Re: Blevyzgos...
Ingrida turesiu omeny
Vaiva, nuobodybe, nes lietus lyja visa diena, neimanoma kojos lauk iskelt....
Auri, pazistu advokato padejeja
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 158 159 160 161 162 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ingrida turesiu omeny
Linai>o pas mane nelyja nors diena gal 10minuciu lijo...
Linai, nelabai supratau del tos radijos cia tipo as ta radija?
Auri, pazistu, siauliete ji, bet ir i Klp vazineja su bylom bet tokia trenkta, tau ne uz ka nesiulyciau
gal ..as tikciau?
Vaiva, tu net neduodi jokio sanso zmonems
Tau gerai Vaiva, pas mane ka tik nustojo is saule bando list lauk...o taip lijo visa diena be pertraukos...
Ingrida, nesigilink si karta kas yra kas
Lineli, ziurek tu man :)pas mane lijo ryte..iki kokios 10 valkandos ir popiet valandele paskui saulyte sviete, o dabar, kaip visada, geriuosi kregzdutemis
Ingrida>o kam ji duot ;D
Linai> na neblogai visai bet ka tame as lauke veiksiu juk darzu neravesiu..kaskaip nebera ka veikt vienai...tik i kasiuka pasvaidyt kieme
Ingrida turesiu omeny
![]()
man reik advokato kad atstovautu mane teisme...
Auri>>ka jau taip prisidirbes ? :?
Ingrida, ziuresiu as tau
Vaiva, buciau tavo kamynas ateiciau kartui pametyt (jei sunim neuzpjudytum ), nes patinka man krepsinis
Bet nebutinai kazka veikt bent isejimas lauk is namu jau vis sis tas...
na taip buna... tai jei ka gali parsikraustyti nes aplinkiniai abu namai tusti niekas negyvena juose:) o del suns kad turiu visai nepiktybini temoka lot tik ant katinu atrodo gresmingai bet bet... kaip nemegsi kasiuko jei Lietuva vos ne visi krepsininkai
Auri>>ka jau taip prisidirbes ? :?
I teisma padaviau firma kuri man sugalvojo skaiciuoti menesini mokesti paslaugos kurios as neuzsisakiau ir jokios sutarties nepasirasiau ir dabar reikalauja kad sumokeciau 2 metu skola... :?
okey,turesiu minti, tik nezinosiu i kuria puse vaziuot
na jo tu teisi, del krepsinio, na bet Lietuvoj mazai futbolininku, bet man futbolas irgi labai patinka
Auri>tai koks apsurdas tau...siaip geras jei butu advokatastai dar tau priteistu is ju pinigu...
Linai>zemaitijoj as gyvenu ir visi kalba aplinkui zemaitiskai jei zinai Skuoda tai netoli jo as gyvenu..o del fudbolo man tai kaskaip nelabai ten..begioja bereikalo tokius maritonus
Auri, as db mastau, kad ...ji, ta advokate su zmogzudystem visokiom ten uzsiima..bet gal ir kitokias bylas imas nagrinet, net nzn...o tai nenori to advokato kur paskiria valstybe?..o del tos tavo bedos, kazka skaiciau, kad pvz jei viena kart pasinaudoji kazkokia paslauga, ten apie interneta telefonu buvo kalba, tai ten nusuka pinigus ir visad nuskaiciuoja..tau tas pats?
Linai, Vaiva, tai jau koks ten krepsinis idomu bus (jauciu, kaip Vaiva perskaito ir susinervina ;D , o Linelis sedi juokias
)
p.s. jau galvojau, kad Auris mete kelia del takelio
pirma reikia anuliuoti "skola" lauzta is pirsto... o tada jau prasides administracines atsakomybes procesas ir gaudysim tuos sukcius..
reik gal pasiknist nete..gal kas bus aprases kaip ka dare? :? net nzn zinok ka tokiu atveju daryt...
Auri>> o pas ju i ta firma neskambinai paklasut kokios cia nesamones vyksta? nes mums netas dabar yra nemokomas tai atejo sakaita 80lt o tevo telefona uzblokavo tipo uz saskaita niekas neuzmokejo..paskambinom jiems ir viskas greit buvo isspresta
va, pasiknisau, bet nezinau ar i tema cia as
http://www.skundai.lt/?act=comments&sid=4699
siaip ar taip..o tu kadanors lankeis ten, uz ka tau moket liepia?beto, juk yra telefone skaitikliai tie duomenu priemimo ir panasiai..na, nebent juos istrint galima tai nekas tada :?
Auri>> o pas ju i ta firma neskambinai paklasut kokios cia nesamones vyksta? nes mums netas dabar yra nemokomas tai atejo sakaita 80lt
o tevo telefona uzblokavo tipo uz saskaita niekas neuzmokejo..paskambinom jiems ir viskas greit buvo isspresta
na cia reikalas eina apie Klaipedos Vandeni kurie man pajunge vandeni ir pradejo skaicuot menesini mokesti uz ji o as sutarties jokios nepasirasiau. Turiu sulini ir vartoju vandeni is jo, man niekada nereikejo to ju vandens. Tad man uz vandeni mokesti skaiciavo tipo pagal namo kubaturas o ne pagal tiek kiek as suvartojau jo. Akivaizdu kad as jo nesuvartojau nei cento
Taigi tai yra klasikinis sukciavimo atvejus, o uz tokius dalykus traukiama administracinen atsakomyben. Dabar tereikia gerus teisininkus pasigaut, kad ramiai miegot eitusi
Auri>> zinau ta dalyka kaskiek 2,70 berods mokestis kad jie pajunge kiekviena menesi reik moket...
Страницы Назад 1 … 158 159 160 161 162 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...