4,201

Re: Blevyzgos...

nee tos lengvosios jau baiges big_smile nebent mano kolege bus sugalvojusi kita rubrika..
Ingrida>mes tiesioginiam eteryje,tai ir toks kreipimasis zinai oficialumas ir kita... smile o del mano brolio manau kad jis pritars tau del ivaikinimo juk jis tau viska leidzia..
ir del kaulas,nesu jau tokia,esu svorio uzaugusi drebiau per  ziema...:) tiksliau pries egzus..

4,202

mhm...supratau big_smile na kadangi as jau mamyte ,tai pabandysiu atsakyt i Vaivos klausima smile kadangi turiu savo viena dukriuka ,kuris atstoja 5 bernus ,tai nemanau ,kad dar pajegciau viena augint ;D bet labai gerbiu tuos kurie pasiima vaikus is vaiku namu ir suteikia jiems siluma ,geri ,meile . bet... yra tokiu parazitu ,kurie is to tik pinigus darosi ,o tai yra labai skaudu sad
ir dar big_smile prasau i mane nesikreipt kaip i senute ;D

4,203

Egle> paistengsim kaip nors smile nesikreipti...o tai gal isvis nesikreipti? :?

4,204

nu ok, mastau kita rubrika :? "tetos_Marytes pasnekesiai (S)" ;D;D;DEgluze, tinka? big_smile
zinai, nezinojau, kad as tokios mergaites teta :Dbaisu, nu big_smile
Vaiva, jis man viska leidzia?as mastau, kad gal tik kolkas :Dzinai, paskui kai uztrumpins lenciuga ;Daha, matos, kad priaugai :Dnet kaulai islindo ;D

4,205

kreipkis kreipkis big_smile egle ir tiek as big_smile paprasta kaip dvi kapeikos big_smile

4,206

Egle tai Egle, bet tai pas mus cia visi zinok is didziosios raides big_smile tad pasitaisyk, Egle tongue

4,207

nea nu zmones raskite tema tokia kad ir as galeciau prisidet nors kiek tai big_smile bo dabar tik akeles pavartyt, paskesciot rankom ir palinkset galvele belieka ;D

4,208

auri, kur tu cia tuos zmones matai ;D mergu sanburis cia :Dtema tau? :?nu ok, mastau...gal Rusija? ;D;D;Dmanau ipareigosiu tema sugalvot Egluzei tongue

4,209

ne ne apie Rusija nereik nes mazai ka gero turiu pasakyt apie ja ;D

4,210

Auri>sveikas prisijunges,ir sekmingai pakiles is lovos big_smile

4,211

aa, tu linkes girtis, oi tongue girti big_smile o ne peikti big_smile

4,212

siryt as linkes kalbet linksmom temom ! big_smile~

Vaiva >>> greiciau tiktu "Sveikas pargrizes namo" big_smile bo pas draugus baliavojau kaip koks kandis Klaipedietis... ai, velniava, as juk ir esu kandis Klaipedietis... ;D

4,213

ponas nuostabybe ;D;D;Dpamirsai pridurti :Dlinksmom temom :?tai galim pasilinsmint su Vaiva is taves big_smile

4,214

ne ne ne cia kazkaip nelinksmai skambet pradejo... pradziai nuostaBYBES o poto liksminimasis is manes... nebepatinka man sis rytas jau :?

4,215

Auri> kodel kandis? m? :? ne kokia erke,siurbele,driezas? :? tada sveikas grizes i namus smile
ej pas mane vapsva ant mano kaukoles (tokio zmogeno)yra sad fui a...
Ingrida> del kaulu,taip nera...foto gali buti apgaulingos smile

4,216

Auri :|na, ka cia linksmo sugalvoti..Aukses nera, tai net nzn ka ;D

4,217

kandis nes tai Klaipedietiska. big_smile Manau tai viska paaiskina ! big_smile~

AUKSES NERA ?!?!?!?!?! ZOMFG !!!!!!!!!!!!!!!! Kas jai nutiko? Grazinkit mums aukse nes forumas zlugs !

4,218

tai kandys is Klaipedos yikes:o:obuciau zinojus, netraiskyciau sad big_smile:D:D
Auri, nu nera, nejau nepastebejai :? turbut labai pasigedes jos buvai big_smile

4,219

Dievazi, dabar kai priminei, tai rimtai pagalvojau, kad nemaciau tos nuostabiosios moteriskaites jau N laiko. :? :? :? :? :? Hebra. Taip nieko nebus. Reikia gelbeti Ieskoko foruma ir susigrazint Aukse ! big_smile~

4,220

Ingrida> juk turim nauja zmogu Lina... o del Aukses tai manau ji susirado vaikina...
Auri> aaa... aisku tada nors ne viskas..MEDIS ;D