Re: Blevyzgos...
Vaivos akivaizdoj tarsi viskas butu negyva... :? Vaivut, juk grazus tie padareliai, ir net labai gyvi ! Nagi, duoks nors sypsni kad ir as zmogum pasijusciau !
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 169 170 171 172 173 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Vaivos akivaizdoj tarsi viskas butu negyva... :? Vaivut, juk grazus tie padareliai, ir net labai gyvi ! Nagi, duoks nors sypsni kad ir as zmogum pasijusciau !
Auri>tai kad zmogus ir esi... o man jie kaip negyvi bet grazios foto
Vaivut, turbut todel, kad jie is labai arti bet gyvi gyvi
ir dar kokius garsus skleide ;D o su tais drugeliais tai isvis faina buvo
man, pamenu, ant pirsto rankos atsitupe..taip faina, kad negaliu
Auri, tikiuos, kad tu priversi nusisypsot ja
pamenu kai pirma karta pamaciau "kilniaja Vaiva" tai bent dziaugsmo buvo (drugelis),o del garsu taip zinau man tai ziogai erzina nes man uz lango kaskokie grudai auga(aisku kad as ju neatskiriu) tai ten jie kas vakara sirskia...
kas ta kilnioji Vaiva :? reiks pagooglint o mane ramina visokie tokie garsai...nuolat vasara kregzdes skraido (beje, ir db girdziu
), kartais ziogai pacirskia
..na, ir morciaus garsu esu girdejus, bet cia turbut ne apie tai
apie ta morciu gal geriau nekalbam..nes ta tai puikiai visada girdziu... juk sakiau kad drugelis...melynas toks...
oo kas melyna, tas viskas grazu
man taip pat...nekenciu rozines
as nemegstu tu visu tokiu "netikru" spalvu..kaip salotine, oranzava tokia buna..be be be neveltui jos tokios baisios, kad naudojamos toms liemenems, kt. aprangai, kad zmones butu pastebeti
man tos salotines ir orandzines patinka gasdinti zmones nagus nusilakavus tokia spalva...;) beto kaksaip keista zmonems dabar pasidare kad pats gali uzsiauginti ilgus nagus...(daznai mano nagai kitiems pasirodo kad priklijuoti)
na, nagai tai dar nieko, bet kai koks drabuzis tai vaje tai kuom jau lakuoji tuos nagus, kad taip auga?ar tokie jau yra jie, gerai augantys?:)
gerai labai auginasi,ir siaip kaskaip neluzta taip greitai jie...o lakuoju,retai nes labai tingiu tokius dalykus daryti..
tau gerai man tai kaip kada
uzplaukia auga, uzplaukia-ne..va, buvo ilgi ilgi ir cakt! vienas eme ir nuluzo, turejau visus aukot
o mano tai kaskaip,ne taip nera...ne karta atsirenkus nagus tai i siena spinta ir nieko sveiki nagai (tikiuos neparisikalbesiu as.. paskui nagai luzines dar)
mergaites, o pas mania tai naguciai ojojoi kokie, nu tokie grazulkos ;D
dar graziau rado kuo girtis .. ;D
velnias...nepavyko rastu intonacijos sakino perteikt
nieko nesupratau :D:D eikit kaku
niekur neisiu
nu rimtai vaiva reikia i koki akvaparka nuvest, prablaskyt. Gal sypsnius ir atsiras ;D Ka mano liaudis? :?
Страницы Назад 1 … 169 170 171 172 173 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...