Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
cia man suprast kaip kvietima?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 760 761 762 763 764 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tomas, 18 пишет:DIANUK nu jau seeeenai nematyta
nematyta, nes Ispanijoj buvau, savo kompo neturejau, o ir ieskoko kazkodel nekraudavo :V
Waaw KĄ TEN DAREI :VTÀU muốn nói cái gì Đó là những gìtrò chuyện với bạn cũ
-
-
Nijole aš nekalbu už nugaros apie draugu draugus Apie Toma aš jau senai žinau ,tu net nuotrauka kažkur idėjai
-
-
Biski apie Tilivizar
Studijavau, keliavau, linksminaus ka tu ten dar sumales, Tomuk? ben jau pas mane neimanoma perskaityt
Diana, 19 пишет:Tomas, 18 пишет:DIANUK nu jau seeeenai nematyta
nematyta, nes Ispanijoj buvau, savo kompo neturejau, o ir ieskoko kazkodel nekraudavo :V
Waaw KĄ TEN DAREI :VTÀU muốn nói cái gì Đó là những gìtrò chuyện với bạn cũ
-
-
Nijole aš nekalbu už nugaros apie draugu draugus Apie Toma aš jau senai žinau ,tu net nuotrauka kažkur idėjai
-
-
Biski apie Tilivizar
na cia tikrai nera ispanu kalba
manau ir ne italu
Nea, cia turbut verslo pasiulymas su kontraktu ;D
nu tai davai pasirasom
jei pasirasysim tai tau tada teks lipt i lova su manim ;D
Auri, gana cia su tom lovom visi zinom kad tu savalka
ana kokie cia jie patvirke na jei jau prie tu patvirkimu tai isresiu ir as vien skirta Auriui :V nes kadangi, o taciau Auris laaaabai Klaipeda myli, tai jei Klaipeda butu moteris tai Auris ja "pakedentu" :V
o tu nebuk tikras, kad noretum su manim i lova ;D
Auris, 21 пишет:jei pasirasysim tai tau tada teks lipt i lova su manim ;D
sounds creepy
manau ir ne italu
Vietnamietiškai
Studijavau, keliavau, linksminaus ka tu ten dar sumales, Tomuk? ben jau pas mane neimanoma perskaityt
:=D Davai rodai nuotraukas reik juk įvertint tavo kelione
Diana, 19 пишет:Auris, 21 пишет:jei pasirasysim tai tau tada teks lipt i lova su manim ;D
sounds creepy
so its good
Tomuk, tingiu as cia nuotraukas kelt, o ir siaip nemegstu, kai intike nuotraukos metos...
Diana, 19 пишет:Auris, 21 пишет:jei pasirasysim tai tau tada teks lipt i lova su manim ;D
sounds creepy
oh mai gosh! Sounds great or something unimaginable
>>> Lina...ne tik pakedenciau ;D kai KEDENCIAU tai kol viskas isbyretu ;DDDD
Sveiki as paziurejau kad dar nesu sarase prie dingusiu be zinios tai gal grysiu kol nevelu
tai grishk grishk kol as nepersigalvojau ;D
Linas, 21 пишет:Diana, 19 пишет:Auris, 21 пишет:jei pasirasysim tai tau tada teks lipt i lova su manim ;D
sounds creepy
so its goodTomuk, tingiu as cia nuotraukas kelt, o ir siaip nemegstu, kai intike nuotraukos metos...
Tingine ,o aš atsikėliau trečia valanda nakties į tave pažėti ( tai ką parašei ) ,o Tu nuotrauka negali įdėti
............................manau Dianuk turi ką nuo mūsų slėpti
-
-
Hei Tata ar Nijolė ten pirmam puslapį neina atverti anketų ,tai gal galima ID surašyti šalia vardų
...........................nu aišku neiškarto adminai kažką padarė turbūt svari priežastis :V
Sveiki as paziurejau kad dar nesu sarase prie dingusiu be zinios tai gal grysiu kol nevelu
Beveik dingęs :V ,tiek ir tereikia kokios žinutės pranešanti apie gyvybės požymius :=D
Edgaras, mano manymu, cia uzsirode, nes nori buti apsveikintas ir visaip kaip buti isbuciuotas, nes matau, jog vyras uzseno metukais vienais :? na, tai se ir gele
>> Tomuk, mielasis, as tai jau tikrai nzn Aurio prisijungimo duomenu, kad galeciau ka nors ten pirmame psl padaryti (o kad nerodo anketu, tai ne adminai kalti, o Auris, nes turi jis ten paredaguoti ) )
hey hebra tai kad man nusibodo redaguot ta pirma puslapi nes adminai vis keicia URL pakodi kas menesi ar kas savaite ir vis anketu adresai susimakaluoja ir netenka prasmes. Tai nzn reikia daryti kitaip. Jeigu klubo nariai galetu IDET savo nuotrauka, arba man kaip byla ar dar kaip nors atsiust, bet tik tokia kokia jus noretumet, kad kiti matytu, tai as tada padaryciau pirmame puslapyje vardus su nuotraukomis
Страницы Назад 1 … 760 761 762 763 764 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~