Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as kai susimastau, kad vakar toks priesiskas buvai neblogai, neblogai..antra diena ir tokie pokyciai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 716 717 718 719 720 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as kai susimastau, kad vakar toks priesiskas buvai neblogai, neblogai..antra diena ir tokie pokyciai
as? ))) rytoj kita galva uzsidesiu )))
aaaa ;D;D;D cia vis tas galvas keitalioji ;D man tai labiausiai patiktu, kad tu su savo nuosava vaiksciotum ir galvotum
Ingrida> tai jis su savo kaip skaiciau tai kolekcija turi tai zinai kaip patogu net nezinai ka reiskia galvos skausmas, ir daug informacijos perteklius ;D ;D
del infos sutinku, bet del skausmo.... buna rytais visos plysta, sachta dega, pachmelo prasosi, paislet tai visas issinest reikia )
Kaip gali plyst jei kolekcijoj ir kitu galvu?nejau su visoms pachemielas? ;D
aha, vienas gi negersiu, visa chebra pasiimu is kolekcijos )
;D tai ziurek snd skaiciau cia ir visi vyrukai kuklus megsta aluti tai sakau turetum ir kitokios chebrytes..pala o tu kuklus? :?
jo, labai, kai blaivas )
blyn kaip idomiai snekat o as eit turiu iki, ryt uzsuksiu
ziurek tai tu cia tinki...zinai kaskaip galvoju reik apskaitinet cia kas kaip... tai kaip suprantu gali ir tu cia jau istoti nes esi kuklus, ir dar aluti megsti
Ingrida. verk verk maziau i lova... ;D ;D laukiam mes rytojaus
Nelinute >>> Ana, as jau seniai susitaikiau su ideja, kad mes, seniai, greitai busma i pensija paleisti ir cia karaliaus nauja karta ;D ;D ;D
Vaiva >>> Tu neisventinta??? pala pala... o tai ka mes veikem klaipedoj?? :? :? :?
Andzi >>> O tik su alum pasirasai? zinai as pastaruoju metu bisq pamegau ivairesnius kalibrus ;D
Vaivuk, nu neprimyzau, visa laime ;D
Auri, as nezinau kas tau pastaruoju metu pasidare :? gal isimylejai?
Auri> nejau man reikejo pasakyti kad as cia neisventinta... emmm gerai as tyliu tada..
Ingrida> kaip tau gerai, beje snd maciau pas amne tokie vaistai kaskam nupiki Urinal ar kokie ten... zinai nuo slapimo nelaikymo ir t.t
Ingri >>> kokios isvados vaje vaje... :? :? O as jau galvojau busi gera psichologe
Vaiva >>> tai tu juk taip ir pasakei kad tu cia neisventinta... nebesusigaudau
Auri> na taip as cia neisventinta... o ka? ne jau taip blogai?
aisq blogai... tave mes issventinom per Klaipedos Kaledas. Tik vat tu dar vis kuklinies ir neparasai ko nors apie save kad as galeciau ideti i pirma puslapi
Auri> taii gal aplieku tavo nuoziurai vis tiek per tas kaledas kaskiek mane pazinai zinai kuklumas vyrauja sitoj temoj tai ir as cia tokia kukli
ai nu nereikia cia dabar man pasaku... Prasyciau pasistengt ir sugebet atsakyt nors basic NIKo klausimyna
seniai bemaciau ta klausimyna... nu juk tu puikiai moki sureksti koki veja... tai ir tiks:) as kuklinuos apie save kalbet
Страницы Назад 1 … 716 717 718 719 720 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~