Vaiva, 20 пишет:Zilvinai> su kaldra tu cia per ziauriai sakyciau...
je je kazkur tai jau girdejau atrodo kataliku dievas ysake kad sexas tik vaikams gaminti...
bet zinai ka? mano dievas sako Zilvinas zalciu karalius, well Karaliams leistina daugiau perbek y mano religija su salyga kad manes neerzinsi (zilvitis zaliuaja tevelio sodely) uch ziauri vaikyste)
dievas tai Kazkas gyvenantis ant debesu ir mus stebintis jis mato viska ir mus kontroliuaja isleides savo 10 ysakymu, jei ju nesilaikysi tai degsi pragare busi kankinamas ir kaitinamas deginamas spirginamas pragare ir zinai kodel?
Ogi todel kad Dievas mus myli! Man tai labai panashu y zmogishka fantazija
Mano dievas sake man: gyvenk savo protu ir dziaukis gyvenimu be jokiu apribojimu Jis taip pat sake neturek kitu dievu ishskyrus save pati.
mano tevyne yra visas zemes gaublys ir as esu zemes pilietis. Lietuva tik mazytis tashkelis as juk negaliu gimti visur iskarto +viena kalba kuria gavau is vaikystes uz dyka nereikejo mokintis.
Tu ghi nemanai kad lietuvoi gyvena geresni zmones nei amerikoi ar rusijoi visur jie yra tik zmones ir man jie visi lygus. JOKIA valdzia negali ish manes to atimti nes as esu zmogus ir myliu visus kitus zmones
todel mano dievas man pasake: **** adamku , putina, obama, policija, armija ar swedijos karalishka seima.
Kas man tikrai rupi tai tu ir as asmeninis rysys tarp zmoniu zemes gyventoju nepriklausomai nua ju rases ar ant ju galvu uzsiropsciusios valdzios
Bet lietuvaites - tai juk taip pazystama , kaip kad gardziausi patiekalai visada yra ne karta ragauti.