hmm.. ana menesi bodo schaferio seminara klausiau. jis bicas protingas (tas kur per 7 metus mila susikrove). jis teige, kad dazniausiai zmones galvoja apie pinigus tuomet, kai ju neturi. manau, tas pats su moteriskemis. kol mes dirbam pacios ir uzsidirbam - tai pacios galim susimoket uz kirpyklas, soliarumus, drabuzius ir kitas moteriskas nesamones. nors kitoms ju algos tam neuztenka
kaip zinoma >> net per reklama coca colos zero sako>> kad nebutu merginu, kurianciu penkmecio planu. manau cia kazkaip pasamoningai yra uzkoduota mums, kad mes turim rinktis stipru ir pajegu vyra, kuris gintu, islaikytu seima << nes kaip zinoma, gamta surede mus taip, kad moteris visgi gimdo. tuo momentu apie kokius 2 metus moteris nera darbinga. moteris nori isitikinti, kad vyras ja islaikys kartu su ju vaiku. nzn, gal cia per toli siek tiek su tais vaikais nuejau, bet nesvarbu. visgi cia irgi mintis.
>>> Ricardai, mielasis.. sakai, butinai is daugiavaikiu seimu? ne seimos vaiku kiekyje slypi sios problemos sprendimas >> nes tipo >> ooooo prisigimdykim tukstanti vaiku ir gyvensim graziai ir laimingai, niekas neziures i babkes. klysti. cia tevu idiegtose vaikui vertybese. nepamirsk,kad yra tevu, kurie savo dukrelems sako: tik nenusiziurek kokio kandziaus, ieskokis su gera socialine padetimi, is geros seimos. tas pats ir sunums << ieskokis tvarkingos, geros moters, kuri butu gera zmona ir mama.
ka myleti, tu nepasirinksi. taciau vienos pasirenka meile ir buna laimingos. kitos pasirenka gera socialine padeti ir tikisi, kad jos bus laimingos. meiles pinigais neipusi :? bet ir meile sotus taip pat nebusi.
>> nors dbr dar pamasciau. kai kurie vaikinai (velgi ne visi) patys puikuojasi pries merginas naujomis masinomis, telefonais ar dar kokia nesamone. tokie ir prisizvejoja tu "pupyciu", "lelyciu", "zuikuciu" ir t.t. ir kaip nuvalkiota fraze sako: yra paklausa, bus ir pasiula...
>>per visa mano gyvenima, as tik karta nesu mokejus, kai mane kviete, nes padaveja is manes neeme, o as smulkiu neturejau, kad zmogui atiduoti pinigus << o veliau prasidejo berniuko pavaidinimas >> ai nereikia, ka tu cia darai t.t. ir visos tos nesamones, kai vaikinai nenori is merginos paimti pinigus (atsiimsi savo 5 litus, tai rankos nukris???? ). todel visiskai nesijauciu kalta ne pries viena vyra ant sios zemes mane mama moke nelikti skolingai ne vienam vyrui, kad jis neturetu del ko man priekaistauti ar prasyti skolu natura ;D
ir kad visi cia vejus keliantys butu laimingi, pasakysiu>> o taip, as moteris. patinka man parduotuves, patinka ir nieko nepadarysiu. galeciau ten valandu valandas prabuti, jei tik nuotaika yra. patinka kirpyklos, visokie manikiurai ir pedikiurai, patinka blakstienu tusai ir pudros. nes tuomet, kai as susitvarkius ir sau graziai atrodau, jauciuosi tikra moterimi. ir visa tam nebbutinai reikia uzdirbti milijonus.. visu pirmiausia.. reikia tureti noro atrodyti gerai. ne visos moterys turi to noro ir ryzto << o jei ju neturi, tai net pinigai nepades << net Giedriau tavo stumimas i grozio salonus ir soliariumus jos neisgelbes, jei ta pelene pati nenores