Re: Blevyzgos...
sirdis praverstu? ar kazkaip ne taip supratau? tai tu ja turi, nebent skrodima atliko tau nezinant
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 181 182 183 184 185 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
sirdis praverstu? ar kazkaip ne taip supratau? tai tu ja turi, nebent skrodima atliko tau nezinant
Vaivut, kad kazkaip jus labai domites mano istikimybe Evaldui as is-ti-ki-ma
jis ta zino, o tai svarbiausia
nukasti liezuvi... gi nesilaizyti ane? ;D
Vaiva, gydisim tave..gydisim, tik nzn dar kaip, pamastysiu as
stok ant akmenelio..seskis ant zirrrgeeelio ;D Lineli Lineli..kada tu.. ;D
REDAGUOJAM
beje, puslapiu tiek, kiek metuose dienu
INgrida> tau gerai akd tavim tiki..o manim va netiki...dabar esu k.. tai ka skaitos kad as jau vienisa net nebesuvokiu..
tai gal pradekit nuo snd ir ttik tarp baltu minkstu sienu prasyciau ir kuo daugiau zvaidzdeliu
ir kad tokiu stojimu ant akmenu nebutu
duok savo draugo kontaktus, gaus jis ir bus ramus ner pas mus blevyzgose nei k*, nei s*, nei p*...mes cia su tavim isvis per daug istikimos ;D beje, vaistai yra...pakankink ta berniuka, kad supavydetu gerai, tada bus liuks ;D (zinau, kad Linelis uzpriestaraus tuoj
)
Vaiva, eisi kur ir as, i Vasaros 5 (
:D:D )
gerai einam pavasarot... o del pavydo tai ka zinau matai jo draugai mate mane juros sventeje tai kad as buvau ir zinai kaip buna... man jau vienodai..nebeturiu kantrybes...
Bet Mazuli tu letai rasai snd kaskodel kuo uzsiimi?( as tai sms dar pykstuosi ir cia rasau...)
Kaltas ruduo, kuris kaip akmuo...
Ingrida, as ta istikima jau kazkur girdejau nzn nzn kaip cia dabar bus...
Linelis nesistengs labai priestaraut, bet pasakysiu, jog tai netinkamas budas, del kurio paskui gali tekti grauztis nagus..ne siaip sau, o iki gyvnagio
Vaiva, tu atsipalaiduok juk tu zinai, kad nera taip kaip sakoma, tad ko tu parinies?juk tu esi teisi, o jei zmogus kietakaktis ir jei dar be pagrindo plastake vadina nu tai cia jo beda
Svarbiausia neimk i galva ir sveikai maitinkis, ilgaamziskumas garantuotas
ane Ingrida?
o tai as gal neistikima? :)sau istikima ;)joa Vaiva svarbu gerai maitintis (alus ir kt.) ir nesiparint (pamacius nuluzusi naga verkt)
Aciu jums..
Aisku kad be reikalo,o parinuos kad pastoviai esu plastake daug kam... gerai keiciam tema...
tai kada gydimas?
Linelis per daug atsiputes putes Ingrida cia tai drebiai... nesitikejau...
nu na...zinute dingau padare bet as nesiparinu ;D
vel prisiredaguosiu putes..pusti
kas cia blogo?garbanojates?
vaivut, geriausia nusisokt ir nusidainuot mergu bury, tada viskas taip faina ;D
Ingrida> saunuole kad nesiparini...va as jau baiiu parintis atsibodo jau... visos meiles ...
keiciam tema kos dar gydymas?
eik pasitusink kur nors kaip zmogus ir pagysi, bent jau laikinai
o toliau uzgis kas turi uzgyt
bent jau as taip save guodziu
siaip man gal nepakankamumas smegenu, bet nemaciau ka Ingrida cia drebe manyciau isvenge komentaro nieko daugiau
drebe blyn kaip drebsiu as tau ;D kiek tu mane per danti trauksi
Vaiva, jei buni blevyzgose, pamirsk ta vaikinuka ir isijung Faina-gerai pabuti ;D jeeee..sokiai!!! ;D;D;D
na paprastas gydimas... minsktos sienos ...ir taip toliau:D priekyje yra parasyta truputeli apie tai...
o del pagijimo man ok... tvirto charakterio esu...
Viskas jau pamirsta... ir as blevyzgose esu
Ingrida, lengva pasakyt, bet ne padaryt
Vaiva, kam tau minkstos sienos? kordinacija sutrikus yra ar kas ? ;D
taip yra... zinai norejau kaskada busido uzsiimti ar siaip patrankyti i kokia kriause..
Lineli, ai, nesakysiu labai jau ten taip karstakosiskai bet galima padaryt, jei tik nori...
Vaiva, sulauzytu tave ten kas jau kas, bet 53 kg tikrai ne busido
Ingrida, o karstakosiskumas ka nors prie gero privede?
be komentaru siandien as
Linai > taip 53kg ir? bet tai nesvarbu..svarbu kiek jegos turiu...
labas rytas:))
Страницы Назад 1 … 181 182 183 184 185 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...