14,701

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

jokiu susitikimu nebus kol nebus atsiimti tokie negrazus zodziai apie viska ka as taip brangiai myliu ;D

14,702

as is pradziu perskaiciau kazka su aleliuja ;D;D;D

14,703

Ingrida> nei as  Auriui siuliau susitikti nei jis...
Auri>ko cia pyksti kad tiesa pasakiau tongue ir nereikia cia jokiu sventu apsimesti pirma paskaityki ka man parasiai pats pirmas tongue

14,704

as tau parasiau pagyrima o tu man atgal shudo drebei. Pasiskaiciau ir dar blogiau pasidare. :[

14,705

negaliu ziuret, a jus gali nusileist abu ir pamirst viska :?

14,706

Auri> koks cia pagirimas,jei sakai kad jau Klaipedoj mokausi as pasikelusi ir pasikeitusi...?????????????????????????????????? atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...

14,707

juokavo jis, juokavo, Vaivuk :)o tave irgi galima pateisinti, tu nenori tokia buti, todel labai jautriai db cia reaguoji i tuos jo juokus tongue ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu neutral

14,708

Ingrida> jei cia juokai be jokiu sypsenu..tai reikia man patyleti... be komentaru... o del jautrumo reaguoju kaip visada...o del saldainiu jokiu nenoriu

14,709

o tu irgi juk megsti be sypsenu :)nea, viskas, nebesikisu..eikit gert tekilos ir ledu valgyt, kad vidurius jums susuktu ;Dkaip ten sakoma, drauga nelaimeje pazinsi big_smile

14,710

tai tipo dar popieriaus reikia nestis? ne nu vos ir taip po kambarius pazliauziu nes sveikata sreikuoja o man dar viduriu susukimus linki uj

14,711

nea, jei esi sveikas, tada tik susuka tuos vidurius, o jei nekaip jauties, tai priesingai veikia-gydo :Dbet tai neskis popieriaus, nes jei Auris sveikas, tai jam jo prireiks ;D;D;D

14,712

Vaiva, 19 пишет:

Auri> koks cia pagirimas,jei sakai kad jau Klaipedoj mokausi as pasikelusi ir pasikeitusi...?????????????????????????????????? atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...

Ne, nu gal nebeissigalvojam to KO NEBUVO parasyta. Nuo kada atsigavus reiskia pasikelus? Atsigauti tai kaip pavasari prazysti ir jegu zydejime dziaugtis, klesteti ir sektis. Tai ypatingai svarbu, zinant kokia tavo sveikata yra trapi.

Vaiva, 19 пишет:

Ingrida> jei cia juokai be jokiu sypsenu..tai reikia man patyleti... be komentaru... o del jautrumo reaguoju kaip visada...o del saldainiu jokiu nenoriu

Na na... Kazkam reikia sveikata taisyti pradeti nuo regejimo.

Aurimas aiškiai sakė taip пишет:

jau tipo Klaipedoj atsidurei ir iskart atsigavus tokia ane?  big_smile big_smile

Matau cia 2 sypsenas. Pasitaisysiu - NET dvi.

Vaiva, 19 пишет:

atsiprasau cia visai ne pagyrimas,cia zmogaus zeminimas...

Aha, dar sakoma: zmogui duodi sirdi, o jis tau spyga. :[

Vaiva, 19 пишет:

Ingrida> nei as Auriui siuliau susitikti nei jis...

Tamstele gal su atmintimi dar pykstates? Kviete mane viena vakara i Globala (ar kazkas pan) kai as buvau prispaustas ligu ir zinoma nesugalvojau atrasyt ir graziai atsiprasyt. Bet ar uz tai dabar verta taip, a?...

Dievazi....

14,713

Ingrida, 22 пишет:

<...>ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu neutral

ne ne.. gal saldainuku neatsisakytu :::b49 ir dar tu geltonu :::742
>>>> :::022 baikit jus cia pyktis ar ka jus cia darot :V matosi >> tik manes nera, tai tvarkos ir nera :-)

14,714

atsiprasau, mama... :[

>>> Kaip laikais saulute? :]

14,715

draugai, ko gi jus cia peiliais laidotes? smile grisiu as is savo siltos suomijos (+15) tai visi susitaikysit big_smile
jau mokytis pradejau atsitoosinau, vakar nusipirkau alaus uz 5 eurus kabake tai vos nepaspringau alum kaina isgirdes big_smile na bet ka padarysi.. dziaugiuosi kad as ne Norvegijoj ar Svedijoj big_smile nes ten kainos dar didesnes big_smile
sakiau grizes niekad nesiskusiu del kainu LT.

atsiprasau kad ilgai nesirodziau laiko nebuvo nes daug kur vazinejau smile

myliu buciuoju ir iki ;D

14,716

Nijolė, 22 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

<...>ek, kur ta Nijolyte, gal saldainuku pasiulytu neutral

ne ne.. gal saldainuku neatsisakytu :::b49 ir dar tu geltonu :::742
>>>> :::022 baikit jus cia pyktis ar ka jus cia darot :V matosi >> tik manes nera, tai tvarkos ir nera :-)

aha :|as taip ir norejau kazkada parasyt, kad ner taves, ner tvarkos :)bet...visvien juk grizai, nors trumpam, bet grizai tongue

ek, isvaziave cia visi...na, bent cia apsilankote ir parodote, kad dar nedegradavot ir turit neta big_smilewink

14,717

hey :H
as tai, vaikai, nei kojyciu nei rankyciu, nei nugaryciu nei nieko nieko nejauciu big_smile Lina tai nei uzpakaliuko ;D papasakosiu daugiau, kai turesim neta patys :V
dabar tik pranesu, kad dar vis laikausi... laikausi big_smile dar nenukritau ;D liko 3menesiai ;D
>>> Ingrida, as tau galesiu tinginio isvirt :::b18 vietoj saldainiu.. jis draugas nerealus :::b18

14,718

Auris, 21 пишет:
Fiodoras, 26 пишет:

NU TAS AURIS SUAKTYVEJO ;Dnet labai big_smile  vos nepasivijau o cia kad dejo tukstanciu sepiniais simtais i virsu big_smile

Nothing personal Fio. As tiesiog manau, kad mano vieta trejetuke ;D

nu tai aisku ;D
>>>SENDIEN apziurinejau nuotraukas;D>>>>>>http://forumas.ieskok.lt/imgload/4818 http://forumas.ieskok.lt/imgload/4819
NU BET BUVA IR GERUhttp://forumas.ieskok.lt/imgload/4820

14,719

labas.
Auri >aisku...

14,720

Nijolė, 22 пишет:

hey :H
as tai, vaikai, nei kojyciu nei rankyciu, nei nugaryciu nei nieko nieko nejauciu big_smile Lina tai nei uzpakaliuko ;D papasakosiu daugiau, kai turesim neta patys :V
dabar tik pranesu, kad dar vis laikausi... laikausi big_smile dar nenukritau ;D liko 3menesiai ;D
>>> Ingrida, as tau galesiu tinginio isvirt :::b18 vietoj saldainiu.. jis draugas nerealus :::b18

sportas sveikata :Dtai fraze ;Dgeraiu jau ta, kad kas dirba, tas nevalgo ;D;D;Dstai ir perejom prie tinginio :pas mastau, kad turejai pamatyt, kad man jokiu tinginiu negalima :Dbet jei jau MAN isvirsi, tai as neatsisakysiu ;)laikykites jus ten! tongue
p.s. kazin..o vezliukui nieko neskauda? :?