Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
is tikruju tai tu, Auri, neturetum cia matyt ka snekam, mes pletkinam
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 736 737 738 739 740 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
is tikruju tai tu, Auri, neturetum cia matyt ka snekam, mes pletkinam
Auri> ar mes blogai rutuliuojam?
Ingrida> tu teisi visada buna tarp musu mergaiciu juk tau rasiau o ne jam ar kitam ane?
joa :ptrumpai ir aiskiai
Ir ne kitaip negali buti
joa ;D
mhm (cia prie tavo geru zodziu prisijungsiu) gerai varau valgyti pietus ;D ;D
kur visa nedrasiuju gvardija ir ju palaikymo komanda dingo :?:?:?
NIKas ilindo i gilia kasdienybe
jo, nera nieko giliau uz kasdienybe
..ir bjauriau;)
rutina matau kamuoja zmones..ir nuovargis
tad si savaitgali reikes pabegti
ir kur jau taip begsi?
tad si savaitgali reikes pabegti
asai warau i kempinga salia ignalinos dygliuotuju misku zinau kad salta del to ir fun:) pasiruosiau kaip i kara susitiksim tik pirmadieni !
p.s.: patiko man Giedriaus matematinis gincas su Linu. Gaila kad forumui kaprizai uzejo, tai negaliu perskaityti zmoniskai..
fuuuuuuuuuuuu.... jau net voratinkliais uzsiraizge cia... negerai.. ne ne ne :-)
Giedrius, 27 пишет:tad si savaitgali reikes pabegti
asai warau i kempinga salia ignalinos dygliuotuju misku zinau kad salta del to ir fun:) pasiruosiau kaip i kara susitiksim tik pirmadieni !
p.s.: patiko man Giedriaus matematinis gincas su Linu. Gaila kad forumui kaprizai uzejo, tai negaliu perskaityti zmoniskai..
tik baigesi jis teologiskai....
as tai nuvariau i sodyba su pirtele, su backa karsto vandenelio... uch....
o kokia proga varai ? as tai atsibuvau panasiuose kempinguose ziema ir per pliurza, kai buvau savanoris ... atsimenu teko nakti po lietaus nakvoti miske be jokiu miegmaiciu buvo plius pora laipsniu silumos ... tai issikasi apkasa ( o tai praktiskai bala) ir lauki ryto
Oh nieko nera geriau uz pirtele:) Atgaivina ir siela ir kuna. Eh.
Na, o i iskyla keliavau nes atostogos mano universitete prasidejo. Tai visa savaite turiu laisvo laiko, o namie sedeti padla. Tai vat sugalvojom tokia atrakcija ir aisq ivykdem. Issilaikiau tik 2 dienas, nes poto persalau ir begalo pasiligojau, tad teko grizti namo ir va ikisiol gydausi sloga ir kitus negalumus. Bet buvo verta. Aplankem pagoniu aukura pagerbti senuolius Dvarciskese ir pabuvom apeiguose. Neisivaizduoji kaip miela susipazinti su savo tautiskuoju pradu ir patirti tai savo kailiu:) Ot idomus laikai buvo....
o kokia samane isipaise i apeigu dali ?
nea nebuvo alkoholio tai taip visai svariai tai turbut todel ir persalau nes nebuvo su kuo susilti brac ;D
as va kai skridau i ispanija, priskroviau lagamina brendzio... chebra klause, kam, juk ispanija skrendam... sakau: "patirtis sako, kad reikia pasiimti". Griztam is miesto,galvojam uzsipirkti vakare, ogi arba nedirba pardos, arba neparduoda alkoholio... tai visi tada prisimine mane
o pats is kurio miesto ?
Страницы Назад 1 … 736 737 738 739 740 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~