741

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

tik dievas tezino big_smile
kokiam charakterio tipui save priskiriat? smile

742

Cholerikas,

ka manote apie tai, kad ne kiekvienas individas sugeba ignoruoti parodaksaliu iliuziju tendencijas

743

Giedrius, 27 пишет:

Cholerikas,

ka manote apie tai, kad ne kiekvienas individas sugeba ignoruoti parodaksaliu iliuziju tendencijas

Tai sausas abeingumas viskam:::110

744

o kur klausimas?

745

Vaiva, 19 пишет:

o kur klausimas?

klausimo gali ir nebūti jei pokalbis susirutuliojo!
Galit užduoti "max" tris klausimus. Vienas būtinas!
Taip pat galit į kitų narių  klausimus atsakyt( aiškinantis klausti ar ne pasirenka pašnekovas) . Labai paprasta big_smile
Dėl klausimu galima ginčytis ir diskutuoti :)Jei iš klausimo susirutulios visa tema, nieko tokio. Narstykit ja po kauleli kol gausit reikiamus atsakymus wink

--ar galima pasikeisti ID nekeiciant visos anketos ir jos duomenų statuso banko ir tt

746

is principo ne smile

nu, ka, varau tusintis sian, gero visiems vakaro smile
klauismas.... kuo skiriasi burbonas nuo viskio smile ?

747

is principo nesiskiria. Burbonas ir yra viskis jis tik ale Amerikietiskas. Pagrindinis skirtumas, kad burbonas gaminamas distiliuojant kukuruzus, o standartinis (airiskas) viskis gaminamas is grudu... tai tiek:] skonio skirtumukas siokis tokis bet abu jie yra viskiai :]

Ka atsakyti merginai jei ji klausia "ar pasiilgai manes"? big_smile *is patirties zino kad sis klausimas nieko gero nezada*

748

sakyk taip :Dpasiilgau, kazkaip visu pasiilgstu, su kuriais miela bendrauti ;D Auri, ar man cia atrodo, ar kukluniesi vel? :? nemiegok, juk mergos pacios va, kariasi ant kaklo, o tu... negerai, negerai...reiks steigt man isrankiuju kluba big_smile
Ar vakar stebejot i dalini saules uztemima? isvis, zinojot, kad toks bus? big_smile

749

gi as niekur neskubu... o cia pasiilgimai visokie mat.. eh... :?

Zinojau kad bus uztemimas bet as tingejau akis varvinti i ta reiskini nes neturejau teleskopo... :? :?

*klausimo neturi tad galvokites patys*

750

hmmm....na, ji tik norejo suzinot ar pasiilgai jos :)turbut klaipedieciai visi taip, nelinke pasisakyt, kad kazko pasiilgsta :::819ek..bijai isipareigot..kas cia yra?juk taukst pliaukst, jei nepatiks i vsio big_smile:D:D
Ar neper karsta jums sia vasara? :?

751

tikrai ne jei as dar miegu su dviem anklodem tai manau viska pasako smile
Geriausia knyga vaikystes,kuria tau sakite ar pats skaitei?

752

hmm..isimintiniausia Erlicko "Bilietas is dangaus":D ....esu as vargsas Grigas, mane kankina gripas ... ;D
kuo svajojai but uzauges/us?

753

svajojau? as turbut vaikystej buvau traumuota tai nesvajojau tokiu dalyku smile
Ar verkti ne vyriska?

754

Giedrius, 27 пишет:

is principo ne smile

Taip ir galvojau:::b54 nu bet bet gerai išmanant ši darbą galima perlaužti iš serverio mano  duomenis ? Tik reikia ... patylėsiu big_smile kitaip bus nekas :::819
Kas matėt kungfu panda/. Ar geras ?

755

>>>Verki yra vyriska :] jei Vaiva butu salia su savo kindzalais tai as pvz apsiverkciau big_smile tik neaisku ar is laimes ar is skausmo... ;D

> Maciau kungfu panda ir supratau kad issvaisciau 2 val savo brangaus gyvenimo ;D ;D Tiek to.. ne pirmas ir nepaskutinis kartas.

Kuo skiriasi rutukine skutimosi masinele nuo kombainines (tiesiosios)? big_smile

756

gal..emm big_smile rutuline labiau prisitaiko prie islinkimu, idubimu ir t.t.  :?
kodel stresas nuolat sokdina zmogu? neutral

757

Auri> nebutina jau taip varyt ant mano nagu... sad

Ingrida>kas kaip suvokia sokdinima,stresas turbut pats ziauriausias dalykas kuris istinka zmogui...kai nesuvokiama savo elgesio...

ka manote apie poras,kuriu amzius tarp ju labai didelis,ir jie vos ne tevu amziaus?

758

jei jiems gerai, tai vualia smile , kai man bus 60, su mielu noru turesiu 16likine smile big_smile...

kokia arbata skaniausia smile ?

759

hmm man tai vaisines skaniausios kokia kinroziu visai nieko,ar su kokiais vaisiu gabaliukais..
Saldumynai retas svecias namuose? ar be ju neisivaizduoji dienos?r kokie jie?

760

mesos kumpis wink

kur vln labiausiai megstate tusintis smile ?