Re: Blevyzgos...
;D o tavo sese manau tikrai ju nenoriu ;D ;D ;D
tai gal dar pasirodis...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 140 141 142 143 144 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
;D o tavo sese manau tikrai ju nenoriu ;D ;D ;D
tai gal dar pasirodis...
nu zinok liepe isjungt "TA MYKOLAITI":D ziauri ji, ziuri tv apie Ostapenko
oi tik ne tai...aaa kakulia tas Ostapianko...man jis nepatinka//(beto zinau ka ziuri tv3) gerai kad zino kas ten dainuoja,vakar brolis juokes is mano visai patinkancios dainos Alinos Orlovos -paskutinio mamuto dainos
ir niekada negrisiu
man zinok Alina nelabai patiko gal reiktu daugiau dainu pasiklausyt...va, isijunge savo skype ir as db be nieko
nu negaliu negaliu...gerai, kad anksti miegot eisiu, nes neissimeigojus dar
kas cia kam nepatinka... kas nori obuoliu
Evaldai>>kokiu obuoliu turi? :?
Ingrida>tai gal siaip reikia rasti akimirka jos klausantis...nes man ir kartais uj kaip ji man nepatinka o kita diena klausausi kaip megstama o tai ka nakti darei(taip Linas paklaustu)
labas vakarelis visiems kaip gyvuojate?
labas,visai gerai gyvuojam o kaip pati?
Evaldai, as noriu obuolio, pats megstamiausias vaisius
Vaiva, as ir taip pat manau, juk anksciau nesiklausydavau jokiu ten dainuojamuju poeziju ir pan. va, diploma rasant reikejo ramybes ir prilipo nakti ka dariau?praeita "geriau"
o sia truputi sese mane kankino
labas Violetuk tai ar judi i prieki su teisemis?
Laba visiems!!!
Ingrida, kiek zinau, Violeta juda i prieky tik su teorine teisiu dalimi... ;D
Ingrida>> juk yra uz obuolius ir skanesniu bent jau man vaisiu...o del dainojamosios poezijos tai man atsiunte toks ka zinau zmogus kuris pasake kad mano skonis ant muzikos kaip mazo vaiko... tai ten visokius Eltonus siusdavo kad isilavinciau ir taip atgarsiai su juo nekalbeciau
ka zinau dar tik du liko... o as dar vieno tikrai noriu... tai jus ten kaip nors dalinkites...
Sigitai, svarbu kad juda, o ne vietoj stovi
Vaiva, kazkaip as negaliu be obuoliu, jei kelias dienas nera ju, tai jau blogai, bet pastebejau, kad db obuoliai brangesni nei melionai ar apelsinai..kazkokia nesamone
Evaldai, tai man neduosi obuolio?
ai, Vaiva, tai saunu pasnekova turi
tai jauciu tik tau ir duosiu...
;D;D;D bet tu ir issisuki na, tai aciu labai :)kazko cia liudnoka...ka visi veikia, a?
hmz... sakai liudnoka... gal kazko tau reiktu su burbuliukais
as tai parejau ka tik as tai save linksminu bent tuo, kad ziuredamas i telika matau zvonke ir tai kaip ji dainuoja
Evaldai, dabar erzinsies ir prigaudinesi ;D na, nebent tu man to suteikiancio sparnus red bulio duotum
Linai, as irgi ja matau, bet kazko juokas neima kur buvai? ;D
Ingrida, su velnio lasais red buli maisyt reikia, kad suteiktu sparnus Na panele verta milijono vis tik, vien del to juokinga
parduotuvej buvau, nusipirkau marskinius
jei rimtai tai buvau cia kazkada nusipirkes to redbulio... blemba toks slykstus jis man... gerai kad dar fantos buvau nusipirkes tai biski redbulio biski fantos ir isgeriau siaip ne taip... ir tai isgeriau kad neismest visgi pinigus sumokejau... siaip as geriu battery
Страницы Назад 1 … 140 141 142 143 144 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...