Giedrius, 27 пишет:matai, cia yra dilema. Ta kuri turejo 30 vaikinu pries tai dazniausiai vistiek tures daugiau patirties ir sugebejimu (na cia aisku nebutinai, bet)... o pats faktas, aisku ne pats fainiausias, kad visas kaimas perejo
O kodėl būtinai visas kaimas, 30 vyrų ir pan.? o gal panelė su labai geru berniuku tai darė, pradėjo ir baigė tik su juo, o ne nuo vieno prie kito ėjo:)
Daug skirtingų nuomonių, bet daugelis tokių, kad kažkas nenormalaus 15 m. ir pan:) o aš taip nemanau bet kaip ir visur, yra išvedžiojimų:) jei panelė turi patikimą žmogų, su kuriuo tai daro, visiem draugam nesipasakoja, ir žino kad jos partneris to nedarys, turi galvą ant pečių, tai kodėl ne? Jeigu viskas gerai. Bet, jei pvz kaip mano klaisokė jau nežinau kaip, kur, kiek kartų padaryta, visokiausiom ligom užsikrėtus, iš pradžių buvo einama prekė, o dabar kai jau nusigyveno niekas nebenori jos, tai ką aš žinau. Pykina apie ją pagalvojus. Tai vat tame ir esmė, kad jei protingai - nemanau, kad tai blogai, bet jei kaip k*rva - blogiau nebūna.
Ir šiaip, kodėl niekas nediskutuoja apie vaikinų santykius iki 15m?