Re: Auskarai. Kiek ir kur?
Na, as turiu 6 auskarus: 3 kairioj ausy, 1 antaky, 1 nosy ir viena lupoj. Na, gal kam ir nepatinka, bet man tai normaliokas :-)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Na, as turiu 6 auskarus: 3 kairioj ausy, 1 antaky, 1 nosy ir viena lupoj. Na, gal kam ir nepatinka, bet man tai normaliokas :-)
dar va pamirsau pamineti, kad tuneli turejau, nors ir dabar dar tebeturiu, nes nera uzsitraukes iki galo )
Na turiu tik keturis, trys kairėje ausy ir vienas dešinėj ausy, ir man užtenka
Turiu 6
Liezuvyje, bamboje, tris desinej ausy ir viena kaireje ausy
as turju du auskaru lupoj ir man taj yra grzu dar norecjau i nosi ir liezuvi
jug visi esam skirtingi nevajksosim kajp vienas kito dublerej
Viskas gražu, jei su saiku
as taip pat manau, kad turi buti tam tikros ribos, jei ju neperzengi tada viskas gerai:)
man asmeniškai daug auskarų nėra labai gražu, ypač kai jie visur ant veido.. manau reikia jausti saiką, o ir pagalvoti apie ateitį vertėtų.
turiu tik ausyse ir tuo džiaugiuosi. labiausiai patinka maži sidabriniai auskariukai, gaila, kad paskutiniu metu galiu nešioti tik auksinius..
turejau spenelyje
Aukse, turejo stipriai skaudet manau...
nu nusisnekat kad i liezuvi pavojinga...turiu ir niejko
as turiu bamboj ir man labai grazu:D
Aš dabar labai norėčiau į liežuvį ar prie lūpos. ;DD Hmm...
Aš tai turiu liežuvyje ir lūpoje...tiek lūpoje tiek liežuvyje man tas auskaras nemaišo...tikrai...viskas priklauso tik nuo žmogaus organizmo,kaip jis priims tą auskariuka
2 ausyse
as turiu auskara bamboje ir ausyse...dar labai noreciau i nosi....bet geriau pagalvojus kazkada gali atsibosti ir jo nebenoresiu o kaikuriems poto lieka randai....negaliu but visiskai tikra kad man taip nenutiks...
turiu 8 auskarus, bet nesakysiu kur ;D
Bamboj kas antra turi... Todel gailiuosi, kad ir as ten turiu.. o visa kita ausyse...grazu
nesvarbu kad turi kas antra.veriausi juos ne del kitu o del saves nes man yra grazu
nesvarbu kad turi kas antra.veriausi juos ne del kitu o del saves nes man yra grazu
saunu, kad turi savo nuomone.. ;D
tie auskarai padeda subalansuot galva, kaip automobilio rata (ten granmais 5, 10, 15, 20, ...) nenuostabu, kad vienoj ausyje tenka matyt pas merginas net 5-6 auskarus cia gal tam kad i "sona" perdaug nenukryptu
Jei vaikinas su auskaru, tai subobejimas! o jei dar ir su dviem, tai jau biseksualas arba jo tokia orentacija, vienu du su tokiu pirtyje geriau niekada nelikt
Страницы Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?