Re: Blevyzgos...
Ingrida> tiek to sesuk galvos (ten buvo parasyta prie altoriaus ta prasme )
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Страницы Назад 1 … 234 235 236 237 238 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ingrida> tiek to sesuk galvos (ten buvo parasyta prie altoriaus ta prasme )
aaa, supratau :Dna taqip, nevedi...pakolkas ;D
nu kaskaip nesinori...:D va prisiminiau kaip pasnekejau su mamos bendradarbiu.. nes kaip buvau pas mama(tiksliau mama dirbo per maritona sokiu..) tai pas jos palapinej sedejau atejo toks vyriskis(tiksliau mamos bendradarbis) jis pasakoja apie kaskoki vyra koks grazus ir t.t. o man ten atsibodo jo klausytis..tai sakau ka tu gal gejus esi kad vyrai tokie tau stebuklingi?.. aplinkiniu juokas uzgoze jo atsakyma...
Vaivuk ;D;D;Dreiktu nufilmuot tavo pasisakymus, as labai labai buciau dekinga uz juos ;D
taktiskumo pamokeliu kazkam prasivest reikia...
Ingrida> gal nereikia :?
reikia reikia, Vaivuk
Lienl, neaiskink :Dtaktiskas mat atsirado
Ingrida>kai buvau maza labiau reikejo nes dabar juk as dar tvardausi ;D ir bunu taktiska kartais ;D
mmm :? na taip ;Dvargsai tie, kurie tave uz rankytes vedziojo ;Do gal...uz pavadelio?
em...aa..pati eidavau mamai i sijona isikibus jei vaziuodavom kur... tai ne karta esu isikibus i kitu moteriskiu sijonus.. :?
hmm tai as busiu cia viena..tai is kart galiu litanijas kalbet (oi rasyt) nes as jau rytoj ir kitom dienom neprisijungsiu.(kaskam pasiseke,nes mano kvaili pasakymai dings is cia)
pasiilgsiu jusu zmogyciai..
Blevyzgos... Yee-Ho!!! Kai reginausi sitam saite, niekada nebuciau patikejes, kad lankysiuos jame del forumo temu... Nes cia rasti ka nors - tai beprasmiskas ieskojimas... :-)
Rimvydai> ir kodel sunku rasti?kas iesko tas randa kaip sakoma..o blevyzgos tai tikrai super
Vaiva, o gi del to, kad neapsimoka ieskoti adatos sieno kupetoj... Nebent, ta adata butu auksine...
jei neieskosi, nesuzinosi kokia ta adata tam maise slypi :)taip kad...na, nebent pati ta adata islis kazkaip, juk ir taip gali buti
Vaivuk, tai nepergyvenk, blevyzgose nieks nebesilanko beveik, nebus ka skaityt tau :Dlauksim tavo studentisku pasipasakojimu
dzin tos adatos. Vistiek idomiausios niudienos temos buna tope, o tai kas jau isdiskutuota buna uzkasta gyliai gyliai ;D
Ingrida, sumaisei yla maise ir adata sieno kupetoj... :-)
Zinai... Cia ne pirmas ir ne paskutinis kartas kai Ingrida "primaiso" ;D
joa piancolada, margarita ir dar kazkoks brudas ;Do jus cia nepavydekit
cha, einu komedijos toliau ziuret
beje, koks skirtumas...ir yla ir adata lygiai taip pat skaudziai duria, kai nepastebi ir atsisedi ;D
Nu, yla sieno kupetoj nesunku butu rast... :-P
jei daug uzpiltum, butu sunku ;Dlaba diena
Страницы Назад 1 … 234 235 236 237 238 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...