Тема: Noreciau suzinoti...apie anglu kalbos kursus Siauliuose
gal kas zinote kur galeciau Siauliuose lankyti anglu kalbos kursus? Aciu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Noreciau suzinoti...apie anglu kalbos kursus Siauliuose
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gal kas zinote kur galeciau Siauliuose lankyti anglu kalbos kursus? Aciu
google. lt
118 Informacija
Prasom
niuir nieko normalaus nepasake:(
juokauji turbut arba nelabai reikia
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=anglu+kalbos+kursai+siauliuose&btnG=Google+Paie%C5%A1ka&meta=&aq=f&oq=
kiek tik nori ;Djei nerasi, pazadu, paskambinsiu ir pati tave uzrasysiu ;D
www.kalba.lt ir american english school
kaip sakoma kas iesko tas randa, o kai tingi ieskot tai nori, kad kiti tai padarytu
nesuprantu kaip zmones gali buti tokie stagnatikai dinozaurai ir senamadiski ir laukti kad viska kas nors po nosimi pakistu. informacijos nesikliu daug todel pasiknisus galima ir online mokymosi kursu nemokamu rasti..
Nežinau kur Šiauliuose bet jei turi internetą laisvalaikiu žiūrėk angliškus filmus turbūt geriausias mokytojas ,dar naršyk po angliškus forumus
Nežinau kur Šiauliuose bet jei turi internetą laisvalaikiu žiūrėk angliškus filmus turbūt geriausias mokytojas ,dar naršyk po angliškus forumus
na taip tik zodyna filmus ziuredamas praturtini dar paskaityk reikia rimtos literaturos, nors gal Birute nori mokytis visus laikus nors nlb kas ten juos anglu kalboje ir naudoja na tuos kur nesamoningi
Geriausias anglu kalbos mokymosi budas- bendravimas su anglais.
Geriausias anglu kalbos mokymosi budas- bendravimas su anglais.
mane nuo british english pykina
Auris, 21 пишет:Geriausias anglu kalbos mokymosi budas- bendravimas su anglais.
O mane nuo american english :V
Martyna, 21 пишет:Linas, 21 пишет:Auris, 21 пишет:Geriausias anglu kalbos mokymosi budas- bendravimas su anglais.
O mane nuo american english :V
na bet american english nors visos balses nevirsta arogantiska O
na dar patarciau pasiklausyti kaip australai kalba ;D
birutele jei nori galiu padeti privacei
niu baisu, jau net paklausti ir pasiteirauti negalima...:(
birutele o kokiem tikslam tu nori ismokt ?planuoji kur i uzseni issiraut?
Niu va bent vienas zmogus atsirado
birutele, izeisti nenorejau, bet beveik 25 metu budama manau supratai kad niekas nieko ant padeklo neatnesa nebuk tokia jautri ir gyvenk savo gyvenima
as ta puikei suprantum, bet siais laikais verta ieskoti ir teirautis zmoniu, nes bandziau viena grupe lankyti, tai iseidavau is pamokos dar labiau nieko nesupratus
geriausiai angliskai sneka canada peoples:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Noreciau suzinoti...apie anglu kalbos kursus Siauliuose