio nesu macius :::819 o as sau stoviu su apatiniais.. jega galvoju hmm tai ka.. pastovejau, pasnekejau, smagiai pasijutau hmm po geru dvidesimt minuciu jie isvaziavo.. as baigiau plaut maske ir grizau namo..
diena baigesi gerai :-)

13,922

taai jau butu buve labai gerai  jei per maza butu buvus :? kas tada.... :? bet zodziu

13,923

internetines prekiautojos blemba big_smile taigi galvot reik su galva o ne su peles klavisu big_smile) big_smile) big_smile)

13,924

tai aisku, kad geriau,kad didesne big_smile) o kas tada butu >> buciau apsiverkus, ka daugiau big_smile)
>> Auri, mes viskuo galvojom.. viskuo.. ten net dydziu lentele buvo.. issimatavom, issiskaiciavom viska viska tongue

13,925

Nijolė, 21 пишет:

nu jau siandien ka per diena apturejau :::011 turbut taip seniai nesiseke big_smile)
visu pirma turejau keltis 7..  kad nepapulciau i pika, isvaziavau pries puse8... :::819 vadinasi, nuvaziavau taisyt masina per anksti :-) be penkiolikos 8 sedziu, pakausi krapstau :? laukiu :V (susitariau su tais mechanikais, kad 8 ) tai dar reikejo laukti pusvalandi... bet cia buvo tik pradzia... pasake, kad galiu ateit po 2 valandu, tipo jie paskambins, tai dar "telefoniuka" uzsirase.. taigi, tas mechanikutis dedule toks, bet labai mielas ir ciotkas :H (as jam buvau mergyte su audinuke ;D ) tai zdz.. nuvarau as i miesta, beleka praveikiu.. jau praejo ir trys valandos.. jau neturiu ka veikt.. o dar vis nepaskambina.. as laukiu, laukiu.. o :::b18 ir telefonas issikrauna :::b18 super.. vadinasi, man reikia eiti i ta servisa.. nueinu, o ten pasirodo, jie jau seniausia viska sutvarke buvo, ir lauke manes hmm (paskambint pamirso :V ) zdz.. tada reikia varyt iki sesiaus seimos big_smile) vos keturios furos nenuskyne manes (nors ne superine as vairuotoja, bet tie tai ten kazka negrazaus svarste, o dar tas kelias toks mylimas :::b18 ) tai va, sedziu pas sesiuka.. ir reikia pasimatuoti bliuske, kuria uzsisakem per neta  >>> zavu !!!!!!!!!!! tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kada tai padarysiu big_smile) issimatavau atsimenu tada, viskas ore.. nuostabu.. o kai gavau drabuziuka.. tai nzn.. pusantro dydzio tai tikrai per didelis ;Dapsivelku bliuske ir svarstau >> galesiu nesiot, kai nescia busiu (zdz, pasijutau pasivaiksciojus po parduotuve busimoms mamytems hmm ) tai tada lekiu atgal i mare pas siuveja, kad mazintu.. tai is vienos isvare pasakiusios, kad cia netaisys, ir netaisoma, nes kazkoks kantukas yra.. nu dar susinervinau. bet kitoj siuvykloj sutvarkys :::920 ciki.. reikalai lyg ir susitvarke big_smile) reik masina nusiplaut ir bus pati nuostabiausia diena big_smile) nuvariau i kaimuka, pasijungiau slanga >> karsta, nusirengiau ant apatiniu lakstau, masina plaunu sau laiminga big_smile) .. o taip big_smile sulaukiau sveciu :::b18 plaunu plaunu, ir tik ziuriu ivairuoja i kiema mamos draugelis su kazkokiu bicu, kurio nesu macius :::819 o as sau stoviu su apatiniais.. jega galvoju hmm tai ka.. pastovejau, pasnekejau, smagiai pasijutau hmm po geru dvidesimt minuciu jie isvaziavo.. as baigiau plaut maske ir grizau namo..
diena baigesi gerai :-)

ar galima tai pavadint pirmaja Nijoles kelione? ar as kazka praziopsojau? big_smile bet smagiai smagiai su tais apatiniais big_smile:D:D

13,926

ten ne apatiniai, ten palaidine

13,927

noreciau pamatyt tuos apatinius ;D ;D ;D

13,928

Ingridut, matyt, kad seniai beuzsukai.. ir kad visko neskaitei ;D as jau 2 savaiciu gimtadieni skaiciuoju, kai vazineju masina big_smile) ojeee.. prisimenu, kai mes visi dazniau cia uzsukdavom ir rasdavom kelis psl prirasytus i prieki, tai bent jau as nuskaitydavau viska, ka esu praleidus.. o tu, mergina, hmmm??? nepadarei to tongue prisimenu,kaip mes ieskojom Aurio, kad parasytu 10.000-aji posta, kad mes galetume toliau nesamones rasyt ;D ot.. geri laikai buvo big_smile)
> sesiau, Ingrida turejo omeny masinos plovima :V  bet tai buvo man pamoka, kad masina reikia plauti anksciau, o ne pries darbo pabaigas

13,929

eik tu prisiminime tik savo apatinius tvarkytis ;D big_smile) big_smile)

Beje, parasiau egzamina siandiena ir toks begalo apsipatenkines savimi esu kad net tiesiog imk ir pasimylek su savim ;D big_smile) big_smile)

...Liko dar 2 egzaminai.. Ketvirtadieni ir penktadieni... APsaugok dieve (tmi)

13,930

gerai, kad nepasisiulei sutvarkyt :::a14
>>as tai rytoj varau i kauna :::b18 te buna palaimintas kelias ir visi vairuotojai busiantys salia :::a52

13,931

Nijolė, 21 пишет:

gerai, kad nepasisiulei sutvarkyt :::a14
>>as tai rytoj varau i kauna :::b18 te buna palaimintas kelias ir visi vairuotojai busiantys salia :::a52

o ryte ar vakare vaziuoja, kad neatsidurciau salia taves? big_smile

13,932

is ryto ;D vaziuosiu per garliava ;D aleksotu, barsausko gatve iki pramones maximos ir iki urmo :::b18 tai va ;D buk akyla ;D ;D (cia mano mamuke >> :::211 << o cia as ;D )

13,933

Nijolė, 21 пишет:

Ingridut, matyt, kad seniai beuzsukai.. ir kad visko neskaitei ;D as jau 2 savaiciu gimtadieni skaiciuoju, kai vazineju masina big_smile) ojeee.. prisimenu, kai mes visi dazniau cia uzsukdavom ir rasdavom kelis psl prirasytus i prieki, tai bent jau as nuskaitydavau viska, ka esu praleidus.. o tu, mergina, hmmm??? nepadarei to tongue prisimenu,kaip mes ieskojom Aurio, kad parasytu 10.000-aji posta, kad mes galetume toliau nesamones rasyt ;D ot.. geri laikai buvo big_smile)
> sesiau, Ingrida turejo omeny masinos plovima :V  bet tai buvo man pamoka, kad masina reikia plauti anksciau, o ne pries darbo pabaigas

taip, nusikaltau, o dieve, kas dabar bus? neutral zinau, kad jus "gerieciai" ir manes nenubausit big_smile neskaiciau, nes nezinau nuo kur pradet, o tingiu ieskot..ir zinai kas kaltas, kad as tingiu??ogi tas Klaipedos berniukstis, Auris tongue:p:p liepe kazkada tinget, tai tik db atkeliavo tas paliepimas big_smile na, gal paskaitysiu kada prie progos, kai liudesiu, nes manau, kad tikrai ten linksmai aprasei...net dvi savaites jau big_smile

13,934

nuo 1391 psl tongue va ir skaityk ;D keli puslapiai, tai ne 1000 ;D
>> as tai noriu sokolado ;D arba ledu ;D tai galetum ir kokiu super pastu man persiusti visa tai ;D jei 6deini vaziuociau ne su mama, tai atvaziuociau pati pasiimti ledu ;D tiesiai per aplinkui as tau pasimatyma paskirciau ;D ;D
>> ir patarimas ;D ne visada reikia to "Klaipedos berniukscio" klausyti ;D nes jei visada klausysi, vadinasi is tekilos juros neisbrisi 25 val per para.. net miegot eisi apsikabinus tekilos buteli, prausiesi veiduka ryte su tekila, dantukus valysies su citrina, i arbata vietoj cukraus bersi druska.. zdz.. supratai mane wink

13,935

perskaiciau smile kaip visada smaiksciai, su visom smulkiom detalem ir gera nuotaika wink miela skaityt net :)Nijolyt, cia kam tas pasimatymas su ledais/sokoladu? pamaniau, kad i kauna vaziuoji tai gal man? big_smile
gerai, kad perspejai del to A big_smile busiu atsargi wink

13,936

bet kadangi vaziuoju del kitu reikalu, tai musu pasimatymas neivyks :V
ziuresiu siandien grazu filmuka per tv3 (emo)

13,937

Auris, 21 пишет:

kas dar tingi?

Aš vis dar :::111
Vakar nukritau ant užpakalio ,kvėpuot negalėjau ... nuo laiptu kritau neutral

13,938

Tomas, 26 пишет:
Auris, 21 пишет:

kas dar tingi?

vargsas, o sedyne sveika???? .....

13,939

Nijolė, 21 пишет:

bet kadangi vaziuoju del kitu reikalu, tai musu pasimatymas neivyks :V
ziuresiu siandien grazu filmuka per tv3 (emo)

ai big_smile juk dar ilgai gyvensim, spesim tongue

13,940

Austeja, 22 пишет:
Tomas, 26 пишет:
Auris, 21 пишет:

kas dar tingi?

vargsas, o sedyne sveika???? .....

Sėdmenys   sveiki ,sakiau kvėpuot negalėjau .
--
--
Ingrida :::b25