14,241

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

hi:::b25
o aš Linai ką tik atsikėliau :#

Tautvydas, 22 пишет:

smaikstuoliai , bet tema tai neblogai issiplete

Čia toks efektas nuo čia esančių žmonių :=D

Nijolė, 21 пишет:

is pirmo psl ..

Auris, 19 пишет:

prasom registruotis i kluba big_smile vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! big_smile~
LABAI pageidautina ir pasakaite apie save, gyvenimo istorija ir visokias subtilybes apie traumas ir Tomus ;D

Auri, mielasis.... tik nesakyk, kad cia tai, apie ka as galvoju :-)

Čia visai ne apie mani :::a55 aš žinau :::111

Ingrida, 22 пишет:

na, Tomas, mano draugelis tas, as visa gyvenima busiu jam dekinga :|uzrode jis man ta foruma, blevyzgas, tai dabar ligonis esu big_smile

Imsiu ir sirgsiu tik vienas venerinem:::d60 ,reikia ir su tavimi jomis pasidalinti big_smile

14,242

O man pradeda noras pyldytis big_smile reiks dazniau atvaziuoti ir pametyti akmenukus ;D

14,243

Rasa, 21 пишет:

O man pradeda noras pyldytis big_smile reiks dazniau atvaziuoti ir pametyti akmenukus ;D

Apie ką Tu čia Rasiuk :::818

14,244

cia seniau perskaiciau kaip nijoliukas pripasakojo apipasakojo kelione i nida ;D

14,245

Ingrida, 22 пишет:

na, Tomas, mano draugelis tas, as visa gyvenima busiu jam dekinga :|uzrode jis man ta foruma, blevyzgas, tai dabar ligonis esu big_smile

Imsiu ir sirgsiu tik vienas venerinem:::d60 ,reikia ir su tavimi jomis pasidalinti big_smile

Tomai, zinojau, kad tu geras draugas, bet kad toks geras ... :::225 nesitikejau :::435 tikiuos, kad as taip pat nebusiu skupa ir dalinsiuos su kitais, sia nuostabia, nepagydoma liga big_smile