Re: Blevyzgos...
Ingrida>> is kur tokie zodziai "svo Vaivai " m?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 133 134 135 136 137 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ingrida>> is kur tokie zodziai "svo Vaivai " m?
oi, na, tu ne jo, bet matai, tu arciau jo nei as
Vaiva, dekui dievui tu normali as apie kregzdes
cia ne garbe, garbe butu jei medaliu tave apdovanociau
Ingrida, laboratorine pele tiks? ji tokia maza ir miela, o ir akys nuostabiai raudonos
Linai>> zinai isvaizda gali buti apgaulinga kad nenormali..
Ingrida>> gerai ivaldziusi isisisukinejima
kiek supratau is dvieju paskutiniu postu tai as esu NENORMALI ir MOKANTI ISSISUKINETI -------> nieko naujo apie save ir vel nesuzinojau ;D;D;D
oi, pele netiks, negaliu ziuret i uodega ir raudonas akis zinai kas labiausiai man patinka?boruzes
tai va, gali eit ieskot
Ingrida, vis per ta nenumaldoma nora, kad kregzdziu prigaudytu ;D P.S. boruzes negailestingos plesrunes, jos eda kolorado vabalus...negi ziaurus plesrunas tau mieliau uz svelnia ir pukuota pelyte?
Vaiva, kas blogiausia gali nutikt jei paaisketu, kad tu nenormali?
Linai> nemanau kad tai greit paaiskes nes g\kol musu gretose dar yra Aukse.. tai greit neatsitiks..
INgrida>> juk cia komplimentas ;D
Man ir peliukai su raudomom akim nepatinka man geriau Makaule ir pinkis krepšt ;D
Linai, bet manes ji juk nevalgys, o pele gali nosi nugrauzt Ingrida sako pelytems NE
stebuklinga daili suknele neriniuota neriniuota ir marga! ar zinai, kad grazi panele buvo tavo buvo kazkada mama
ot ir ne mano mama graziausia pasaulyje... ;D eik i sona negaliu ziuret ;D
Vaiva ;D kiek girdejau Aukse filmuosis dumb and dumbest lietuviskoje versijoje viena vieta dar yra
geriau nei pacas tas krepst tai geras, ketvirtadieni dar maciau lygtais
Linai, as tv neziuriu, nesuprantu apie ka tu cia na, bet issiaiskinsiu..juk Aukse rodys, reiks paziuret
Vaiva, komplimentas sakai, na, gerai tuomet
Sonas? gal as ji kaip nors kitaip pazystu? ;D;D;D cia tas is "baywatch" gal? ;D
tas pats..;D
Linai>>tai bent gera zinia jai zinai drabo neturi,o dabar bus zvaigzdute vau...as ir neseniai maciau kaskokia diena simpsonai ir pasiziuriu
Ingrida, bent zinias pasiziurek, neskaudes zinok
simpsonai geris..Vaiva, noretum tokios sukuosenos kaip pas Mardze?
oi ne nemanau kad manau kad man tiktu...nes jie labai jau slistantis..(jei dar galva isiplaunu tai viskas nesurisu padoriai..kaip snd tokia kaip dziungliu mergaite ;D )
O tu tokio pilvo kaip Houmeris? ir garbanu?;D
Ingrida>>gal geriau neziurek ziniu nes per jas daug nelaimiu pasakoja :?
kazkoks Linas priesiskas mano atzvilgiu supratau, kur du yra ten trecias nereikalingas
iki mielieji blevyzgu lankytojai
Ingrida>>ne tik ne tai nedaryk taip su mumis ...
Ingrida ne ta kazka supranti grupinis bendravimas man prie sirdies
ir siaip as pacifistas, tai prasau atsiprasyt uz priesiskuma tavo atzvilgiu, o tai i dvikova pakviesiu
Vaiva, as jau toki pilva turiu, kaip Houmerio, tai man tik reikia palaukt kol prapliksiu ir liks keli plaukai
jo..tai gal parodyki savo pilvuka..ir tu visada eini pas Mo?
nu tai nuotraukose pasiziurek jei ne as Mo baras zlugtu
je kad nesimat ten nieko juk is akiu nepamtysiu tavo pilvo..:P matai kaip gerai kad tu esi..
Страницы Назад 1 … 133 134 135 136 137 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...