4,041

Re: Blevyzgos...

nu kaip mes cia dabar klausime..jei iesko eliu policija tai turbut auto ivykis buvo su ja ir tiek... o tu neziuri olimpijados kaip kiti?

4,042

na ziurejau, bet man krepsinis idomiausia. tai kitas sporto sakas tik permetu akies krasteliu:::034

4,043

mmmm aisku tada, o man tai patiko kai mergonos kele stangas...:)  ir gimnastika ziurejau truputeli...o del krepsinio,kaip juokinga buvo ...mes nuvaziavom pas seneliu jie ten krepsini ziurejo..zinoma nervinos kad jie neisaugojo tasku persvaros...tai rekia vienas ant kito...o as jiems sakau ko jus cia rekiat be reikalo laimes Lietuva aisku cia kaip diena..Mociute je ka tu cia nusisneki matai kad jau viskas jiems....:) (mama sako jei butu buves koks gaisras jie butu ziureje varzybas,nes tokie tsijunge nuo visko,o tas ju pyktis ir dziaugsmas tai nepakartojami)

4,044

gal aiskiarege busi?:)na jo turejo atrodyti gerai:::034

4,045

Vaiva, 19 пишет:

Kestuti> mes ir tai puikiai zinome..
Ingrida>paklydele,sveika grizusi... kur klajojai?

sen bei ten buvau :Dlabas rytas :)o tai kur jus?as atejau ir jusu ner :Dot miegaliai..bliamba..kol apleksiu visa foruma db big_smile

4,046

Yra yra ...kaip nera? big_smile skaitineju ir as foruma,ziuriu nauju temu atsirade wink

4,047

ooo, seska, labas :Djau ko ko, bet taves nesitikejau cia pamatyt ir dar taip anksti :)kaip gyvenimelis?kiek nauju auku tavo fronte? ;Daha, temu tai daug, bet visos tokios protingos, kad as net nzn ka rasyt big_smile

4,048

labas labas wink matai ir pas mane kartais stebuklai nutinka,juk rurika turiu maza ,kuris isvercia mane is lovos anksti big_smile:D:D pusciau dar i usa ,bet.... ;Do sekasi man kaip visad puikiai,praleidau savaitgali Trakuose ,tai esu pasisemusi nauju jegu ir ispudziu big_smile

4,049

aaa, ciucikas saunuolis tada :)as ir mielai kelciaus dar anksciau, kad tik tureciau ji :|tai jau su kuo mes ten buvome tuose Trakuose? big_smile:D:D

4,050

o buvome mes mokymuose seska big_smile "Standartu valdymas" va kokia tema buvo seminaro big_smile is visos LT zmogiuku buvo,na turiu pasakyt labai patiko man wink na o laisvalaikis zinoma mano buvo ;D o ka veikiau jo metu karine paslaptis seska big_smile:D:D

4,051

mm big_smile galvojau kitokie kokie "kursai" buvo ;D tai faina, pazinciu daugeja :)db giliai susimasciau..kas cia vilniuje tokie gyvena big_smile:D:D
pastebejimas, pas jus, panele, net 14 pasisakymu siame forume big_smile

4,052

oho ,kaip as patobulejau ;D Tomas vis kalbina rasyk rasyk ,bet as vis lauzaus ;D vis bijau nusisneket seska ;D;D;D

4,053

kvaila tu visai :pkoks skirtumas ar nusisnekesi, ar ne :Dcia gi visi savi ;)beto, bent kazkam linksmiau gyvent bus kai kasnors nusisnekes :Dne, rimtai, nuo siandien Egluze nuolatine forume lankytoja/skaitinetoja/rasinetoja :Dir NEBESILAUZYK hmm kiek gi galima! ;Dek, tas Tomukas veda mus is kelio..tiesa, mane jau seniai isvede, tave kazkaip sunku isvest, juk tu su didesne patirtim big_smile

4,054

prasyciau .... ale visai idomiai tu cia issireiskei apie mano metus :Dne senike pavadinai ,o zmogumi su didesne patirtimi ;Dpaskaitinet tai as daznai uzsuku ,bet vis susilaikau nuo komentaru ...juk negrazu lysti i svetimus pokalbius seska ;D

4,055

ai, kazkaip pamasciau, kad reik tave pamalonint, tai ir pavadinau ne pusamze teta kokia ;D smile negrazu?matos, kad rusu laikuos nepalikai sarmatos big_smile

4,056

Labas rytas smile

4,057

laba diena Vaivuk ;)kaip mums lietingas oras? big_smile

4,058

labutis Ingrida,tai kad nelietingas saulute sviecia tik vejas didelis ir tiek smile

4,059

oo, tai liuks tau, pas mane lynoja retkarciais, apsiniauke smile

4,060

na taip,bet visa diena man salta ir dabar vos ne aip varle as.. i adijala susivyniojusi wink