Re: keisciausia profesija
eh ka tu moterie ismanai apie astrofizika...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → keisciausia profesija
eh ka tu moterie ismanai apie astrofizika...
ar galiu daryti isvada, kad astrofizika-nesusivemimo mokslas? ;D
nu...pritaikius tam tikrus fizikos desnius galima butu istiesu isvengti susivemimo atveju tam tikrais atvejais... :?
o del to pasisakymo kad niekam nesauytu i galva buti kosmonautais...tai paklauskit mazo berniuko,kuo noretu buti uzauges?tai bent jau kiek as klausus esu,labai daug kas nori buti kosmonautais..kazkaip anksciau mano kartos berniukams buvo uzejusi manija buti policininkais ,net juokas jama prisiminus ;D ...o del tos sveikatos tam jau tikrai reikia..vien kiek sveikatos reikia kad tas pastas kosmose valgytum... man butu be sansu,noretusi naminio maisto
pati studijuoju konservavimo restauravimo chemija... daug ja supranta ne taip kaip reikia ir mazai apie ja zino tad manyciau kad tokia profesija skamba ganetinai keistai...
oi kike idomiu ir keistu profesiju- visos jos isgalvotos dabar viska kuo mandriau pavadina..man tai keista psichologo profesija - nes kikevienas zmogus sau psichologas .
Akuseres-suwirintojos:DD
Nuotekų valytojo.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → keisciausia profesija