Re: Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?
Ingrida>pliusini?
Vaiva, negtaliu patiket, kad dar tau toks klausimas kilo ... tai gali but ir pliusinis, jei po keliu metu pazada padovanot ir tikra
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ingrida>pliusini?
Vaiva, negtaliu patiket, kad dar tau toks klausimas kilo ... tai gali but ir pliusinis, jei po keliu metu pazada padovanot ir tikra
Oh! auksine mintis !!! padovanok jai benteliu persirises save arba kokia nors savo kuno daly kuria ji labai megsta
Oh! auksine mintis !!! padovanok jai benteliu persirises save arba kokia nors savo kuno daly kuria ji labai megsta
aha, kiekvienais metais tegu dovanoja po savo kokia nors kuno dali, kol tures visa tave pvz., gali tas dalis padaryt is modelino ar dar ten kazko, tik pamirsau kaip vadinas
...yra kuno daliu guminiu ir atrodo kaiptikros, ir kaip gyvos vibruajancios su baterijom...
...yra kuno daliu guminiu ir atrodo kaiptikros, ir kaip gyvos vibruajancios su baterijom...
;-
kaip skelbiantis dievo zodi.. tu cia per daug pasireiskei :-)
As patvirtinu religijos praktine nauda ir prasme, bet pats nesu tikintis ir dievo zodzio neskelbiu, tiesiog neismanau apie tai pakankamai
Zmones nuademingi = as zmogus = as taippat nuademingas
Biblijinis sprendimas: kadangi nuademes neina isvengti, susiraskit vienas kita ir gyvenkit kartu su dievo palaiminimu iki kol mirtis jus isskirs. Tokiu budu mes sumazintumem nuademe iki minimumo bet ir tai nelabai zmonem sekasi jie vis skiriasi ir maisosi ir t.t.
Bent jau turim bendra nuaroda, kur link reikia stengtis, kad buti laimingesniem. Cia ir biblijos paskirtis
nerasom jau gal cia Papirkau grandinele ant kaklo Auksine bet anksciau laiko atidawiau patiko db kiekviena diena laksto su ja :)Man to uztenka
Edgarai>gerai kad patiko tavo paneliai...
siaip man asmeniskai nepatiktu auksinis..bet zinot kaip yra dovanat zmogui i dantis neikas neziuri..va galiu pasigirti gavau dovanu nuo brolio Neregeta Lietuva,...tiesiog dovana kuri tikrai man asmeniskai tokia brangi ir miela..( aisku pinigu atzvilgiu gal ir skaudziai...nes kartais tos apyranges pliusiniai kokie s tiek nekainuoja)
ar tik nereiketu dovaneles deti po eglute ir laukti kaledu ir tik tada jas ispakuati as gavau dovana bet nezinau kas tai suzinosiu per kaledas..
taip, taip, taip...reikia laukti butent Kaledu, tame ir pats idomumas pavyzdziui as, gavau gimtadienio dovana anksciau nei pries menesi, bet islaukiau ir atidariau ja per gimimo diena :)o dabar, ar pajus ta mergina Kaledu dziaugsma
tai kad cia buvo su gimtadieniu padovanota dovana o ne kaledine... tai nereikia ja ten kisti aisku anksciau laiko gavau..nes su broliu nesusitiksiu per gimtadieni save...
dovanok is sirdies jei ji tave tikrai myli tai patiks betkokia dovanu svarbiausia kad nuo taves
dovanok jai kompiuteri su simsu kompaktu ir turesi ramybe nuo jos bent savaite ;D
Auri, nespresk pagal save as, pvz., nezaidziu zaidimu, nesuprantu koks ten idomumas :?
todel kad niekas zaidimu nedovanojo ;D
ne, virtualiu zaidimu nedovanojo :?
Pripuciama gumini vyra padovanok!!Nes jeigu nezinai ka dovanoti tai koks ten is taves ir bahurelis jeigu klausi ka dovanoti.
hmm, dabar taip ziurejau i ta klausima ir masciau..., kad jei butum didelis berniukas, toks klausimas tau net neiskiltu :?juk smulkmena ta dovana...
kl,jei 30 man 20 gal man jei meskiuka dowanoti ???? vapse jei neturi ka pasakyti tai net nepradetk kazko cia rasyti.
Gumini vyra manau padovanok bet krize tai pinigu neturesi bet patarciau taip nuvesk nuperki ir viskas pamirsti mergina nes pas ja bus geresnis draugas.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?