Re: Blevyzgos...
vargse ta Lietuva, tokius ant zemes nesioja o visi "dori" pilieciai "turi" ziuret ta "lobi"
oi kiek daug kabuciu "" ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 151 152 153 154 155 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
vargse ta Lietuva, tokius ant zemes nesioja o visi "dori" pilieciai "turi" ziuret ta "lobi"
oi kiek daug kabuciu "" ;D
as nesijauciu nuskriaustas jos postus skaitydamas, as tik negaliu patiket, kad tokiu zmoniu yra As ne zemaitukas, Ingrida
tai kur kitur nesios....bet juk Zilvinas ne lietuvoj juk gyvena? o apie doruma kaip Aukse sake nesam mes tokie ir mes dar ne ta padare nei ji :?
Linai kaip gali buti ne zemaitis jei gyveni Siauliuose?
Linai, tu kaip mano grupiokes...kalbejom apie tai, kad Siauliai zemaitija...o jos ne ne...bliamba, kad susnervino :? kaip tai ne...
;D ;D Siauliai yra Siauliai ir niekam jie nepriklauso ;D ;D
kaip pas viena drauga skypej uzrasyta: "KAUNS YR KAUNS CHEBRYTE! ;D;D;D
p.s. man rodos, kad Vaivut, cia ta tavo dainuska linksmina mane
Ingrida, biski istorijos pateiksiu manau per keturis metus spejai suzinot kur yra Tilzes gatve
tai va, sakoma, kad Tilzes gatve yra ta riba, kuri skiria zemaitija nuo aukstaitijos vat, o as gyvenu toj puse kur aukstaitija skaitosi va taip va
Vaiva, dar snekesi geziukai prileks ;D arba gerai arba nieko
linai nejuokinki ;D ;D o jei rimtai tai as apie SIaulius nekokios nuomones esu...
Ingrida.> man ir taip atrodo kad ir mane ji veikia bet gerai...juokas ima..va tevas valgyt daro kaip gerai ...o gal musu sirdziu balsa isgirdo?
Linai, malonu, kad turite kantrybes apsviesti tai tilzes zinoma, kad zinau...vienintele gatve, kuri taip nesisukineja
bet zinok visvien
as manau, kad visi Siauliai yra zemaitija
bet gerai jau gerai, buk aukstaitis ar dar kas...juk ne tas traukia ar tolina nuo zmoniu
p.s. va va..iskart beisbolkes ;D
Nu reikia nuotaika praskaidrint Esi ten buvus nors karta,gyvenus? kad nuomone susidarei?
cia tas pats kaip kalbet apie kita zmogu, nepazistant jo
O tu is kur pati?is Vilniaus gal?
Ingrida>> lekiam i apkasus ;D
Vaivut, geriau ruosiam kojas spyriui ;D
Linai, as pvz apie Siaulius tai net nzn kokios nuomones..teko gyvent pietiniam ir draugystej, uz gelezinkelio...tai va, pietiniam maciau kaip ten zmogu musa (kaip durnele islindau dar paziuret kas sukauja...bee..)..draugystej..ten policininkai zibino su tais prozektoriais,tuos nuo padangu kai voge...o uz gel.st. tai kambarioke (susijusi su policija) vardino taskus kur ko isigyt galima..tiesa, pvz., nakti, kokia 2,3 h niekas neuzpuole...na, bet visur visko yra... net pamirsau ka dar norejau parasyt turbut, kad keikvienas miestas savaip grazus..pvz., as savo Jonavos ne i nieka neiskeisciau
Ingridos nuomone apsvarstyciau vis gi 4 metus gyveno
Vaiva, neatsakei i klausima
su pries paskutiniu sakiniu sutinku 100% visko buna visur..as kai visa gyvenima gyvenu Siauliuose tai, drisciau sakyt, kad vaizdelis dabar geresnis nei anksciau
Ingrida, kai pakviesi mus isvecius, gal turesim proga isitikint Jonavos miesto ypatumais
Ingrida>>man atrodo kad lInas supyko o del spyrio su koja hmm:? kokios mano kojos nudilgintos visos ;D
niekur nemaciau savo vardo kur butu koks klausimas uzduotas...
Vaiva, kad ner ko jam pykti, bent as taip manau
kas i dilgeles numete tave?
tai kad Radziukas kur buvo tai ten visa aikstele buvo digeliu nors nupjautos bet vis tiek nusidilginau...
tai kad Radziukas kur buvo tai ten visa aikstele buvo digeliu nors nupjautos bet vis tiek nusidilginau...
Po koncerto Radzio neisplake su dilgelem?
na, galiu pazadet, kad kai isigysiu savo apartamentus, pakviesiu gal dar kokiu klausimu?
Nu reikia nuotaika praskaidrint
Esi ten buvus nors karta,gyvenus? kad nuomone susidarei?
cia tas pats kaip kalbet apie kita zmogu, nepazistant jo
O tu is kur pati?is Vilniaus gal?
va cia klasuimai tau
Linai > as pasakiau kaip as manau apie Siaulius taip as buvus Siauliuose...na ir? kas is to..as ten nenoreciau gyvent pasakiau savo nuomone...ir tikrai as negyvenu jokiam Vilniui
Страницы Назад 1 … 151 152 153 154 155 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...