2,621

Re: Blevyzgos...

laikausi..gerai kad tave paskutini ismete tai neskaitau kas atgal..nes nujauciu kad labai linksma kai zmones nesupranta  to dalyko...kai mane rimtai nuo to krato..(kol jus apie kiausinius kalbat as  foto susitvarkiau)

2,622

na, reik man atsiimt uz nebuvima, ciut speju, nu tongue
tai va, Evaldai, jei nebevaiksciosi pas kitas, tikrai busi sotus wink na, aisku, jei apie valgi snekam...o visa kita tik po vestuviu, kaip jau minejau ;D
Violeta, tas alus sugadino visa ta kiausiniene ar ka tu ten su tais karnisonais (jei neklystu, cia mazi agurkeliai?)valgai big_smile
Vaiva, zinai, tavo vaikinas sakai irgi isalko po sporto..db man misle..nuo kurio sporto labiau isalkstama...ar nuo sporto ar nuo "sporto" ;D;D;D
neskriauskit Vaivos hmm ir neminekit jokiu nacionaliniu patiekalu big_smile

ISEJO MOTERYS STURMUOTI BABILONO..BABILOOONASSS...:::435

2,623

Ingrida.>nejau pas tave taip susukta galvoj kad tik kabutese sportas ir galvoja ?m? o del skriaudimo pratus kad visi megsta paerzinti..kai zmones suzino kad man priesiskai jie viekia :::734

2,624

alus? netikiu kad jis gali kazka sugadinti tongue
dievinu alu, as gi alaus kraste gimus... big_smile

pazadu neskriaust Vaivos (jei tik po velniu suprasciau kuo skriaudziu) :V

2,625

is pat pradziu noriu pasakyt, kad perskaiciau tema, ford klubas, kurioje Evalas taip parase, kad net db lydaus ;D;D;D bet ten nekomentavau, nes butu ne i tema neutral

Vaiva, taip, as jau tokia...bet zinok ka rasau tai dar ne viskas wink ta prasme, nesuprask klaidingai big_smile nesu tokia patvirkus kaip galiu kam nors pasirodyt tongue

Violeta, na, belekoks alkoholis viska gadina, bent jau man smile
o Vaiva skriaudi minedama maista...zinai, gandrai jau buvao..db vaiksciojimas toks big_smile (ja pykina daznai nuo maisto..)

2,626

Ingrida>> tu snd prisisnekesi...
Violeta>>nekalta kad nezino kad man tikrai nepatinka kiausiniene:::a36
beje INgrida>>komentuok nes cia visada viskas i tema

2,627

Vaivu Vaiva, na, ka as padarysiu, kad siandien cia, blevyzgose yra Ingrid, o ne Ingriduliukas ;D va, nors suzinojau, kad toks vemiantis zenkliukas yra big_smile baisus kazkoks ...

2,628

na atsiprasau merginos, bet as tikrai nesuprantu
viena kalba kad is vis maisto minejimas kelia bloguma, kita, kad tik tam tikras (jei pastebejai as nepaminejau ), zodziu laukiu paaiskinimo (galima trumpai ir privaciai wink)

2,629

INgrida>>kad visia nieko tas paveiskliukas kartais atitinka mano realybe..  ka veikinejat ?

2,630

na, as veikineju big_smile
Violeta, nlb zinau ar isvis Vaiva ka valgo big_smile

2,631

taip katik vynuogiu valgiau...ar geriau?

2,632

Vaiva, gi nepyk smile tiesiog nezinau ko nevalgai wink tilili tilili wink

2,633

nera ko atsiprasinet nes  niekas nezino kas ko nemegsta...tai nematau nieko bloga

2,634

tai saunu, Vaivut smile kaip matau dviese belikom big_smile

2,635

aij davai keiciam tema, nes visai nebelinksma darosi wink
klausykit merginos, o kur dingo Aurelija, musu 4 nuotaka?

2,636

Violeta>> tai kokia tema cia keiciam?
Ingrida>> tai kad mes ne dviese dar ir Violeta yra

2,637

ooo ir Violetukas yra tongue nukankino Sigita, o pati dar pasiliko su mumis pablevyzgavot wink
ar tiktu tema-ar svarbi jums kitu nuomone apie jus?

2,638

man tai nesvarbi..kas ka kalba paie mane,zinau kad labai daug realiam gyvenime apkalbu susilaukiu..nekreipiu net demesio..seniau labai kreipiau..kaip sakoma visiems neitiksi  ir nepatiksi...ir niekada nesistengiau niekam pateikauti,kalbedama puikiai parodau ko nemegstu smile

einu miegoti...zmoniu visai nieko nebeliko...saldziu sapneliu...

2,639

na aplinkiniu demesio susilaukiu nemazai, spokso kartais net nepadoriai big_smile o mano reakcija.. kazkada buvo svarbi kitu nuomone, dabar jau nea, gal todel, kad zinau savo norus, savo artimuju, draugu nuomone, kolegu... o kiti.. dzin tie kiti wink

2,640

tai ka, miegot visi ruosias?tada labanakt smile susirasysim dar....mirt nesiruosiu big_smile(kazkoks juodas humoras hmm )