3,401

Re: Blevyzgos...

Vaivos akivaizdoj tarsi viskas butu negyva... :? Vaivut, juk grazus tie padareliai, ir net labai gyvi ! Nagi, duoks nors sypsni kad ir as zmogum pasijusciau ! smile smile

3,402

Auri>tai kad zmogus ir esi... o man jie kaip negyvi tongue bet grazios foto

3,403

Vaivut, turbut todel, kad jie is labai arti neutral bet gyvi gyvi big_smile ir dar kokius garsus skleide ;D o su tais drugeliais tai isvis faina buvo smile man, pamenu, ant pirsto rankos atsitupe..taip faina, kad negaliu neutral
Auri, tikiuos, kad tu priversi nusisypsot ja smile

3,404

pamenu kai pirma karta pamaciau "kilniaja Vaiva"  tai bent dziaugsmo buvo (drugelis),o del garsu taip zinau man tai ziogai erzina nes man uz lango kaskokie grudai auga(aisku kad as ju neatskiriu) tai ten jie kas vakara sirskia...

3,405

kas ta kilnioji Vaiva :? reiks pagooglint tongue o mane ramina visokie tokie garsai...nuolat vasara kregzdes skraido (beje, ir db girdziu tongue  ), kartais ziogai pacirskia smile ..na, ir morciaus garsu esu girdejus, bet cia turbut ne apie tai big_smile

3,406

apie ta morciu gal geriau nekalbam..nes ta tai puikiai visada girdziu... juk sakiau kad drugelis...melynas toks...

3,407

oo big_smile kas melyna, tas viskas grazu tongue

3,408

man taip pat...nekenciu rozines :::a36

3,409

as nemegstu tu visu tokiu "netikru" spalvu..kaip salotine, oranzava tokia buna..be be be :::209neveltui jos tokios baisios, kad naudojamos toms liemenems, kt. aprangai, kad zmones butu pastebeti big_smile

3,410

man tos salotines ir orandzines patinka gasdinti zmones nagus nusilakavus tokia spalva...;) beto kaksaip keista zmonems dabar pasidare kad pats gali uzsiauginti ilgus nagus...(daznai mano nagai kitiems pasirodo kad priklijuoti)

3,411

na, nagai tai dar nieko, bet kai koks drabuzis tai vaje big_smile tai kuom jau lakuoji tuos nagus, kad taip auga?ar tokie jau yra jie, gerai augantys?:)

3,412

gerai labai auginasi,ir siaip kaskaip neluzta taip greitai jie...o lakuoju,retai nes labai tingiu tokius dalykus daryti..

3,413

tau gerai smile man tai kaip kada big_smile uzplaukia auga, uzplaukia-ne..va, buvo ilgi ilgi ir cakt! vienas eme ir nuluzo, turejau visus aukot neutral

3,414

o mano tai kaskaip,ne taip nera...ne karta atsirenkus nagus tai i siena spinta ir nieko sveiki nagai wink  (tikiuos neparisikalbesiu as.. paskui nagai luzines dar)

3,415

mergaites, o pas mania tai naguciai ojojoi kokie, nu tokie grazulkos ;D

3,416

dar graziau big_smile rado kuo girtis .. ;D

3,417

velnias...nepavyko rastu intonacijos sakino perteikt big_smile

3,418

nieko nesupratau big_smile:D:D eikit kaku tongue

3,419

niekur neisiu

3,420

nu rimtai vaiva reikia i koki akvaparka nuvest, prablaskyt. Gal sypsnius ir atsiras ;D Ka mano liaudis? :?