121

Re: NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?

Giedrius, 27 пишет:
Loreta, 41 пишет:

Turbut mazai kas is cia rasanciu naudojaties viesuoju transportu... Ryte,kai reikia vykti i darba, autobusai buna sausakimsi . Prakaitas nuo antakiu subega i batelius:D... Tai jeigu visi is savo automobiliu perliptu i viesaji tarnsporta, tai ...sunku isivaizduoti... Bet mintis apie nemokama transporta is esmes gera. As uz.

Chebryte, pradėkite dėlioti už ir prieš, o spresti ne pagal skambesį. Nes kas gražiau skamba,tas ir gerai. Tai paskiau ir naudojasi tokiais žmogeliais visokie politkai wink

Kazkaip visiskai nesidomiu politika. Ar ta mintis buvo politiku???? As tieisog kiekviena diena naudojuosi viesuoju transportu, vaziuoju su persedimais ir man tai nemazai atsieina...:)Todel butu malonu,kad nieko nekainuotu...:)

122

Re: NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?

Giedrius, 27 пишет:

Chebryte, pradėkite dėlioti už ir prieš, o spresti ne pagal skambesį. Nes kas gražiau skamba,tas ir gerai. Tai paskiau ir naudojasi tokiais žmogeliais visokie politkai wink

Stai visas paragrafas "pries" ir dar pasiknises tarp puslapiu rasi visa begalybe. Visa sita "plana" aptarem ir numetem i siuksliu deze wink dabar tik juoktis beliko ;D

Auris, 21 пишет:

neprotinga investicija kad ir kaip paziuresi.

1) Transportas brangs, tad ir procentai dides.

2) Didesne biurokratija - didesne korupcija.

3) Daugiau valstybines kontroles - didesne korupcija.

4) Naudinga tik didmiesciams - valstieciai kencia. Kaip zinia, musu didmiesciai stovi tik del to, kad valstija sugeneruoja pakankamai produktu tiems miestams stoveti.

5) Mokesciai kenkia verslui - mazesnis verslas - skurdesne salis.

6) Padidejusi troleibusu paklausa - islaidos troleibusu praplepimo infrastrukturai - dar daugiau islaidu. Protingesne investicija - ekonomiskos/ekologiskos transporto priemones. Tokia investicija tuo paciu padidintu ir troleibusu paklausa, ir ekologisku lengvuju masinu paklausa. "ranka plauna ranka"

7) "KALBA eina apie BUTINA paslauga, o ne pramogos." - Butinesne paslauga - uztikrintas ekonomikos augimas. Auganti ekonomika - infliacijos kontroliavimo priemone - mazesnes kainos.

8) "JUS visi, MAN kas MAN, SAU o MAN, o reik galvot apie VISUS, JIEM, MUMS." - Mazesni mokesciai -  naudingesne "MUMS" perspektyva. (MUMS, tai cia turbut M.U.M.S. plano koduote kazkokia ar ne? Mokesciu Uzauginimo Marginaline Sistema? (Vis dar nesuprantu kokiu velniu tos raides didanamos, tai ieskau logisko paaiskinimo))

9) "Maziau kamciu" - Naudingesne investicija - technologiskas transporto tobulejimas - metro infrastruktura.

10) "Man idomu kaip tu tenai tada patektum, i ta akvaparka, kaj i ji kasdien noretu patekt 20-50 tukstanciu zmoniu?" - Tai tik irodo, kad atsiradus "nemokamos paslaugoms" labai lengvai galima iseiti is tako i takeli ir pasidaryti "nemokama gyvenima" - "Tebunie tarybu Lietuva!!"

11) Ka nors praleidau? Ne? Gerai smile Klausimu yra?

P.S.: DAR KARTA KARTOJU TAU, BERASTI, - MES SKAITYTI MOKAM - DIDINTI RAIDES NEBUUUUUUUUUUTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Tikiuos pamatysi ir isidesi tai i savo galva bent si karta....