Re: Blevyzgos...
o pas mane tai ir yra...bet yra tvenkinys...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 192 193 194 195 196 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o pas mane tai ir yra...bet yra tvenkinys...
ek juodoji ne Lietuvoj, o ka :? tik is Lietuvos galima buvo rinktis?
as masciau, kad belekokia ;D
Kestuti, as ne tokia isranki kaip Vaivu Vaiva :Dman ir pelke tinka
Ingrida> ka maza pelkese matau nesitaskei labai jau daug...
taskiaus balose tik taip ir laukdavom kada palys
na tai gerai tada, varysime prie pelkes:))na je lietus nelis:))jei lis tai ir bala tad bus gerai
Ingrida> kad nelabai matosi...
Kestuti> as tai pelkese atsizaidziau maza budama...
Kestuti, o tu isivaizduoji kaip butu faina vaikstom prie pelkes ir pradeda lyti
Ingrida>priminimas as ir su jumis buciau
Vaivuk, tai as ir rasiau..ne DVIESE VAIKSTOM,o VAIKSTOM beje, is kur jis turi grizt, kad tik tada mus kazkur vesis? :?
jis dabar yra Airijoje,o siaip gyvena Ispanijoje jei gerai supratau... na zinai vartais mergaite garbanotoji...
as rimtai, Vaiva, kalbejau apie visus tris o garbanotis :? nuo lietaus tai tikrai pradeciau
tu irgi, kiek zinau
idomu, Kestutis ka tada darytu, kai mes garbanotis pradetume ;Doo, tai neblogas vyriskis cia uzsuko
p.s.ryt vakare grizta Evaldukas
Evaldas vauu neitiketina, negaliu patiket..ar jis parskrenda ar ateis pas mus ?
Ingrida> tai tau ziuriu plaukai kaskokie idomus...ir Kestuciui nieko nedaryciau as tai jau tikrai..juk as kukli esu
neitiketina, bet tai tiesa grizta sunus paklydelis
ek, tikiuos nenulus jis pargryzes namo ir uzsuks bent pasisveikint su mumis
joa, idomus tie mano plaukai o as sakiau, kad as jam kanors daryciau? nea..jis kazka turetu su mumis daryti, nes ... nukankintume ji
p.s. o as tai jau ne kukli, ane :? patikek, uz tave tikrai kuklesne
Ingrida>nemanau kad ji snd isvysim vis tiek kelione daro savo ir dar ausu uzgulimas ar galvos svaigimas... daro savo...
eik jau netikiu kad tu kukli tu bent jau sviesaforu neprimeni kai susigesti...
na, jis neskris :)atvaziuos...tai nzn nzn, gal tik antradieni ryte ji pamatysime cia ;)beje, vakar nusipirkau vaistu nuo tu pykinimu vaziuojant masina, skrendant lektuvu ir t.t. paziuresim ar veiks jei ne, apsivemsiu ;D
o as kukli o del sviesoforu, nebent labai jau susigestu, bet siaip nlb raudonuoju...pvz, mano viena grupioke tik biski kas ir ji jau raudona
Ingrida>jo zinau ka reiskia vaziuot sitiek laiko subine kvadratine...fui jau bloga prisiminti,kai paeiti nebemoki islipus...
as tokia,mane greitgalima sugedinti..tai sanatorijoje visi jau juokdavosi as ir mano drauge abi drauge raudonos ir pacios juokiames is tai...
na, man patinka, kai mane veza cia panasiai kaip su dviraciu..ilgai nevazinejus pabandai, nulipi nuo jo ir jauties kaip... istorija nutyli ;D
hmm...idomiai cia Vaiva, akiplesa+susigesti megstanti kaimo fyfa
pala pala... kodel akiplesa? ir plius fyfa?
tai o ne? ;D ko tada visi taves kaime bijo ir i tave kreivai ziuri? o fyfa...nagai kilometriniai, blondine, 90-60-90, net maziau sakyciau
tai viskas tinka juk
aisku kad ne... eik jau kreivai, visi paprastai ziuri,ir niekas nebijo...ir nera tu 90-60-90
Страницы Назад 1 … 192 193 194 195 196 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...