Re: Kitas ar Pasimatymas ?
tai gal yra ten netoli kur nusileidimo takas, cesnyte tilps kaip nors
ar nelabai?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 41 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tai gal yra ten netoli kur nusileidimo takas, cesnyte tilps kaip nors
ar nelabai?
Ne, ne... As sakau, jei kazka daryti rimtai, tai iki pat galo :] Beto, turiu dideli kiema tai bent idarbinsiu ta plota kokiam nors naudingam visuomenes uzsiemimui ;D
matai kaip cia viskas idomiai vistosi
Pala, tai as per rytoju, kol tu skrisi, turiu iskast visa nusileidimo taka? Kiek metru reikia ?
na reiktu apie kokius 800metru
O blemba....su kuo tu ketini skrist? Boingu?
aj sugalvosiu su kuo
uzteks ir cessnos..
nu...nu gerai...ka dar del damos padaryt reikes ?
o cia jau ijungite prasom savo vyriska fantazija
Tai ka, visa vakara teks daryti tai ka as manau kad noriu o tu taip ir leisi man varyti ta "vyriska fantazija"? :]
na ne visa, niekas neleis isijaust per daug
Tai bet kad ir ne per daug vistiek neidomu jeigu tik mano norai pildysis. Kur moteriskas stilius nurodinet vyrams kaip gyvent/
tai pirma reikia leisti vyrams pasireikst o poto perimt valdzia i savas rankas..
Ah va kokia tavo taktika. Bet jei man leisi reikstis as prarasiu nora, matydamas kad viska darom kaip as noriu, ir man bus nebeidomu :} Juk as ta viska kaip as noriu galiu daryt ir pats ;D
tai ne viskas bus daroma kaip tu nori..tik truputi pacioj pradzioj
tai kokie tavo vakaro pabaigos planai tada? Jeigu as pradzia, tai taip iseina tu pabaiga? ~
na galima sakyt ir taip
o jau pabaiga, atsiskleis pacioj pabaigoj kai ateis laikas
Tai taip iseina kad viskas priklauso nuo mano pradzios? Kulminacijos pagrindas - itampos iziebimas ?
pradzia priklauso tau
atsiprasau Jums
o man tai kas man priklauso
ko dabar tu manes atsiprasineji? Tai tu esi roziniu spalvu megeja, ekstremaliu ivykiu gerbeja ar pluduriuojantis pluduras marese? :]
Страницы Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 41 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?