4,141

Re: Blevyzgos...

tai mes ir taip gi busime jauni amzinai... wink bus prisiminimas kaip susipazinome big_smile

4,142

na, gal ir busime jauni amzinai, jei tik vienas kito per daugiausiai nenervinsime :Dtu jau mane pradedi gasdint su tom kregzdem smile

4,143

o kaip as tave su tom kregzdem pradedu gazdinti...
blemba negi tu sergi kregzdefobija... big_smile

4,144

nu tu kaip parasai tai as negaliu kartais ;D;D;Dsiaip as turiu daug fobiju :?bijau viena likti kur nors rusy..tamsoj...bijau vaziuot liftu, aukscio bijau...kregzdziu nebijau, berods...esu laikius rankoj zvirbli, kai kazkada isskrido i balkona ir nezinojo kaip isskrist, tai sugavom, bande dar tetis palesint, bet kur tau jis valgys kai tokiam strese :Dtai va, as ir palaikiau, nemoku apsakyt kaip jo sirdele plake smile

4,145

tu jau tik nepergyvenk kai susituoksime as taves tikrai kokiam tamsiame rusy nelaikysiu... wink ir vienos nepaliksiu... o musu name net lifto nebus... tik tos kelios kregzdutes skraidys ir primins kad mes vis dar jauni wink

4,146

Labas kreksdutinai wink
kaskaip i seimos reikalus kistis hmm..nejauku..

4,147

net lifto nebus ;D;D;Dsese luzta zinok perskaicius :Dna, ka as galiu pasakyti :)isvada-gyvensime po atviru dangum turbut, bet tai gerai, man patiks, svarbu kartu su tavim;)ai, ir zinoma musu kregzdutes big_smile
Vaivut, kur tie kiskiai? ;D

4,148

vaiva viskas normaliai kiskis kiek tu nori... wink tu gi kai sese kurios tevai taip ir nenupirko big_smile

4,149

Ingrida>kokie dar kiskiai?
Evaldai>beveik mane izeidei...nes mano varde budavo V didzioji..

4,150

Vaiva, miske kiskiai buna, troleibusuose, tai pagalvojau, kad ir cia ;D
Evaldai, tasykis :::858

4,151

Ingrida> pala o jus esat mane kada nors vienas kita?ar tik per vestuves pasimatysit?

4,152

tai aisku matemes.. snd per devinta sapne as ja nuo liuto isgelbejau... ir tai tik vienas is begales kartu kai matemes big_smile

4,153

Evaldai>tai tu busi liutu medziotojas ar gaudytojas :? ziuriu tu ant gyvunijos patraukes...nes Ingrida kaskiek liepia..
Ingrida> na cia nesokineja bet dar nemaciau...

4,154

joa  big_smile jis mane gelbsti ir gelbsti, as tokia nevykele jauciuos, kad pati apsigint negaliu neutral
Vaivuk, ka as liepiu? :?

4,155

gali gali... tik salia taves kai bunu ir sugebu tuos liutus nugaleti... atsimenu anksciau oij kai nuo lakstydavau... ir buvau ismokes skraidyti ir dar kazko... bet visvien nepavyko o dabar... net smagu miegoti wink

4,156

matai kaip :)as tuoj susilydysiu nuo tokiu pasakojimu :::818

4,157

Evaldai>isleiski knyga savo sapnu...kaip as smagiai skaitysiu:::742 tai kaip ar bus knyga?kuria galesi dedikuoti Ingridai...
Ingrida> visi zinom tai kad vyrams reikia parodyti kad jie gali mus apsaugoti..ir jie laimigi ir mes...bent as taip galvoju...

4,158

kad as cia gal geriau karts nuo karto papasakosiu savo sapna.. wink ir nereiks tos knygos isleisti... smile be to popierius brangus... o mes gamta saugom medelius... ir siaip dar taupom... tai zinai gaila ir ta knyga leisti big_smile

4,159

mmm gerai,bet elektra bragiau..Auriiiiiiiiiiiiiiiiii padek tavo ekonomikos mums reikia kad pigiau popierius ir leidyb ar elektra,klaviatura ir kita..
Na gerai tada gerai sapniuku kad dazniau matyciau ar gerai?

4,160

Vaiva, matai ...ir man tik kartais nuskyla tuos sapnu pasakojimus persiskaityti :)zinai, kad neislepciau perdaug :|joa, taupom mes, as jau nuo ryt pradedu, o Evaldas nuo siandien jau pradejo :::734