14,761

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

aha ir dar manau ten bedos su alkoholio pasirinkimu nes kisa ant kiekvieno kampo vynuogiu kefyra. ;D

Is klaipedos, tai nuo mazumes pripratintas prie alaus. Va bet tie nepardavinejimai tai tikrai kartais labai nervina, buna tiena tokia lyg ir nieko, noris truputi uzragaut... ir mat kazkas sugalvojo sausros diena isteigt ir niekam neparduot. Man gaila visu verslu kurie nukencia per tokius politikus.. kiek pinigu negauna yikes

14,762

taigi dabar zada nuo 10 vakaro isvis neparduot gerimu... ispradziu niekaip negalejau sugalvoti tokiam tupam istatymui priezasciu, nes tikrai nelogiska, kad turi kenteti visi pilieciai, kad isgelbetu pora chroniaus sielu, ir ta klausimas, ar isgelbes. Na ogi pasirodo, kad tai tik padidins alkoholio prekyba. Zmones pripras pirkti reikia nereikia, idant butu. O jei bus tiek kiek pakanka, tai ir gers, nes nereikes eiti iki pardos.

14,763

Na draudimai niekada nepasieke savo rezultatu. Keista kad musu politikai dar to nesuprato - kuo daugiau drausi tuo daugiau problemu susikursi.

14,764

Karolina, 20 пишет:

Olá amigos!! :]]]]] tikiu kad jus manes gal ir nepasigedot, bet siaip ar taip, prasinesu kad gyva ir sveika ;]]] jau sala ir pas mane orai.. jau nebe +30.. jau kokie +20 tik.. gaila.. ziema arteja.. atsals iki +10.. ;D;D o jau tuuuuuuusinuos, vai vai kiek ;D dabar jau tik kas antra diena pradejau, bo 2 savaites kasdien kazkaip jau per daug ;D a, jo, gi tiksliai, sian lygiai dvi savaites! wink)) Yoohoo wink))) man va labai patink, kad visom dienom paskaitos nuo 12 anksciausiai, tik 2dieni nuo 8.. o taip tai nuo kokiu 14, 16 ;D supranta jie studentus, supranta wink))
pasiilgau visu kuriuos gyvai pazistu (hug), o tu kuriu nepazistu irgi pasiilgau, susipazinsim kai grisiu wink))

jo jau zema, o Milane TIK lapai nuo medziu preadejo kristi , pas mus bobu db vasara :::110

14,765

sveiki sveiki big_smile kaip sekasi kas naujesnio :? tik tiek mazai priraset si daugiau:? varganai varganai jus cia big_smile tikejau daugiau

14,766

na kad visi uzsieme db gal big_smile

Giedriau del to alkoholio nepardavimo. cia Suomijoj parduotuves iki 22h dirba o Alko (stipriuju gerimu parde uzsidaro 18h) nes jei alkoholio koncentracija daugiau nei 4,7% tai paprastoj maisto pardej nenusipirksi big_smile (Suomijos istatymas)
>> na bet tai neprobblema suomiams po 5eurus uz bokala moketi, pamatytumet miesta 4g ryto.. vidi vemia bilekur visi syssioja kur papuola kiaulide ;D

>>
pas mane jau sala big_smile +6 snd diena buvo big_smile

14,767

toks vaizdas kad tu ta suomija issimylejai :? big_smile ;D

14,768

o kur parasyta kad mylet galima tik moteri? big_smile big_smile big_smile

14,769

Jo, alus - gvenimo kuras big_smile cia kaip tik prikolas apie alu  ----->  http://s2.bitefight.lt/c.php?uid=39047

14,770

Auris, 21 пишет:

ir be to prie ko cia motera :? gali mylet kad ir gyvuniuka big_smile man tai kas big_smile bet kai kiekvienam poste suomija ta, suomija ir ana tai jau ka zinau kazkas tikrai negerai :?

14,771

Lina, 25 пишет:
Auris, 21 пишет:

ir be to prie ko cia motera :? gali mylet kad ir gyvuniuka big_smile man tai kas big_smile bet kai kiekvienam poste suomija ta, suomija ir ana tai jau ka zinau kazkas tikrai negerai :?

nu persiprasau, tu Lina tikrai nepasakoji kaip tau sekasi.. big_smile tai ir as tada nieko nesakysiu ka veikiu.

14,772

nu ir as persiprasau big_smile visai kas kita butu JEi tu tik pasakotai kaip tai sekasi, bet tu kiekvienam poste nesvarbu kokioj temoj tu parasai suomija ana  suomija ta, suomojoj tas ir ana....

14,773

:::906 šiandien visos gražiausios gėlės tik Linutui :::207 sveikinu kuo nuoširdžiausiai sulaukus normalios pilnametystės big_smile)
pačių gražiausių, įdomiausių metų, kuriuose būtų daug 2, taikos ir gėrio :::a38 << pasigyrimų ir kuo mažiau nuopolių :::b52 kuo daugiau švyturio alaus ir picų su krevetėmis big_smile kuo geresnės muzikos ir gerų toosų big_smile) naktinių nerealių skaipo pašnekesių arba telefoninių pokalbių su pačiais geriausiais draugais :::210:::435 nutrūktgalviškų kelionių, kada tik sugalvosi ir kaip besugalvosi ir tų draugų, kurie pasiryžę keliauti su tavimi :H
su meile :::727 ir taika :::608 taip draugiškai :H

14,774

Lina, na tiesiog man patinka cia nepaisant tu kainu big_smile
Taika ir geris tarp musu visada bus nes tu turi pati graziausia varda wink

>>>
Nijole tu kaip visada su savo siluma psinduliuoji savo postais. (as negirtas nes vienas gerti dar nepradejau) o nesitoosinau todel kad as o bet taciau project plan rasiau Noux park (labai nereli vieta kur dau skraidanciu voveriu vilku ir ezeru ir visokio suomisko grozio daug skautu namu ir pirciu ant ezeru krantu)

> su pagerba meile ir noru susitikti ir su deklaracija kad pasiiglau.

14,775

nu ka, ir vel mano postas kartosis :? dzin viskas del kilnaus tikslo :V
taigi Rasele
visos dilgeles  :::700 tik tau,
visi peliaii :::652 tik tau,
kad tau niekad kelio nepastotu :::449 ,
kad visi tau :::629 rodytu,
visad buk pakyleta  :::740 ,
kad niekad tau netruktu  liuces :::501 ,
ir... ir kad kitam :::120 rastai dyyyyyyyyydele :::705 (sorry aukso ikonos nebuvo tai tokia paemiau :V )
su 22uoju gimtadieniuku :H
nors gimtadienis tik ryt :V

14,776

vai cia kokie gimtadieniniai sveikinimai pasipyle vienas po kito yikes

Arba sveikina vienas kita, arba pesasi del ciort parisi ko.

Asai tai va pasakysiu va tep va. Laukiu nesulaukiu kada prisizadejes Nijoliukas atsidurs Klaipedoj :H Siulau padaryt visiems toki dalyka- lazybas ar Nijoliukas gers ar negers?

Nijoliukas sako taip: O ne, ne, ne uz ka...

Auris sako taip: O taip, taip, ir ne kitaip. big_smile~

Ka mano publika, kaip baigsis sis Nijoles gyvenimo etapas- ryskiai ar banguotai? big_smile

14,777

jeigu sake kad negers tai negers o jei ir gertu  tai gertu, nors ji visada gere ir gers big_smile bet jei sako kad nejams ta vakara ne laso vadinas taip ir bus big_smile o kas toliau vyks ir kaip ten bus banguotai ar ryskiai ar skaidriai ar dar kaip nors languotai tai cia jau ne nuo taves ir ne nuo manes priklauso big_smile negi statysi kokia laseline ir sakysi kad cia tik gliukoze ;D

14,778

man idomu is ko laziniesi cia su visais, kurie kazkur nyke pranyke :?
>>> kiek pamenu, as prisizadejau iki nauju negert big_smile) tai as paskutinemis dienomis savo pazado, mielasis, nelauzysiu tongue mano pazadas sventas uz sventesni big_smile) jei prizadejau tave mylet iki gyvenimo galo, tai ir mylesiu :::b02 jei prizadejau iki nauju negert, tai ir negersiu big_smile)

14,779

Aha, Nijolyt, kalbi apie pazada, bet as girdziu tiktai bla bla bla bla bla gersiu labai daug bla bla bla bla.

Laba diena !! Tik jums, mieli lazybu stebetojai, naujausios naujienos :::602

Siuo metu lazybu rezultatas yra 1:1 kad Nijolyte gers. Prie lazybu galite prisideti visi, statoma po ketvirti, pusini arba visa uncija. Lazybos atidarytos, prasom paskubekit !! :::602

14,780

auri, galiu atsiusto foto,kas buna, kai daug geriama smile