4,321

Re: Blevyzgos...

nuo pat ryto isgertuves :Dtas krepsinis Lietuvos vyrus padarys alkoholikais big_smile
labas rytas, Vaivuk ;)kaip savijauta siandien?

4,322

ne, nepadarys. Greiciau - uzgrudins ir paruos buti pasiruosusiems viskam big_smile~

4,323

Ingrida> gerai visai jauciuosi..namus jau spejau sutvarkyti..tik vienas minusas buvo atejes kaimo kvailelis tai dabar dvokia rankos jo vaistais... smile rankas sveisiu greit su drotiniu sepeciu vis tiek nepades smile

4,324

Auri, gal ir tavo tiesa smile
Vaiva, o tai tu jam vaistus kokius leidi ar kaip :?

4,325

Ingrida> ne aik juokus..nieko as jam neleidziu tik jis vartoja... brr..fui rankos dvokia mano bet nieko... tai teko pasisveikinti su juo..nors ir sekundei bet poveikis keliu valandu smile

4,326

emmm :Dnu nieko, pratinkis..ir tu kazkada taip kvepesi big_smile

4,327

eik jau tik ne taip... myzalai,vaistai,dekalonai,myzalai myzalai... ir dar kaskokia smarve big_smile

4,328

Ingrida, 22 пишет:

Ne ne, turejo taip skambet: Auri, taip - tavo tiesa. ;D

4,329

Auris, 21 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

Ne ne, turejo taip skambet: Auri, taip - tavo tiesa. ;D

oi, as taip ir norejau parasyt, tik kad pirstai neklause :Dpliaukst jiems su liniuote!kad kita karta klausytu ;D
Vaivuk, aa, tai tuomet klydau ir tavo atveju...myzalais nebekvepesi, as tau pampersu nupirksiu, kad tik cia visi galetume sedet blevyzgose ramiai ir kvapniai :Ddar ir kokiu kvepaliuku iteiks Auris ar Linelis, nezinau net, ai, pasidalins jie ten tarpusavy big_smile

4,330

kryzmai ;D

4,331

Ingrida> tai jei Auriui ant savo kuno gaila purkstis nes jis varkselis sukandziotas buvo...tai apie mane nereikia net ka sakyti..nu bet aciu kad rupinates mano ateitim smile

4,332

nu... nu rimtai gaila... :?

4,333

Lineli :? kryzmai? cia kaip? big_smile
mm...as tai savo kvepalu oi kaip negailejau :Dnors bliamba, pirmieji geri buvo ;Dten uzsakymams karolius dariau, tai kad nesmirdetu jie ukiniu muilu, kvepindavau juos :Dkokie patenkinti buvo "klientai" :Dir siaip, koki spuoga ar ka patept, tai visad kvepalais..nors zinau, kad negalima berods, bet tai spirito neturiu..zinot, paskui dar isgersiu netycia big_smile

4,334

Tai juk as tiesa sakau.. as visada sakau tiesa...tai gal brolio kvepalu rasi? o tu isivaizduok kaip mums buvo kai bernai mums anglijoj padovanojo dezeliaus kvepalus ir toj kur koja atsiunciau ji pradejo pusti ant savo  kuno kad negriauztu.. nes pasake man jie smirdi ir gera funkcija turi...o ka mums jei jie mums patiko?  tada mes ir taip darem ir visada kvepedavom big_smile ;D

Yra  spirito bet moteriskiniuose jo maziau nei vyriskiniuose bent man taip atrodo..

4,335

mm big_smile cia panasiai kaip kokios niolikines nueina i parde ir pasikvepina :Dzinai, nemokamai gi ;D
ot sudominai tu mane dabar :?argi rimtai kazkuriuose maziau ...zinau tik tai, kad kvepalai yra beverciai :Dju kaina=vardas+buteliukas big_smile

4,336

nu as taip manau nors kvepalu negaminu as smile
jei ka lakuojuos nagus tai ir rasymas suletejo ant mini..:)

4,337

o as savo tusinuku kolekcija nesiu i darba :Ddaug turiu, nerasau, tai sakau gana jiems, vargsams, but nenaudojamiems :pir dar viena piestuka nusinesiu linksma, bet tai niekam neduosiu big_smile

4,338

big_smile tai ateis ir pasiims ir vel kas ateis ir vel pasiimsi ir busi be kolekcijos smile

4,339

big_smile tusinuku kolekcija big_smile

4,340

Linai>tau viskas gerai???