2,261

Re: Blevyzgos...

smile Kaip gyvenat? Na neskaitant bananų aišku big_smile

2,262

luksteni saulegrazas bet lupi banana :]

2,263

ne visus bananus nulupti reikia tongue ;D;D;D
Karolinut, baik gasdint eilini syki big_smile ateik, padesi man daiktus susikraut tongue

2,264

Kur važiuosi? (happy)

2,265

tik grizau is siauliu smile parsiveziau visa studentiska turta, kurio neturiu namie kur det big_smile o vaziuoju  siandie i vln tongue

2,266

Ajsi į Tebūnie naktis? wink

2,267

Karolinut, gerei?po vakar uzbaliavojai ar kaip big_smile (ek, kaip noris ta puka nupust tongue  ) naktis naktis, tik kad tamsos bijau neutral

2,268

Ingrida, 22 пишет:

Karolinut, gerei?po vakar uzbaliavojai ar kaip big_smile (ek, kaip noris ta puka nupust tongue  ) naktis naktis, tik kad tamsos bijau neutral

:? negėriau, o ką? :?

2,269

vadinas kazkokia liga ten tavo paumejo big_smile (kazkur skaiciau)..nes nesupratau to "Ajsi į..." big_smile

2,270

Ingrida, 22 пишет:

vadinas kazkokia liga ten tavo paumejo big_smile (kazkur skaiciau)..nes nesupratau to "Ajsi į..." big_smile

Tai tu nežinai?? Gi šian "Tebūnie naktis", kai nemiega ir tūsinasi visas Vilnius wink

2,271

Et kaip nuskilo visiems Vilnieciams kodel mano kaime tokiu dalyku negali buti ;D ;D ne jei rimtai tai truputi mane nervina kad viskas visi geri renginiai tik sostineje o ka daryti tiems zmonems kurie toliausiai nuo sostines atitole?

tai kaip su tuo bananu isejo? kaip jus?

2,272

Karolina, 20 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

Tai tu nežinai?? Gi šian "Tebūnie naktis", kai nemiega ir tūsinasi visas Vilnius wink

Oi, kaip skaniai Ingrida pamiegojo big_smile ir kazkaip nedamiegojo...o kad ta svente tokia buvo nezinojau zinok, pas mus visi miegojo big_smile cia ta svente kasmet vyksta?
Vaiva, as tai pries bananus db esu big_smile o del tu svenciu nepergyvenk ;p stok vilniun big_smile

2,273

Ingrida>>nepergyvenu tik siaip garsiai pamascia...je kur ten mane priims tokia..

2,274

pabandyti visada verta, kad paskui nekamuotu mintis "o jeigu...";)

2,275

ne tikrai tokia mintis manes nekamuos smile
Kaip jus pasiruose svesti?

2,276

islipau blaimba is traukinio, o visa Jonava kvepia saslykais big_smile bet jau as tai lb nepasiruosus sventei, lb nusikalus jauciuos :|kaip jus svesit?

2,277

As tai tokiu svenciu nesvenciu.. jei yra koks koncertas tai nueinu...bet siaip kad ten kaip seniau kai visi vaikai kurdavomeslauzus nebera taip

2,278

jetau, as tai lauzu nekurdavau :)tai ka, vis jau forumas neliudes si vakar..as nardysiu, gal ir tu smile

2,279

Vaiva, 19 пишет:

Ingrida>> tai kad as tu stringu net nenesioju tongue ir jau tikrai  daugiau is manes like baiki juokus smile o taip vyresne ir patirties daugiau ir protas geriau dirba

Tai po suknia  nieko nera:::921 ?

2,280

Tomai, ale ot jaunimas big_smile taigi yra visokiu tu kelnaiciu...aisku, galima ir be ju, gi vedinas viskas geriau ;D