Re: Atleidimas iš darbo
as esu nuomones ,darant sios temos isvadas -truksta visdelto zmogiskumo,negalima nieko smerkti,nes sios teises nieks neturi ,o juoktis is kitu klaidu -zema....
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as esu nuomones ,darant sios temos isvadas -truksta visdelto zmogiskumo,negalima nieko smerkti,nes sios teises nieks neturi ,o juoktis is kitu klaidu -zema....
nieks is kito klaidu ir nesijuokia, tik blogai tai, kad savu klaidu nepripazystama as manau, kad imanoma mokytis ir is kitu padaromu klaidu, nebutina paciam bristi i kazkoki tais s*...
na jai zmogus viesai apie savo klaidas kalba ,tai skaitau jau pripazista,
Čia Aistė kalba apie DIDŽIULĘ NETEISYBĘ jos atžvilgiu - ji juk NEKALTA... o visi, kurie bando paaiškint, kad galbūt yra kaip ir priešingai - visi KALTI ir žmogiškumo neturi... Jau net nėra ką komentuoti... Kaip galima užgyvent tiek metų ir nesuprast elementariausių dalykų?
jei taip manai, tai speju, kad nesupratai to, ka perskaitei
Čia Aistė kalba apie DIDŽIULĘ NETEISYBĘ jos atžvilgiu - ji juk NEKALTA... o visi, kurie bando paaiškint, kad galbūt yra kaip ir priešingai - visi KALTI ir žmogiškumo neturi... Jau net nėra ką komentuoti... Kaip galima užgyvent tiek metų ir nesuprast elementariausių dalykų?
kaip pati sakei, kad amžius proto depridės todėl ir nėra ką čia daugiau kalbėti..
matyt as ta vieta, kurioje ji prisipazino blogai padariusi, busiu praleidus, nes perskaiciau vien tik tai kokie virsininkai nieksai ir kaip neteisetai ja atleido
Jei apie tai prakalbom , tai gal reiketu atleisti ir visus darbuotojus kurie ima sau arbatpinigius ar smulkiais dovaneles . Mano atvejis toks pats . Butu ivykdyta vagyste , jei buciau emusi pinigus is kasos arba prekes . Tai tikru lieruviu komunistu mastymas . O apie lietuvos valdzia visi puikiai zino . Nevertetu ios ginti .
Aukse, ar tu supranti, kad niekas negina tos valdzios..visi kuo puikiausiai zinome, kas valdzioje, to ir taisykles...arbatpinigius??o kas blogai?uz gera aptarnavima arbatpinigiai yra paliekami, nieko blogo cia nematau, nes zmones savo noru juos palieka...smulkios dovaneles?taip, as joms nepritariu, bet...pradekime nuo to, o kas pripratino zmogu jas dovanoti?t.y. kodel jas dovanoja...todel, kad kazkas gauna per mazai algos...arba...yra chamai ir ima tiek, kad net snuk*s plysta...
tu emei parduotuvei priklausancia nuosavybe, lipdukus, tai yra vagyste...
Ne tai nera vaqyste , ir nebepriklauso ponams Markeviciams . Josd priklauso zmogui kuris MAN pardavejai atidave ir dar pasako tai jums . Bet gal jums to nesuprasti , nes jusu nagai Jau labai riesti i save . O , kad mane apiplesinejo pirkejai tai yra gerai ? valio tokiems pirkejams . Dauguma pirkeju , kaip jus issireisket taip pat yra vagys .
bet tu, kaip darbuotoja, ismananti savo taisykles, turetum zinot, kad negalima pasiimti sau tu lipduku..tas pats kaip rengtum loterija ir pati joje dalyvautum bei laimetum priza...
ak, as be zodziu...
Bla bla bla . bla bla bla . nusileisk vaikeli ant zemes .
gal dar ir mane vaikeliu isvadinsi?
kaip bebutu, as pritariu Ingridai, as pvz dirbu imoneje, kuri taip pat organizuoja akcijas, galima laimeti daiktus, bilietus i renginius, nesu aukstoje valdzioje (tipo nuskriaustoji), tai gal ir as anot taves galeciau registruotis, siusti tam tikrus kodus (nes lengvai prieinu) ir dalyvaut loterijoj. a? cia tavo manymu nera sukciavimas?
nepastebejau, kad buciau pakilus...bet tikrai nesiruosiu cia su tavimi gincytis...daryk taip, kaip tau atrodo geriau...tai-tavo gyvenimas
Zinai Violeta, viena yra dirbti renginiu organizavimo firmoje ir kita dirbti prekybos centre . Bet as jau dziaugiuosi , kad ten nebedirbu .
as nedirbu renginiu organizavimo firmoje, as dirbu maisto pramones imoneje, pas mus masine gamyba, streso tiek, kad kartais vos kojas pavelki ir nepasakok man kaip tau vienai blogai buvo. uzuot ieskojusi teisybes kur jos nera, imtumeisi veiksmu ir keistum kazka savo gyvenime. ieskokis kitokio darbo, kad tave jis tenkintu
O tai ka as dar darysiu , tamstos manymu . Pora savaiciu atsigavimo nuo streso ir kibsiu i darbo paieskas .
Sutinku su Ingrida ir Violeta... Visiškai...
Bla bla bla . bla bla bla . nusileisk vaikeli ant zemes .
Aukse, na matau, kad tu pati klausi ir pati atsakai... jei tu negali patikėti, kad jaunesnis žmogus gali už tave geriau mąstyti tai jau tavo problema
>> o del tų valdžių tai mane juokini. toks vaizdas kad tu princesė ant žirnio. kuri turi būti visada teisi..
> na dar sakei, kad kasininkių nebeliks. labai patogu apsipirkinėti savitarnos kasose IKI parduotuvėse, ir dėl to problemų nekyla..
Savitarnos kasos ? Gal ir neblogai . Ir jau atveze i Lietuva apie 1000 turku darbininku kuriu dalis dirbs pc . Sekmes apsipirkinejant .
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo