1

Тема: Lietuvaites

Labas visiems. Uzsienyje jau 8ti metai. Gyvenau Svedijoje, Cekijoje, Londone dabar atsidures Siaurineje Airijoje jau kokie 6 metai, Nekata lankiausi Dubline ir kt airijos miestuose.
Lietuvaites visvien pacios graziausios, mieliausios ir visokios kokios geriausios smile
Maladiec

2

Re: Lietuvaites

puikei suprantu tapati tauta kalba paprocei religija paziuros mintalitetas, paprasti dalykai suprantami is zvilksnio ar puse zodzio situacija ir aplinka vertinama pagal ta pacia vertybiu skale ...

pazystama ir miela ...todel jos ir graziausios. Yslinkti pas lietuvaite po kaldra tai kaip tevyne aplankyti , visi mes is ten, visus mus ten traukia.... smile

3

Zilvinai> su kaldra tu cia per ziauriai sakyciau...

4

Vaiva, 20 пишет:

Kas ten žiauraus ,Tetynę  negalima išduoti ir pamiršti big_smile

5

Tai, kad permiegi su kokiu kitos salies zmogumi nereiskia  kad joje buvai big_smile
kas ta Tevyne?m?kaskas pasake kad negalima jos isduoti ir pamirsti, bet daugelis taip darom...net ir tie kur sedi seime, jie pamirsta... ( gerai lietuvaites gryztam prie temos)

6

Vaiva, 20 пишет:

Tai, kad permiegi su kokiu kitos salies zmogumi nereiskia  kad joje buvai big_smile
kas ta Tevyne?m?kaskas pasake kad negalima jos isduoti ir pamirsti, bet daugelis taip darom...net ir tie kur sedi seime, jie pamirsta... ( gerai lietuvaites gryztam prie temos)

Pirmai seime sedi isrinktieji ,o juos isrenka demoralizuota visuomene.

7

Vaiva, 20 пишет:

je je  kazkur tai jau girdejau atrodo kataliku dievas ysake kad sexas tik vaikams gaminti...

bet zinai ka? mano dievas sako Zilvinas zalciu karalius, well Karaliams leistina daugiau perbek y mano religija su salyga kad manes neerzinsi (zilvitis zaliuaja tevelio sodely) uch ziauri vaikyste)

dievas tai Kazkas gyvenantis ant debesu ir mus stebintis jis mato viska ir mus kontroliuaja isleides savo 10 ysakymu, jei ju nesilaikysi tai degsi pragare busi kankinamas ir kaitinamas deginamas spirginamas pragare ir zinai kodel?

Ogi todel kad Dievas mus myli!  Man tai labai panashu y zmogishka fantazija 

Mano dievas sake man: gyvenk savo protu ir dziaukis gyvenimu be jokiu apribojimu Jis taip pat sake neturek kitu dievu ishskyrus save pati.

mano tevyne yra visas zemes gaublys ir as esu zemes pilietis. Lietuva tik mazytis tashkelis as juk negaliu gimti visur iskarto +viena kalba kuria gavau is vaikystes uz dyka nereikejo mokintis.

Tu ghi nemanai kad lietuvoi gyvena geresni zmones nei amerikoi ar rusijoi visur jie yra tik zmones ir man jie visi lygus. JOKIA valdzia negali ish manes to atimti nes as esu zmogus ir myliu visus kitus zmones

todel mano dievas man pasake: **** adamku , putina, obama, policija, armija ar swedijos karalishka seima. 

Kas man tikrai rupi tai tu ir as asmeninis rysys tarp zmoniu zemes gyventoju nepriklausomai nua ju rases ar ant ju galvu uzsiropsciusios valdzios

Bet lietuvaites - tai juk taip pazystama , kaip kad gardziausi patiekalai visada yra ne karta ragauti.

8

P-z_diec kiek galima iš eilutės prikurti ;D vis linksmiau ir linksmiau big_smile(tik negalvokit kad LSD varytojų) tiesiog linksmutis big_smile

9

pripazystu kad musu lietuvaites grazios ir jas labai megstu:::a31

10

Vaiva, 20 пишет:

Būtent taip, tiesioginėje prasmėje .

11

Musu lietuvaites nera labai grazios, nes oda labai prasta, daug spuogu, matyt mazai saules ir svaros.Isstybusios, stambiu kaulu, vienos per kudos, kitos per storos.Nespindi seksualumu, daznai nusirengia, puosiasi auksiukais, leopardinem, kvarkliuotom medziagom, ilgi batai, vienu sodziu "suds"

12

Tomas, 33 пишет:

Musu lietuvaites nera labai grazios, nes oda labai prasta, daug spuogu, matyt mazai saules ir svaros.Isstybusios, stambiu kaulu, vienos per kudos, kitos per storos.Nespindi seksualumu, daznai nusirengia, puosiasi auksiukais, leopardinem, kvarkliuotom medziagom, ilgi batai, vienu sodziu "suds"

O tai pats gražuoli iš kur tokias lietuvaites ištraukei ?
Tik man nesakyk kad tik lietuvi bjaurūs žmonės gyvena ,kažkaip čia man vienpusiškai ,bet manau ir gero daug ką galima pasakyti .

13

na ir lietuvaites geriau supras mus vyrus nei kita tautes merginos wink

14

grazios ir kartais per daug gudrios tos musu lietuvaites:D

15

:::407

16

Monika, 22 пишет:

:::407

Lietuvaite mano ,pasiskaityk taisyklės ,ten vien ikonų negalima dėti .

17

Tomas, 33 пишет:

išeik vienąkart į gatvę, tokias su leopardų kailiais nebent ant scenos arba viešnamyje gali rasti. big_smile

18

Karolina, 17 пишет:
Tomas, 33 пишет:

išeik vienąkart į gatvę, tokias su leopardų kailiais nebent ant scenos arba viešnamyje gali rasti. big_smile

jis 65% teisus :::346

19

Ne, jis neteisus. Kiekvienas mato tai, ką nori matyti. Jei jam tokios labai į akis krinta, tai kitokių ir nepastebi. big_smile

20

Lietuvaitėm labiau rūpi, ką pasakys jų kaimynai, kai į lauką išeis su sportbatukais ir suveltais plaukais,todėl jos yra verčiamos savimi rūpintis smile  o tos, kuriom kaimynų nuomonė neįdomi,yra įtakojamos save prisižiūrinčiųjų,todėl,šio užburto rato dėka, gyvename šalia gražiausiųjų ar 'gražiausiųjų',ir visai nesvarbu, kad taip yra dėl kitų žmonių nuomonių baimės,sustabarėjusios kompleksuotos visuomenės bei stereotipų, kurie išsivysčiusiose šalyse seniai sugriauti ir pamiršti smile