Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jokiu susitikimu nebus kol nebus atsiimti tokie negrazus zodziai apie viska ka as taip brangiai myliu ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 734 735 736 737 738 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jokiu susitikimu nebus kol nebus atsiimti tokie negrazus zodziai apie viska ka as taip brangiai myliu ;D
as is pradziu perskaiciau kazka su aleliuja ;D;D;D
Ingrida> nei as Auriui siuliau susitikti nei jis...
Auri>ko cia pyksti kad tiesa pasakiau ir nereikia cia jokiu sventu apsimesti pirma paskaityki ka man parasiai pats pirmas
as tau parasiau pagyrima o tu man atgal shudo drebei. Pasiskaiciau ir dar blogiau pasidare. :[
negaliu ziuret, a jus gali nusileist abu ir pamirst viska :?
Auri> koks cia pagirimas,jei sakai kad jau Klaipedoj mokausi as pasikelusi ir pasikeitusi...?????????????????????????????????? atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...
juokavo jis, juokavo, Vaivuk :)o tave irgi galima pateisinti, tu nenori tokia buti, todel labai jautriai db cia reaguoji i tuos jo juokus ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu
Ingrida> jei cia juokai be jokiu sypsenu..tai reikia man patyleti... be komentaru... o del jautrumo reaguoju kaip visada...o del saldainiu jokiu nenoriu
o tu irgi juk megsti be sypsenu :)nea, viskas, nebesikisu..eikit gert tekilos ir ledu valgyt, kad vidurius jums susuktu ;Dkaip ten sakoma, drauga nelaimeje pazinsi
tai tipo dar popieriaus reikia nestis? ne nu vos ir taip po kambarius pazliauziu nes sveikata sreikuoja o man dar viduriu susukimus linki uj
nea, jei esi sveikas, tada tik susuka tuos vidurius, o jei nekaip jauties, tai priesingai veikia-gydo :Dbet tai neskis popieriaus, nes jei Auris sveikas, tai jam jo prireiks ;D;D;D
Auri> koks cia pagirimas,jei sakai kad jau Klaipedoj mokausi as pasikelusi ir pasikeitusi...?????????????????????????????????? atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...
Ne, nu gal nebeissigalvojam to KO NEBUVO parasyta. Nuo kada atsigavus reiskia pasikelus? Atsigauti tai kaip pavasari prazysti ir jegu zydejime dziaugtis, klesteti ir sektis. Tai ypatingai svarbu, zinant kokia tavo sveikata yra trapi.
Ingrida> jei cia juokai be jokiu sypsenu..tai reikia man patyleti... be komentaru... o del jautrumo reaguoju kaip visada...o del saldainiu jokiu nenoriu
Na na... Kazkam reikia sveikata taisyti pradeti nuo regejimo.
jau tipo Klaipedoj atsidurei ir iskart atsigavus tokia ane?
Matau cia 2 sypsenas. Pasitaisysiu - NET dvi.
atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...
Aha, dar sakoma: zmogui duodi sirdi, o jis tau spyga. :[
Ingrida> nei as Auriui siuliau susitikti nei jis...
Tamstele gal su atmintimi dar pykstates? Kviete mane viena vakara i Globala (ar kazkas pan) kai as buvau prispaustas ligu ir zinoma nesugalvojau atrasyt ir graziai atsiprasyt. Bet ar uz tai dabar verta taip, a?...
Dievazi....
<...>ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu
ne ne.. gal saldainuku neatsisakytu ir dar tu geltonu
>>>> baikit jus cia pyktis ar ka jus cia darot :V matosi >> tik manes nera, tai tvarkos ir nera :-)
atsiprasau, mama... :[
>>> Kaip laikais saulute? :]
draugai, ko gi jus cia peiliais laidotes? grisiu as is savo siltos suomijos (+15) tai visi susitaikysit
jau mokytis pradejau atsitoosinau, vakar nusipirkau alaus uz 5 eurus kabake tai vos nepaspringau alum kaina isgirdes na bet ka padarysi.. dziaugiuosi kad as ne Norvegijoj ar Svedijoj nes ten kainos dar didesnes
sakiau grizes niekad nesiskusiu del kainu LT.
atsiprasau kad ilgai nesirodziau laiko nebuvo nes daug kur vazinejau
myliu buciuoju ir iki ;D
Ingrida, 22 пишет:<...>ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu
ne ne.. gal saldainuku neatsisakytu ir dar tu geltonu
>>>> baikit jus cia pyktis ar ka jus cia darot :V matosi >> tik manes nera, tai tvarkos ir nera :-)
aha :|as taip ir norejau kazkada parasyt, kad ner taves, ner tvarkos :)bet...visvien juk grizai, nors trumpam, bet grizai
ek, isvaziave cia visi...na, bent cia apsilankote ir parodote, kad dar nedegradavot ir turit neta
hey :H
as tai, vaikai, nei kojyciu nei rankyciu, nei nugaryciu nei nieko nieko nejauciu Lina tai nei uzpakaliuko ;D papasakosiu daugiau, kai turesim neta patys :V
dabar tik pranesu, kad dar vis laikausi... laikausi dar nenukritau ;D liko 3menesiai ;D
>>> Ingrida, as tau galesiu tinginio isvirt vietoj saldainiu.. jis draugas nerealus
Fiodoras, 26 пишет:NU TAS AURIS SUAKTYVEJO ;Dnet labai vos nepasivijau o cia kad dejo tukstanciu sepiniais simtais i virsu
Nothing personal Fio. As tiesiog manau, kad mano vieta trejetuke ;D
nu tai aisku ;D
>>>SENDIEN apziurinejau nuotraukas;D>>>>>>
NU BET BUVA IR GERU
labas.
Auri >aisku...
hey :H
as tai, vaikai, nei kojyciu nei rankyciu, nei nugaryciu nei nieko nieko nejauciu Lina tai nei uzpakaliuko ;D papasakosiu daugiau, kai turesim neta patys :V
dabar tik pranesu, kad dar vis laikausi... laikausi dar nenukritau ;D liko 3menesiai ;D
>>> Ingrida, as tau galesiu tinginio isvirt vietoj saldainiu.. jis draugas nerealus
sportas sveikata :Dtai fraze ;Dgeraiu jau ta, kad kas dirba, tas nevalgo ;D;D;Dstai ir perejom prie tinginio :pas mastau, kad turejai pamatyt, kad man jokiu tinginiu negalima :Dbet jei jau MAN isvirsi, tai as neatsisakysiu ;)laikykites jus ten!
p.s. kazin..o vezliukui nieko neskauda? :?
Страницы Назад 1 … 734 735 736 737 738 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~