Re: Narkotikai
geriau paklaustum, kas jos neruke...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai
esu bandziusi, ir visai nieko buvo su draugais nors siaip manes visai netraukia, zole
Mykolas, 19 пишет:o karta i diena???
vietoj paprastu cigareciu
ziurek kad neprikabintu, bo mano drauga taip prikabino, kad jau du metai neatleidzia..
na as nenaudoju
nebandziau ir nenoriu ir nekyla noras...
nebandziau ir nenoriu ir nekyla noras...
o kokie norai kyla?
Oakeliauti po pasauli arba dalyvauti forume internete
zole rukyt sveika o ypac protingas pasidarai jus tik paziurekit kas is afrikos liko visi juos permetineja(baltaodziai) jie zinoma supranta
nebandziau ir kol kas bandyt nenoriu. tiesiog nejauciu visiskai jokio poreikio. del acipalaidavimo? o as ir taip puikiai acipalaiduot moku!:p kada nors gal ir pabandysiu, bet dabar man to nereikia:)
zole rukyt sveika o ypac protingas pasidarai jus tik paziurekit kas is afrikos liko visi juos permetineja(baltaodziai) jie zinoma supranta
O jei išdžius smegenys?
kodel neina paziuret 3cio puslapio???
nerukiau
nu joa..
**** ta zole... nsmn... dar kaip prisimenu... visa vasra su narkosom prasitryniau teko ir paciam syki duma uztraukt... bet paskiau dasuto kad daug linxmiau isgert koki buteli alaus ir zvengt is tu kai jie apsiruko... pz vaizdu buna...
narkotikai tai kitas pasaulis
esu gawus is pazystamo heroino taj pabandziau ir to karto pakako ir tada man buwo 12
noreciau pamegint kokaino bet jis brangus kaip girdejau ir trumpai velka bet gerai
nakotikai tai ziaurus sawes zalojimas..
narkotikai dabar jau kaip ir prestizas.. garbe kazkokia..nesamone.. atseit kieti..
Kaip gerai kad as nevartoju dabar mane myles mergaites
gal jum kokia paskaita apie narkotikus perskaityt kad taip durnai snekat?
o gal norit dar ir filmuotos medziagos pasiziureti?
bliamba tikrai nesuprantu zmoniu kurie yra durniai,silpnavaliai kad taip elgesi, nors ir zinodami kad kazkam rupi ar del kazko verta siam pasauly gyvent
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai