4,821

Re: Blevyzgos...

o as einu tolaiu vejus skaityti..ek kas mane paguos big_smile

4,822

jetau, Auri, uzeidavau i foruma paskaitinet..maciau ta tavo pasisakyma apie mus smile vos vos neilekiau cia, bet va, siandien visvien ilekiau ir nezadu iseiti smile jetau, kaip gera ...namie neutral

Vaivuk, guodziu tave, vargsele big_smile ir einu toliau gert ;D

4,823

Ingrida Ingrida> tiesiog paguodei isgerk uz mane koki buteli veina kita oki ane? big_smile o as einu vel skaityti... ;(

4,824

ledu nepamirsk big_smile

4,825

ir uz mane isgerk, o as einu toliau gulet lovoj ir ziuret i viena taska ;D

4,826

kaip bloga...kiek prisivalgiau...sakes...Auri, tai guli ir dar taska zinai is kur gaut samagono ;D

4,827

Ingrida > tai ledai man o tau gerimai tongue seiles net drimba pagalvojus apie juos

4,828

beeee, seile big_smile seiliuze ;D seiletekis...laiziakas! ;D

4,829

matomai trukumas mergaite..tau... ziurek kad sienos nesumaisytum su kokiu berniuku ;D ;D ;D ;D

4,830

zinau, man trukumas smile tik niekam nesakyk wink cia radijas nuo siol TIK tiems, kam truksta meiles tongue

4,831

Ingrida> velnias..tai ka man jau atsistatydinti is pareigu? :? nejaukiai jauciuosi.. ( gal geriau kas lipa i siena big_smile  ?)

4,832

kodel atsistatydint yikes nebijok, juk turi but pusiausvyra big_smile man truksta, tau ne, kaip tik tas ir domins visus ;D labanakt smile

4,833

kazin ar cia ka nors kas nors aplamai domina..nes visi tokie pikti baisu net ka bepasakyti...

4,834

Vaiva, as matau tik viena, kad cia per rimtai ziurima i vieno ar kito zmogaus pasisakyma, kuris daznai buna juoko formoj, o priimamas uz rimta hmm prasyciau liautis tongue

4,835

Vaiva, 19 пишет:

velnias..

Kas cia paminejo mano varda su reikalu? ;]

4,836

ai, uzkniso tie sesetai big_smile vaziavau namo, gavom 5-6 vietas, i vln -6 vagona, jau pradesiu nebekreipt demesio big_smile
velnias .. big_smile

4,837

Taip klausau, kokie bus jusu norai? :]

4,838

noriu mylet ir buti mylima :)ka turiu padaryti? smile

4,839

parduoti siela man !! big_smile~

4,840