1

Тема: Kas cia do daiktas

Gaunu tokiu laisku, bet siuntejas be vardo isviso. Speju ieskok siuncia:

Hello dearest,
I am contacting you to show my interest in you after going through your profile which you posted in this site(www.ieskok.lt).I will love and like to know you more, also probably we can be a good friends.(baby220@yahoo.ca),bye!
Miss Asmina.

2

Re: Kas cia do daiktas

Siulau nukreipti visus laiskus is sito adreso i spam folderi ir nesukti galvos apie tai.

3

tai as CIA(ieskok.lt) gaunu, zinuciu pavidalu, ne paste.  Juos siuncia niekas, tai speju kazkur ieskok talpina musu anketas uzsienio saituose. Ar siaip, nepagaunu.

siaip smalsu, tryniau tryniau ir nusprendziau pasidometi

4

Nieko niekas nepatalpina ,čia tiesiog kai kurie užsieniečiai lietuvių nematę ir visokie prekeiviai žmonėm bando kažką himičiti ar suvesti tam tikrus žmonės kartu arba šiaip kokie maniakai ;( būna tokiu anketų kad nesuprasi moterys ar vyras ir nuotraukų nepatalpina ...baisu šiais laikais kad nepagauna ir neišveža ant operacinio stalo organams :=D

5

o tai anketaneturi jokio ID ar dar ko nors :? parasyk adminams :?

6

Siaip jau esu radusi(tiksliau mama rado) mano foto o kamputyje puikiai parasyta ieskok.lt  kai gauna zmones koki i pasta foto ir spaudi toliau pamatai tiek foto kitu zmoniu kiek tik sirdis geidzia...

7

o taip man irgi tai pazystama. patarimas daryk kaip as: mark as fishig raport nes tai ir yra tikras zvejojimas jei atsakysi atsiras panele su graziom nuatraukom kuri nepaiso ka tu jai rasi  o pati tau rasys meiles laiskus  kol pagaliau pasiulys susitikti ir kad jai atsiustum pinigu bilietui pas tave arba jos tevas bagotas ir jei reikia tavo pagalbos kokiem nors milijonam persiusti ir t.t.

Man pamenu viena atsiunte nuatrauka pusiau nuaga parase kad ji megsta sexa ir oraliny labai ir nori susitikt savaitgaliui kad ygivendint savo sexualines fantazijas su manim smile raso kadangi mes abu geidziam to pacio tai tu sumoki lektuvo bilieta y prieky o ji pati atgal na viskas labai logiska

tada as jai pasiuliau kad pats atskrisiu pas tave ir tau tada niekas nekainuas arba skrendam i neutralia vieta pvz. y Prancuzija galim issinuamoti masina pasitrankysim po provinzijas paragausim vynu ir sliuzu. rasiau kad tau atostogos nekainuas ir jei pasitiksi mane Paryziui apmokesiu tavo bilieta atgal. Gotlando saloi nera ka ziureti irgi logishka ar ne ?

Esme ta kad tai tik zvejojimas pinigu ir tos nuatraukos tai tik privilioti ten gal koks plikis diedas sedi prie kompo ir dirba ir matyt kol naivualei uzkimba tol jo darbas pasiteisina