141

Re: Ko merginom reikia daugiau meiles ar pinigu?

Rasa> Tai tu esi net ne tarp tu desimciu ar vienetu, o net gi sakyciau isimtis :-D

142

Nijolė, 22 пишет:
Giedrius, 27 пишет:

<...>Tiesiog pamirstama, kam pinigai reikalingi? Ar tureti nuosava baseina? Chata 5 aukstu ir kad visi pavydetu ar tai, kad gyventi normaliai? As tai misliju, kad turi buti pinigu ir laisvo laiko balansas. Per sia vasara pastebejau: dzin kiek uzdirbi, jei ne velnio netaupai, tai ir 12000 per menesi bus mazai smile <...>

ohoooo ;D ;D apie baseinus prabilom ;D ir nuosavass vilas ;D tai dar pakalbekim gal apie ferarius ir savaitgalius prie karibu juros ;D leiskit pasijuokti ;D jau vyruk, perlenkei lazda ;D cia jau kalbama ne apie babkes o apie DAUG babkiu, kuriu vargu ar kas antras vyras lietuvoje turi tiek daug, kad galetu sakyti >> ta mergina ziuri i mane del to, kad as turiu nauja jaguara, penkias vilas prie juros ir dar viena sodyba druskininkuose ar nidoje big_smile o jei jau toks milijonierius esi, tai ka galeciau tau patarti >> visu pirmiausia gal nesistaipyk kaip barbe pries veidrodi su savo nauja masina pries mergaites ir maziau sau suksi galva, kodel ta mergina su tavimi big_smile nes man pats juokingiausias dalykas, jei nenori eiti su vaikinu i pasimatyma, ir vis atmetineji kvietimus ;D tai vaikas netycia nusiperka masina ir tau paskambines pasigiria, kad nusipirko nauja bmv it tipo gal nori paziuret <<< apgailetina

siaip as kalbejau visiskai apie kitka, bet speju tau veinodai,ka buciau parases, vistiek savo butum parasiusi big_smile . as kalbejau bendraja pingu prasme, kad pamirstama, kas jie yra ir kam jie skirti. O tau, na dekui, kad pasidalinai savo patirtimi smile ... dar sioks toks pastebejimas: nebendrauk su tokiais ciuvais, tai ir neskambines tau su pranesimais apie naujus bmw, wink ir nedalink telefu kam nereikia, ir nebus problemu - tai paskui gaunasi, kad vel ciuvai kalti, kad pati bendrauji su tokiais.

143

graži moteris kainuoja smile jos raganos žino savo vertę ir tuo naudojasi.

144

Rasa, 21 пишет:
Rimvydas, 24 пишет:

P.S. Nesupraskit taip, kad zmonos nereikalingos ar dar kaip... Paprasciausia, dabar tokiu panu yra desimtys ar net vienetai, kurios neziuri i tavo pinigine, "tacka" ir t.t. Dazniausia, tos "desimtys", kaip as sakau, buna is daugiavaikiu seimu, tik jau ne is vienturciu, kur dukryte "nesiojama ant ranku"... Vsio... Dekuj uz mano nuomones supratinguma...

as vienturte ir nzn... nei cia man ko reikia baisiai nei ka :?

visos jus taip pradzioj sakot, o poto kas prasideda... kaip kokia pandoros deze... :?

145

Gerai, matau, kad cia bus pasaka be pabaigos... Priklauso nuo merginos noru... O tie norai pas kiekviena skirtingi... :-)

146

Auris, 21 пишет:
Rasa, 21 пишет:
Rimvydas, 24 пишет:

P.S. Nesupraskit taip, kad zmonos nereikalingos ar dar kaip... Paprasciausia, dabar tokiu panu yra desimtys ar net vienetai, kurios neziuri i tavo pinigine, "tacka" ir t.t. Dazniausia, tos "desimtys", kaip as sakau, buna is daugiavaikiu seimu, tik jau ne is vienturciu, kur dukryte "nesiojama ant ranku"... Vsio... Dekuj uz mano nuomones supratinguma...

as vienturte ir nzn... nei cia man ko reikia baisiai nei ka :?

visos jus taip pradzioj sakot, o poto kas prasideda... kaip kokia pandoros deze... :?

tu pandora big_smile mes ten tu visokiu negandu nepaleidziam kai atsiveriam big_smile mes graziai suzydim ;D

147

Rimvydas, 24 пишет:

Rasa> Tai tu esi net ne tarp tu desimciu ar vienetu, o net gi sakyciau isimtis :-D

dekui dekui :::818
--------------------------
va kaip sykis susipazinau snd su veina merginuke ir uzsikalbejom apie bernus ..na as sakau, kad man reike zmogaus, meiles man reik :::416..... O ta panelyte pasake (manau teisingai), kad patys kalti bernai ...
Ir jos atveju: bendravo bendravo, bande ji ten kazka lipyt, bet zodziu nesigavo.... tai vaikinukas pradejo jei kisti visokias grozybes... auksinius papuosalus, nors ji sake, kad nepatinka jai auksas, vistiek ten nupirko padovanojo zieda auksini, bapkes jau norejo siuti i saskaituke.. mokslams, ta atsisake..
Galu gale ji man sako: jei jis asilas nesupranta tai ir isnaudoti galima...tai mergaite linksmai leidzia laika jo saskaita ...va sito as nesupratau ir sakau: kur tavo savigarba?? ai sako dzin man tipo nesvarbu ka kiti pasakys, svarbu linksma, smagu... ir nusisikti jai...
Tai zodziu norejau pasakyti, kad patys nebukit idijotai ir akli, ir nereiks kaltinti tokiu mergysciu kaip antai sis pvz. wink

148

Rasa, 21 пишет:
Rimvydas, 24 пишет:

va kaip sykis susipazinau snd su veina merginuke ir uzsikalbejom apie bernus ..na as sakau, kad man reike zmogaus, meiles man reik :::416..... O ta panelyte pasake (manau teisingai), kad patys kalti bernai ...
Ir jos atveju: bendravo bendravo, bande ji ten kazka lipyt, bet zodziu nesigavo.... tai vaikinukas pradejo jei kisti visokias grozybes... auksinius papuosalus, nors ji sake, kad nepatinka jai auksas, vistiek ten nupirko padovanojo zieda auksini, bapkes jau norejo siuti i saskaituke.. mokslams, ta atsisake..
Galu gale ji man sako: jei jis asilas nesupranta tai ir isnaudoti galima...tai mergaite linksmai leidzia laika jo saskaita ...va sito as nesupratau ir sakau: kur tavo savigarba?? ai sako dzin man tipo nesvarbu ka kiti pasakys, svarbu linksma, smagu... ir nusisikti jai...
Tai zodziu norejau pasakyti, kad patys nebukit idijotai ir akli, ir nereiks kaltinti tokiu mergysciu kaip antai sis pvz. wink

bet ciuvakas gal ne toks ir durnas kaip atrodo... wink merga tipo siaip, jo babkes leidzia, bet kai ipras prie jo babkiu ir lengvo gyvenimo, paskui negales be ju wink

149

Asmeniškai-meilės.

150

na visokiu yra ir visokiu reikia

151

Rasa, 21 пишет:
Rimvydas, 24 пишет:

Tai cia jau nuo zmogaus asmenybes priklauso. Naudojas ta pana tuo bachureliu, kaip kokiu skuduru grindim sluostyt...

152

tai va, mielasis Rimvydai, pats ka tik pasakei, kad nuo zmogaus asmenybes priklauso, o ne nuo daugiavaikes seimos ar dar velnias zino ko :?

153

Giedrius, 27 пишет:
Rasa, 21 пишет:
Rimvydas, 24 пишет:

bet ciuvakas gal ne toks ir durnas kaip atrodo... wink merga tipo siaip, jo babkes leidzia, bet kai ipras prie jo babkiu ir lengvo gyvenimo, paskui negales be ju wink

ta prasme nebegales be jo ;D ;D ;D
>>> nilkius .. ;D tai va, kad ji is daugiavaikes seimyneles...tas ir baisu :::819

154

Nijolė, 22 пишет:

tai va, mielasis Rimvydai, pats ka tik pasakei, kad nuo zmogaus asmenybes priklauso, o ne nuo daugiavaikes seimos ar dar velnias zino ko :?

Gal tu ir teisi, Nijolyte... :-)

155

matai, kai sakoma, kad priklauso nuo daugiavaikes, tai turima omeny statistika,kad daudiau sansu,kad mergina vienturte bus labiau islepinta negu is daugiavaikes smile  savaime suprantama,kad tai priklauso ir nuo paties zmogaus.

156

Jau jus cia merginukes galit teigti ka tik panorejusios, pirstais badyti ir irodyneti savo tiesas, bet kai vaikai badauja ir vyras pareina namuo tusciom kisenem, tai meiles tada labai mazai buna big_smile big_smile big_smile

157

mano nuomone kad daugiau tegu buna meiles o pinigai savaime atsiranda...meile tikra sunku atrast o pinigus greit gali gaut

158

meile!zinoma,kad meile!pinigu mes ir pacios galim uzsidirbt!

159

cia va diskutavome su chebryte idomu dalyka... kad merginos del pinigu daro daug daugiau ir geriau negu del meiles (nekalbu apie isimylejima, kuris trunka apie puse metu) . kad ir sexo metu, merginos uz pinigus padaro (daznai) daug daugiau nei merginos is meiles smile  tad juokais padarem isvada, siaip geriau meile, bet kartu ir uz gera darba galima ir pinigais atsiyginti smile pvz po sexo geresnio 100 litu padeti smile big_smile 

cia as nerimtai jei ka wink

160

nu tu pavarei giedriuk!:)