Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?
Liubova tu nori pasakyt tegu tevai po 18kos savo vaikus laidoje? kvepia pamisimu , atleiskit
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Liubova tu nori pasakyt tegu tevai po 18kos savo vaikus laidoje? kvepia pamisimu , atleiskit
Deja tik pirmam kurse. Pasizadejau sau daugiau niekada to nekartoti
na kaip ce seniau buvo juk nesakau kad butent sendien :D:D :?
Deja tik pirmam kurse. Pasizadejau sau daugiau niekada to nekartoti
Be alkoholio negalima jis butinas kaip ir visas kitas maistas tik ribose
Evelina, 21 пишет:Deja tik pirmam kurse. Pasizadejau sau daugiau niekada to nekartoti
Be alkoholio negalima jis butinas kaip ir visas kitas maistas tik ribose
As juk ir nesakiau, kad visiskai issizadejau, o sakiau "pasizadejau to daugiau nekartoti". Turejau omeny alkoholio virsijima
As tik priminiau
reikia ir pavirsinti, kad kita diena lovoi galetum paguleti
o ar zinot kaip tiksliai alkoholis veikia zmogaus smegenis? pagirios tai negyvu neuronu salinimas is smegenu, o po baliuko ryte tie negyvi neuronai pasalinami besislapinant, taj taip jei geri, vadinasi ir slapiniesi "smegenimis". placiau cia
tai kam gert smegenimis?:D
tai kam gert smegenimis?:D
pavarei cia . alkohoio cia poveikis gi...
tai kad smegenys nuteka i kanalizacija nieko baisaus gal zemej kas protingo uzaugs, o vat kai isgaruoja tada blogai, siai alk. pavojingas kepenim
parasykit kas savo nuomone perskaite nors pusia teksto, man ydomu ka manysit apie jaunu zmoniu (paaugliu) isgerinejima. jie kogero net nesuvokia kas vyksta ju organizme(be to kad apsvaigsta ir nesamoniu pridaro)...
reikia ir pavirsinti, kad kita diena lovoi galetum paguleti
Taip, virsijimas garantuoja ne tik gulejima lovoj, bet ir lakstyma i wc.
kada tikrai pirmakart prisigeret (iki zemes graibymo) ???
tai kada atsitiko??????
esu siek tiek padauginus karta ir buvo koma... atsijungiau ir kambariokes isgasdinau nejuokais...
as ir dabar nesuvokiu kas darosi
Niekada nesu prisigėrusi iki žemės graibymo - mano manymu, visur ir visada reikalingas saikas. Taigi ir vartojant alkoholį reikia jausti savo ribas ir stengtis jų neperžengti
nebuvo taip as nelb megstu gerti tad niekaip negaleciau tiek prisigerti iki zemes graibimo
Austeja, 20 пишет:kada tikrai pirmakart prisigeret (iki zemes graibymo) ???
tai kada atsitiko??????
esu siek tiek padauginus karta ir buvo koma... atsijungiau ir kambariokes isgasdinau nejuokais...
emmm, tai gerai, kad dar su mumis esi .... geriau siek tiek nevartoti
viena karta, bet tikrai zemiu negraibiau, tik prasiau, kad kuo greiciau nuveztu namo miegot, nes buciau pradejus zemes graibyt po to karto isgeriu, net nesivercia taip liezuvis pasakyt, paragauju siek tiek ir viskas, nes iskart nupurto
tai buvo 2 kurse, mediumas, nes buvo ziauriai nelinksma
susilazinau su kursioke, kad galiu tris is karto (neskaitant pries tai buvusiuju
)..tai va, kokiu turbut 20...gaila, kad padauginusiu diapozonas net nuo 10 metu
Brr... aš tai vakar... netyčia taip... kažkaip normaliai normaliai, ir kaip dėjo galvon man stakliškės. Kad jas kur... Na žemių negraibiau, bet sėdėjau ir galvą bijojau pakelt, nes labai sukosi... nežinau kaip aš čia taip sugebėjau. Bet irgi kaip Ingrida, rašiau draugui, kad atvarytų paimti ir vežtų namo, nes man visiškai nekas... Brr...
Net baisu prisiminti
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?