Re: Valentino diena .. xD
As nemegstu valentino dienos nes si svente man yra pati liudniausia svente metuose niekada neturejau su kuo svest sios sventes ir be to man si svente primena kad esu vienisa ir nemylima
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Valentino diena .. xD
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
As nemegstu valentino dienos nes si svente man yra pati liudniausia svente metuose niekada neturejau su kuo svest sios sventes ir be to man si svente primena kad esu vienisa ir nemylima
Rasa.Tai juk dar viskas pries akis ir nera kodel nusiminti
lengva sakyti kad viskas pries akis man daug kas yra sakes kad dar atsiras tas vienintelis ,kuris mane myles taciau as su kiekviena diena vis maziau tikiu be to noretusi per sias kaledas buti su tuo vieninteliu jei zinoma ji tureciau
va cia tai depresija ~
lengva sakyti kad viskas pries akis man daug kas yra sakes kad dar atsiras tas vienintelis ,kuris mane myles taciau as su kiekviena diena vis maziau tikiu be to noretusi per sias kaledas buti su tuo vieninteliu jei zinoma ji tureciau
yah depresuha xD kai dideliam mieste gyvensi didesne tikymybe bus kai zmoniu tankis padides xD
myliu šią šventę.
su savo mažiuku,švenčiam ją jau keturi metai.
ir ji mum labai patinka.;@~*
Man tai labai patinka diena padarau labai grazia savajam,bet zinoma stengiuosi kad tokiu dienu butu kuo daugiau..;)
Viskas apie ją xD
kas mėgstat,kas nemėgstat?ką šiais metais per ją veiksit?
kas nori palieka savo numeriuką,jei dar nerado su kuo švęst..xD
ką dovanojat antrom pusėm ir panašiai..
žodžiu- all about Valentines day..
š.... man tas valentinas eiline diena
nu taip depresuotoja esu... prisipazistu bet tas vaikino neturejimas mane is tikruju liudina nes visi jau yra patyre pirmaja meile, draugyste o as dar ne ir dar daugiau kompleksu atsiranda pas mane
Man ne svente ji
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Valentino diena .. xD