Re: Kiek laiko miegate?
tiek,kiek galiu;D
kuo ilgiau, tuo geriau;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tiek,kiek galiu;D
kuo ilgiau, tuo geriau;D
as tai irgi, kiek galiu - tiek bet siokiadieniais tai po kokias 6h.
7 - 8 ir maziausei pusvalandy ryte lovoi pasivolioti jei ne vienas tai dar ilgiau
IVAIRIAI, PAGAL SITUACIJA
normalus miegas sesios su puse septynios valandos ,jei miegam desimt galima vadinti miego sutrikimas tikriausiai vakar grizo is sokiu trecia nakties;D tai organizmas kompensuoja prarasta laika
ar zinote kad nedamiegojus priaugame svorio? 4-5 valandos jauniem zmonem tikrai kad per mazai. pencininkams tai uztenka. Mazai miegoti tu nenumirsi bet nebusi laimingas ir sveikas - mat tam reikia optimaliu salygu reiskia ishsimiegoti tol kol pats atsibusi. Jei anksti reikia keltis tai gulkis taippat anksciau skaiciajant kad lovoi praleidi 9 valandas su visais pasiskaitinejimais ir pasimylejimais.
Miega visi padarai turintys nervu sistema tai atsistatymo procesas zinoma galima gyventi miegant ir po 4 val bet tai jau nebus optimalios salygos normalei augti ir vystytis. pasekmes nutukimas, silpnesnis gebejmas ismokti nauju dalyku, paslija santykei su aplinkineis ir t.t. tai nera gyvenimo kokybe ar sveikatos trykstantis dalykas nedamiegoti. Ypatingai jauniem zmonem.
jei jaunam sveikam zmogui uazstenka 5 - 6 val miego tai man sako kad tas zmogus nenaudoja savo raumenu, pradek spotruati ir miegosi ilgiau ir jausies geriau ir busi zvalesnis
nuo 12 iki 18 h miegu
buvo padarytas eksperimentas .
prie zmogaus buvo pajunkta iranga kuri rode kada zmogus pradeda sapnuoti ,kai sapnas prasidedavo ta zmogu pabudindavo.:\ taip truko keles paras galu gale obiektas pradedavo sapnuoti dienos metu kai buvo prabudes , jo smegenys neziurint i tai kad nemiega mate vaizdus ir haliucinacijas tai rodo
kad miegas turi paskirti ir sapnuojant ivyksta rimti procesai
As tai ir 13 val ismiegu, bet vistiek po kiek laiko miego noriu:D cia jau man kokia liga...;D
nuo 8 iki 10 valandų mėgaujuosi miegu
kaip ir dauguma cia pasisakiusi miegu 8-10 valandu.. zinoma jaunyste kavailyste kartais tenka ir maziau miegoti... bet nemanau kad galeciau dirbti visa para darbe visa tai ne man..
Aš optimaliai beveik aštuonias ,bet mėgstu ir šešias kai dirbu.Mažiau nei šešias ir snūduriuoju visą dieną .Jei daugiau nei aštuonias jaučiuosi labai pavargęs .Bet viskas keičiasi su metais tas miego režimas .Yra tokių kas išvis nemiegą .
jei miegociau po 4 h kaput man butu po poros ar 3 dienu ;D siaip dazniausiai po 7 8 9
jeigu nereiketu i mokykla miegoti galeciau paromis ;]
zinoma isskiriame ir drauges nes wisada prikelia ;]
galiiu miegot ii po 14 val per para
na tikslai nepasakysiu, jei yra galimybe tai stengiuosi kuo ilgiau 'miegot', o ilsiuosi ne daugiau 7 su puse valandos.
Pagal galimybes, bet stengiuosi bent 8 val. pamiegot
~7h sawaitgaliais tikrai ilgiau kokias 9h
3-6h,bet įprastai 4h
kaip iseina 6 kartais 2 o kai turiu laisvu megstu pasivoliot lovoi
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?