Re: kaip realiam gyvenime ieskot merginu?
viskas ateina savaime bereikalo nesuki galvas...rasi mergina kuri tave myles ir tu ja...nors ji gal ir tures tau kvailu idu,i kurias nebekreipsi demesio...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip realiam gyvenime ieskot merginu?
viskas ateina savaime bereikalo nesuki galvas...rasi mergina kuri tave myles ir tu ja...nors ji gal ir tures tau kvailu idu,i kurias nebekreipsi demesio...
vaiva nenukrypstam nuo temos jis klausia kaip butent ieskot o ne kada atsiras ar kaip
Mokykloj klasiokes kokias uz kasu patampyk
as irgi maniau, kad vaikinukas yra ispruses, kad iesko doros mergaites... bet dabar knygu neskaito, na jau... nori protingos, bet atsimink, kad su ja reiks bendrauti, jei butu gerianti ir tu gertum, tai pasipasakotum isgertuviu istorijas ir butu puiku:D jei nesi tas party boy, tada reikia pritrenkti mergaites savo isskirtinumu, tada viskas butu ciki:)
usirasyk plakata reike merginos ir vaiksiok po viesas vietas
Jei vaikinas ant prikolo, tai visai nebloga ideja ant maikes uzsirasyt tokia fraze, ir davai... Kokia susizaves ir prieis su siuo pretekstu..
vaiva nenukrypstam nuo temos jis klausia kaip butent ieskot o ne kada atsiras ar kaip
va imsiu ir pataisysiu...gali susirasti tolete ta kita zmogu laukant parduotuves eile visur... tai kaip ir sakiau viskas ateina savaime..tai ar jau geresnis atsakymas?
as irgi maniau, kad vaikinukas yra ispruses, kad iesko doros mergaites... bet dabar knygu neskaito, na jau... nori protingos, bet atsimink, kad su ja reiks bendrauti, jei butu gerianti ir tu gertum, tai pasipasakotum isgertuviu istorijas ir butu puiku:D jei nesi tas party boy, tada reikia pritrenkti mergaites savo isskirtinumu, tada viskas butu ciki:)
Yra dar ir tu protingu. Man geriausias laisvalaikis knygos. Na, dar aisku nuo oro priklauso . Pati noreciau tokio vaikino su panasiais pomegiais, tikro dzentelmeno . Tik kad tokiu siais likas jau labai mazai...
Mindaugas, 17 пишет:as irgi maniau, kad vaikinukas yra ispruses, kad iesko doros mergaites... bet dabar knygu neskaito, na jau... nori protingos, bet atsimink, kad su ja reiks bendrauti, jei butu gerianti ir tu gertum, tai pasipasakotum isgertuviu istorijas ir butu puiku:D jei nesi tas party boy, tada reikia pritrenkti mergaites savo isskirtinumu, tada viskas butu ciki:)
Yra dar ir tu protingu. Man geriausias laisvalaikis knygos. Na, dar aisku nuo oro priklauso . Pati noreciau tokio vaikino su panasiais pomegiais, tikro dzentelmeno . Tik kad tokiu siais likas jau labai mazai...
mergyt dabar 21 amzius dzentelmenai senai isnyke
Beatričė, 13 пишет:Mindaugas, 17 пишет:as irgi maniau, kad vaikinukas yra ispruses, kad iesko doros mergaites... bet dabar knygu neskaito, na jau... nori protingos, bet atsimink, kad su ja reiks bendrauti, jei butu gerianti ir tu gertum, tai pasipasakotum isgertuviu istorijas ir butu puiku:D jei nesi tas party boy, tada reikia pritrenkti mergaites savo isskirtinumu, tada viskas butu ciki:)
mergyt dabar 21 amzius dzentelmenai senai isnyke
ehem, amzius tai 21, bet tai tikrai nereiskia, kad as isnykes ;D
Kaip realiam gyvenime susirast mergina, tai nezinau, nes as virtualiame susiraudau ir realiame nebereikia.... ;D
Va pazvelkite "Blevyzgose" kaip puikiai man bendraujasi su virtualiai rasta mergina.... ;D
;D ;D vat jis 25 tai gal ir nebe dzentelmenas ;D
;D ;D vat jis 25 tai gal ir nebe dzentelmenas ;D
Auri, liaukis, as juk bendrauju.... vadinasi irgi neisnykes.... juk Tu nevienas, nebijok.... ;D
ah... kaip gerai kad as nevienas cia ;D bo jau galvojau kad visus kurie turi 21 ar daugiau jau nurase nuo gyvuju krasto ;D
reikia nusipirkti tuscia dezia ,ja palaikyti namuose po lova kokia savaite ir tada atidaryti ir oplia bus mergina princese:D
yah deze neblogas variants
Merginu visur pilna...mokykloje,gatveje,parduotuveje...ir t.t ,tik reikia nebijot patinkancia mergina uzkalbint ir maziau klausyk tu savo klasioku apkalbu !
sutinku,kad siais laikais dauguma merginu geria, ruko... ir laizosi su visais is eiles.. as tokio net nesuprantu.. gerai,kad as bendrauju su gerai zmonemis )nerukanciomis ir negerianciomis merginomis ))
niu jo geri cia komentarai na as kaip cia pasakius del rukimo nieko nesmerkiu o panu visur pilna ir ju yra viskokiu gerai apsidairyk ir pamatysi ne viena faina panelia bet daugelis is ju pasikelusios ir taip toliau kad mano nuomone tesiog neskubek ir nepulk i krastutinumus o pana savajame atsiras.
tai va labas visiems. gal kas ka patars kaip realiam gyvenime ieskot merginu? nes susipazinimas per interneta nu kaip cia pasakius nu galima gal susirast mergina bet ne visos merginos naudojasi internetu be to kiek pastebejau dauguma merginu geria kai kurios ir ruko ir keikiasi dauguma kai kurios ir vaikiskos nesupranta kada pajoukaut ir panasiai jeigu kalbi rimtai skaldo bajerius net kurie visiskai nejoukingi.
cia tu pavyzduku yra tukst. bet niekas nezino tik tu vienas kiek tu turi savyje drasos
gali pasisiulyt padet merginai man tai buvo labai malonu, kai padejo nepazistamas vyras gatvej, kai man buvo sunku gaila, kad jis man buvo per senas, o tai ir kavos buciau sutikus atsigert ;D
is tiesu kaip kabint, patart sunku, nes jei vienam tinka vienoks kabinimo budas, kitam gali visiskai netikt, nes tiesiog bus ne jo charakterio ar pan :V manau, kad geriausi "kabinimai" gaunas savame
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip realiam gyvenime ieskot merginu?