3,601

Re: Blevyzgos...

ai, kad cia vis is to gailescio plaukams big_smile gi raso, kad nesveika juos ten tiesinti, lyginti...as juos ir tausoju, o va cia salutinis to tausojimo poveikis/proverzis ;D manau, kad ten kur norim, tikrai nebus karstuju ginklu ;D
as ciur renkuos ne Ziegzdrius, o Vasaros 5, berods tongue zinai, zvaigzdutes 5, geresnis aptarnavimas (atitrankymas) ;D

3,602

nu jo visai sauniai tikiuos tose zvaigzdutese,nera  tokiu ziauriu spalvi smile kada lekiam poilsiauti?;D ;D ;D
o del tiesinimo as ir taip pat...man gaila net i kirpykla eiti...ne nu rimts zmones nuveskit i kirpykla ;D ;D

3,603

Vaiva, jei tavo plauku galiukai sakojas, tada as tave tikrai nuvesiu bliamba, nes negaliu ziuret i tokius ;D;D;D na, ten bus balta spalva...tikiuos tik, kad laisve liezuviams bus palikta big_smile

3,604

Klausykite, sveiki. Čia kaip supratau - ieskok narių mini čatas. Neseniai užsiregistravau ir niekaip negaliu įdėti mini nuotraukos, Jums nekilo panašiu problemų? Galite man padėti, kaip įdėti mini nuotrauką? (:

3,605

Ingrida> deja taip tie patys plauku galiukai, "kodel tavo eileje visi vaikinai?" ;D ;D
LIana> kilo ir mums tokiu dalyku pvz man dabar neleidzia ideti visai foto..tiksliau ji stebuklingai dingsta  kai ten iskarpau ir taip toliau..o cia taip mini kur visi plaukia zmones ;D

3,606

Liana, nebeklausk tokiu sudetingu dalyku big_smile parasyk geriau adminui laiska koki :pbardakas cia, Vaiva pastebejo, kad mano ir juos postus minusuoja..kuo daugiau rasom, tuo ju mazeja ;D
Vaiva, cia mano eileje tie vaikinai? :?

3,607

Taip tavo eileje...tai kad as to sampuno nenaudoju o kitoki... big_smile ;D  na jo pastebejimas tai geras, bet man patinka  tokie dalykai ;D ;D

3,608

o geras big_smile tai jie matyt nezino, kad as isranki, uztat buriuojas :Dnieko, iskedensiu tau plunksnas su tuo sampunu, ateis ir i tavo kiema nelaime ;D

3,609

plunkstas? aaa auskarus ;D tu apie tai ;D ;D ;D  tai tavo kieme tai yra nelaime?
beje graziai parasiai vakaru fronte,bet vis tiek nesupras taves.. o kaip gaila...

3,610

apie tavo seveliura kalba, nekreipk temos ;D joa, mano kieme ne svente dabar, kol tie vaikinukai ten stovi ;D;D;D
aciu aciu tongue pasisemiau kantrybes ir parasiau big_smile

3,611

nu gerai gerai mano plaukus...bet nera jie jau apgaileti labai..bet reik galva isiplauti ;D ;D ;D tai daryk kaska? ar tu bucinukus uz pinigus ..va atlekia pas mane zmones begu renktis..pasidziaugsiu kad sukisau foto va kokia as saunuole (ieskok )
nera uz ka labai man patiko paplociau jei rankas tureciau ;D

3,612

Vaiva, ir is kur tas poziuris, kad tik isgerus linksma ;D as jau matau, kad tave pravedint reik, nes tuoj nugaisi big_smile:D:D galva reik trinkti, o ne plauti..kaip koki skurli big_smile
tai klausyk :? tu nuoga stovejai ir jie visvien prie manes buvo? ;D gal sakau is mano eilutes jiems geriau mates visi tavo ISPUDINGI turtai ;D
pagirsiu ir as tave, tu saunuole tongue wink uzlauzei ieskoka, tikra hakere ;D;D;D
rankas tureciau..kojom rasysi, kai neturesi ranku ;D

3,613

ei katik ragu biski gavau...kaip sakiau kad atlekia pas mane zmones, tai ka paaiskejo kad as gyvenu bermudu trikampyje ir nerado o as 2kilu kaskaip nelabai norejau eiti... (iki asfalto)

O apie isgerimus tu baik ir taip kaip sake kaskas kokia esi...sveiku vaiku neturesi ;D ;D o del pravedinimo tai katik pasalau savo kojas lauke vesoka.... big_smile o del galvos tai gal is kart i skalbimo masina ir kokiu arieliu ar kokiu kitu imeti ir gerai? ka manai?
hakere jooo jau gal nebesakyk nieko taip garsiai...:) ir mano  ISpudingi turtai nera jau tokie ispudingi...(tikiuos toj kuoselienoj suprasi apie ka as ) wink
o kas sake kad ne kojom as rasau..manau tau vaizdel;i reik atsiusti...

3,614

ot tie zmones wink visai nebesiorientuoja tokiose paprastose geometrinese figurose...na, nejuokingas palinkejimas ten buvo big_smile  galva tai su kokiu ACE praskalaut reiktu ;D

3,615

Jo? as tai gerkle su juo skalauju...:? ;D ;D ;D
butent tie zmones..tiek ir tenorejo atvaryt labaiu norejo patikrint per kiek minuciu apsrengiu big_smile

3,616

matai kokius tau isbandymus kelia :Do as ir ziuriu, kad kazkokia skardziabalse tu itartinai tongue dabar viskas aisku wink

3,617

nu va matau... net apsirengiau su vazelinu lupa pasidaziau ir kvepalu doze...ir se tau kad nori ;D ;D  o del skardaus balso taip nepasakyciau tik daznai uzkimstu tai  ir padeda jis man ;D

3,618

labas panickos kaip dielos :::b25

3,619

OOoo labutis smile
  Ingrida istremiau ziuret as mini vaizdelio smile kaip tau moteris?

3,620

Fiodorai, labas tongue kur Tomukas? neutral mes laukem vyruku ir sulaukem tongue
Vaiva, ziaurus filmukas :?