3,181

Re: Blevyzgos...

Ingrida turesiu omeny smile
Vaiva, nuobodybe, nes lietus lyja visa diena, neimanoma kojos lauk iskelt....
Auri, pazistu advokato padejeja smile

3,182

Linai>o pas mane nelyja nors diena gal 10minuciu lijo...

3,183

Linai, nelabai supratau del tos radijos tongue cia tipo as ta radija? big_smile
Auri, pazistu, siauliete ji, bet ir i Klp vazineja su bylom smile bet tokia trenkta, tau ne uz ka nesiulyciau big_smile gal ..as tikciau? big_smile
Vaiva, tu net neduodi jokio sanso zmonems big_smile

3,184

Tau gerai Vaiva, pas mane ka tik nustojo is saule bando list lauk...o taip lijo visa diena be pertraukos...
Ingrida, nesigilink si karta kas yra kas big_smile

3,185

Lineli, ziurek tu man :)pas mane lijo ryte..iki kokios 10 valkandos ir popiet valandele smile paskui saulyte sviete, o dabar, kaip visada, geriuosi kregzdutemis neutral

3,186

Ingrida>o kam ji duot ;D
Linai> na neblogai visai bet ka tame as lauke veiksiu juk darzu neravesiu..kaskaip nebera ka veikt vienai...tik i kasiuka pasvaidyt kieme

3,187

Linas, 23 пишет:

Ingrida turesiu omeny smile
Vaiva, nuobodybe, nes lietus lyja visa diena, neimanoma kojos lauk iskelt....
Auri, pazistu advokato padejeja smile

man reik advokato kad atstovautu mane teisme...

3,188

Auri>>ka jau taip prisidirbes ? :?

3,189

Ingrida, ziuresiu as tau smile
Vaiva, buciau tavo kamynas ateiciau kartui pametyt (jei sunim neuzpjudytum big_smile ), nes patinka man krepsinis smile Bet nebutinai kazka veikt bent isejimas lauk is namu jau vis sis tas...

3,190

na taip buna... tai jei ka gali parsikraustyti nes aplinkiniai abu namai tusti niekas negyvena juose:) o del suns kad turiu visai nepiktybini temoka lot tik ant katinu smile atrodo gresmingai bet bet... kaip nemegsi kasiuko jei Lietuva vos ne visi krepsininkai smile

3,191

Vaiva, 19 пишет:

Auri>>ka jau taip prisidirbes ? :?

I teisma padaviau firma kuri man sugalvojo skaiciuoti menesini mokesti paslaugos kurios as neuzsisakiau ir jokios sutarties nepasirasiau ir dabar reikalauja kad sumokeciau 2 metu skola... :?

3,192

okey,turesiu minti, tik nezinosiu i kuria puse vaziuot big_smile
na jo tu teisi, del krepsinio, na bet Lietuvoj mazai futbolininku, bet man futbolas irgi labai patinka smile

3,193

Auri>tai koks apsurdas tau...siaip geras jei butu advokatastai dar tau priteistu is ju pinigu...
Linai>zemaitijoj as gyvenu ir visi kalba aplinkui zemaitiskai jei zinai Skuoda tai netoli jo as gyvenu..o del fudbolo man tai kaskaip nelabai ten..begioja bereikalo tokius maritonus

3,194

Auri, as db mastau, kad ...ji, ta advokate su zmogzudystem visokiom ten uzsiima..bet gal ir kitokias bylas imas nagrinet, net nzn...o tai nenori to advokato kur paskiria valstybe?..o del tos tavo bedos, kazka skaiciau, kad pvz jei viena kart pasinaudoji kazkokia paslauga, ten apie interneta telefonu buvo kalba, tai ten nusuka pinigus ir visad nuskaiciuoja..tau tas pats?
Linai, Vaiva, tai jau koks ten krepsinis idomu bus big_smile (jauciu, kaip Vaiva perskaito ir susinervina ;D  , o Linelis sedi juokias big_smile  )
p.s. jau galvojau, kad Auris mete kelia del takelio smile

3,195

pirma reikia anuliuoti "skola" lauzta is pirsto... o tada jau prasides administracines atsakomybes procesas ir gaudysim tuos sukcius..

3,196

reik gal pasiknist nete..gal kas bus aprases kaip ka dare? :? net nzn zinok ka tokiu atveju daryt...

3,197

Auri>> o pas ju i ta firma neskambinai paklasut kokios cia nesamones vyksta? nes mums netas dabar yra nemokomas tai atejo sakaita 80lt smile o tevo telefona uzblokavo tipo uz saskaita niekas neuzmokejo..paskambinom jiems ir viskas greit buvo isspresta smile

3,198

va, pasiknisau, bet nezinau ar i tema cia as big_smile

http://www.skundai.lt/?act=comments&sid=4699
siaip ar taip..o tu kadanors lankeis ten, uz ka tau moket liepia?beto, juk yra telefone skaitikliai tie duomenu priemimo ir panasiai..na, nebent juos istrint galima tai nekas tada :?

3,199

Vaiva, 19 пишет:

Auri>> o pas ju i ta firma neskambinai paklasut kokios cia nesamones vyksta? nes mums netas dabar yra nemokomas tai atejo sakaita 80lt smile o tevo telefona uzblokavo tipo uz saskaita niekas neuzmokejo..paskambinom jiems ir viskas greit buvo isspresta smile

na cia reikalas eina apie Klaipedos Vandeni kurie man pajunge vandeni ir pradejo skaicuot menesini mokesti uz ji o as sutarties jokios nepasirasiau. Turiu sulini ir vartoju vandeni is jo, man niekada nereikejo to ju vandens. Tad man uz vandeni mokesti skaiciavo tipo pagal namo kubaturas o ne pagal tiek kiek as suvartojau jo. Akivaizdu kad as jo nesuvartojau nei cento big_smile

Taigi tai yra klasikinis sukciavimo atvejus, o uz tokius dalykus traukiama administracinen atsakomyben. Dabar tereikia gerus teisininkus pasigaut, kad ramiai miegot eitusi smile

3,200

Auri>> zinau ta dalyka kaskiek 2,70 berods mokestis kad jie pajunge kiekviena menesi reik moket...