3,361

Re: Blevyzgos...

Gabrieliaus mama panikiskai bijodavo varliu...(pusbroliaus mama) ka veikineji?

3,362

nu tu duodi...taigi zinau savo busimojo varda :? (prisiminiau Evalduka neutral )nardau po forumus, ieskau idomiu rankdarbiu :pka tu?

3,363

Ingrida>kas cia zino ka jus ten susirasinej o ka ne..o kur Evaldas dar pas mama?

3,364

Vaivut, ne bobu reikalas ka susirasinejam big_smile aha, pas mama..sake, kad ten kregzdziu ieskos neutral bet as misliju :? o ten tokiu pauksciu yra? neutral

3,365

Ingrida>manau kad jis ne koks medziotas tera...tai kas sake kad man idomu ka jus ten susirasinet?m? visai man neidomu tongue

3,366

gerai gerai, neidomu ;D;D;D jetau, man taip visos dienos susimaise ;p siandien gi sestadienis big_smile

3,367

:::027

3,368

Linai? :::819 Linai?:::819 Linai? :::819 Linas: "KA?" As:"NIEKO!" ;D;D;D

3,369

Ingrida,Ingrida...

3,370

Vaiva, taip labai matos, kad stogas vaziuoja man? :::734
pasiziurekit ir kaifuokit tongue -------> http://www.youtube.com/watch?v=w9KnuJZkBjg

3,371

taip dar ir kaip... ;D :::201
ne aciu nenoriu kaifuoti..

3,372

oi oi oi tongue juokiasi puodas, kad katilas juodas big_smile ir nevaidink cia doros mergaites big_smile visi megsta kaifuot ;D

3,373

gal tu ir megsti bet as ne tongue  jei as dora apsimesciau cia nebuciau ir su tavim nekalbeciau nes tu garbanota ;D

3,374

pamirsote pamineti zodeli "Sju" ;D oi, kad jus zinotumet...visai as ne tokia merga big_smile

3,375

nea visai nepirsau...

3,376

Vaivu Vaiva?kaip manai?sulauksim kokio berniuko?:| sviezienos, pvz tongue

3,377

Ingrida>> kaskaip netikiu,visi vaikinai prie ezeriuku ovienoj rankoj panele kitoj a...:) o kaip tu manai?

3,378

paskaiciusi tavo posta manau, kad tikrai nesulauksim :|ai, gerai ir be ju tongue

3,379

tai aisku kad gerai..bet vistiek toks durnizmas kai mes tik tesireiskiam ;D

3,380

ne pirmas, deja, ir ne paskutinis kartas ;D;D;D IM SO LUCKY LUCKY ;D