41

Re: Megstamiausias lietuviu DJ

patikek.. mates daug!!!!

42

jei taip butu - nekalbetum sitaip smile

nepyk uz provokuojanti klausima: penki patys geriausi/karsciausi vakareliai ever..

43

1. dj Bruno (Amsterdam) - my house big_smile
2. Sasha - Ledo rumai
3. Deep Dish - Exit
4. James Zabiella - Global
Penkta vieta atiduosiu, pogrindyje vykusio HC organizuojama toosa
5. Saga, mukas, hybrid - Alytus

44

tai vat paziurek kokia monotonija tarp vakareliu smile be to sarase nei bato nei kokio rocketshopo wink

45

duodi tu cia gintarai.. arba ash taves visishkai nesuprantu! koks tau yra vykes vakarelis? jei per prasta ir monotolishka parsivezht europinio lygio djus i savo namus, tashkytis prestizhinuose LIETUVOS klubuose grojant geriausio pasaulyje djais!!

46

man autoritetu tarp dju nera. kodel - tam galima butu kurti atskira tema.  gryztant apie tavo vakarelius - pries ka nors sakydamas paragauk balta bata, pakalbet su mama, pabuk kokiam afterpartyje prie vilniaus, paragauk ibizos misraines ar londono mazuju klubu abejingumo wink

tuoj ikrausiu video

47

na su londunu tai viskas aishq.. asmenishkai man joks fabric neprilygs Lietuvoje vykstancio tuso! Del Ibizos, reikia turet nezhmonishkai didele pinigine. Tai ne eilinio lietuvio nosiai. Del baltu batu.. tokie dalykai visishkai manes nedomina! Cia jau kiekvieno zhmogaus reikalas!
Tad mano manymu pavykes toosas, tas kur nepriekaishtingai djus atlieka savo darba! Per kuria publika tiesiog ishsikrausto ish proto pasiimdama ir tave!!

48

matai kiek mazai zinai smile londonas lieka londonu, i ibiza zmones lekia be pinigu (bent 4 veikejus pazystu taip islekusius), o ta situacija apie kuria tu pasakoji vadinama mases psichologija. Tu tampi mases dalimi. Na prarandi savo indvidualuma wink nenoriu plestis i off topica.

49

;]

50

apie balta bata gyrdejau daug gero:)noreciau kada sudalyvaut,butu unreal:)
Siaip tai dj visokiu yra bet dazniausiai jie lkeidzia tik tai kas jau sukurta,o savo kurynius kure tik keli bent as tokiu zynau tai Mindaugelis,marius vanof, ir kiti tokkie nereiksmingi araba bent man nelabai jie:)

51

smile

52

Vaidas, 22 пишет:

Bet tai visishkai nereishkia kad jis prastas djus!! juk viskas atsibosta.. tad siuliciau bent kiek pagarbos parodyti

Kalba eina apie labiausiai patinkancius, o ne apie daugiausiai padariusius. Igno indeliu i Lietuvos klubine muzika niekas ir neabejoja, tikrai daug padare, bet man asmeniskai jis nera smagiausiai grojantis DJ

53

uoj. ne ta pacitavau...

54

Man asmeniskai dabar groja neblogai Ignas I.V ir Donatello.Dj Donatello nebloga seta isleido neseniai Zipp fm radio,visas judantis:).Taip pat galima butu ir pamineti ir Mariu Ivanova ir Mindaugeli,kurie tikrai neblogai groja ir pakviecia tikras zvaigdes kaip Steve Lawler,Sasha ir Nick Warren,tai tikrai super Dj ir vieni geriausiu pasaulyje.

55

houseas ir progressiveas vistik ant dideles bangos..  o gal kas girdeje DJ Astrala?

56

rocketshopas pries net nepamenu kiek.. 5 ar 6is  metus buvo gerai smile bet ten ne tik astralas.. hallucin ir kiti.. wink

57

jei is lietuvos RyRalio DJs smile

58

nzn nei vieno galit padeti? smile

59

nu seip man aasmeniskai geriausei waro mindaugelis kaip kada iwanowas gerai sumixuoja ir kaip kad benas rase tikrai auksto lygio zwaigzdes kwieciasi

60

Tautvydas, 19 пишет:

Nera cia jokiu DJ, nebent mamania

koks mamania  ;/ mamania yra komercinis DJ bent jau man ir nieko jis ten nepavaro ;/ yra tikrai daug geresniu DJ lietuvos uz ji ;]