Re: kaip manote ar apsimoka su buvusiu-sia vel susibegti?
su tais jausmais kaip cia ir pasakius, gal meile kaip ateina ir taip ir iseina o lieka tik pripratimas...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → kaip manote ar apsimoka su buvusiu-sia vel susibegti?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
su tais jausmais kaip cia ir pasakius, gal meile kaip ateina ir taip ir iseina o lieka tik pripratimas...
niu manau kad geriau isiskirti draugiskai buti draugais...bet vel bandyti klijuoti santikius is naujo viska pradeti..tai apsurdas
o kodel gi ne.gal po kurio laiko gali suprasti jog geresnio (geresnes) niekur neradai ir jei abu vis dar myli tai verta pabandyti.bet labai maza tykimybe jog viskas bus gerai.
susipažinom sanatorijoj.Draugavom apie 4m.buvo viskas liuks...Kalbėjom apie bendrą net gyvenimą,bet ...staiga ,be jokio pasiaiškinimo mane paliko...Į skambučius -neatsako.Pergyvenau-labai...Atleidau sau ir Jam,gal jaunesnė užkadrino....Po 3m.skambutis;norėčiau šiandien atvažiuoti pas tave...Buvo JONINIŲ vakaras,šventėm su vaikais ir anūkais.Aš atsakiau;ką čia sugalvojai,netinkama diena ...Atsakė; švęsk,švęsk...ir pip...pip-išjungė..Jai būtų po kelių dienų paskambinęs,bučiau leidusi atvažiuoti...Nežinau kas ten įvyko...Bet aš draugaučiau vėl . Reikia mokėti atleisti...
nieko gero vel pradeti su buvusiu
susipažinom sanatorijoj.Draugavom apie 4m.buvo viskas liuks...Kalbėjom apie bendrą net gyvenimą,bet ...staiga ,be jokio pasiaiškinimo mane paliko...Į skambučius -neatsako.Pergyvenau-labai...Atleidau sau ir Jam,gal jaunesnė užkadrino....Po 3m.skambutis;norėčiau šiandien atvažiuoti pas tave...Buvo JONINIŲ vakaras,šventėm su vaikais ir anūkais.Aš atsakiau;ką čia sugalvojai,netinkama diena ...Atsakė; švęsk,švęsk...ir pip...pip-išjungė..Jai būtų po kelių dienų paskambinęs,bučiau leidusi atvažiuoti...Nežinau kas ten įvyko...Bet aš draugaučiau vėl . Reikia mokėti atleisti...
O nesijauti pazeminta, kad su tavim kaip su skuduru,- paskambina kada uzsigeidzia, numeta rageli, kada sauna i galva? Jokios pagarbos su pasnekovu :?
aš pirmą kartą su savo esamuoju susipažinau trylikos,mes buvom laimingi.bet poto kai buvom penkiolikos,jis mane paliko.kiek vėliau t.y. per šešioliktą mano gimtadienį jis pasakė,jog pasigailėjo,mane palikęs ir mes vėl kartu ;@~*
as buvau ilipus atsiprasant i ta pati s.... du kartus ir nieko, vel viena ir labai skaudu. manau kad antra karta nera ko susieit, aisku buna isimciu, bet as pati pasimokiau ir daugiau tokiu klaidu nedarysiu. likau labai iskaudinta ir reikia paciai kovot su visais prisiminimais..
NJU JEJ ISISKIRET IR PO KELIU METIU DAR SUSITIKUS JAUTI TUOS PACIUS JAUSMUS TAI IR PER TA LAIKA TU GALI PASIKEISTI IR VAJKINAS GALBUT SUAUGO I PROTA TAI MAN ATRODO PIRMA PASNEKETY REIKETIU SU JUO O PO TO BANDITY KAZKA......LAUKIU KITIU NUOMONES
PATIKĖKIT, NEVERTA NIEKAS NEPASIKEIČIA TAI JAU IŠBANDŽIAU IR NIEKAM NESIŪLYČIAU GRYŽTI
Nemanau kad verta antra karta vel viska susieti su tuo paciu zmogum,jei jau issiskyriai matyt viskas,nelemta buti kartu... Paciai taip buvo, susitaikiau ir ka, ir niekas nuo to nepasikeite, nei men laukt nereikejo ir vel tos pacios problemos, tie patys gincai.. vel mastai kad reikia skirtis, risti viska, bet tai nera taip lengva. Na pasimokiau, daugiau taip tikiuosi nebus. Tikrai neverta skaudinti saves
na kaip cia pasakius is dalies tikrai neverta.... na o paziurius is kitos puses priklauso nuo situacijos del ko kildavo pykciai ir pan viskas turi reiksmia ir daug ka galima pakeisti... na bet tai priklauso nuo poziurio ir noro ir jausmu taip pat...
Tikrai ne!
KAP TAI NEAPSIMOKA melages meluoja ir neraudonuoja tik tas buvusysis praturteja cit kai muses limpate nebandau nieko izeist
wawa cia tik jauni ir suprantalabiausiai kas apsimoka kas ne ..... lol
wawa cia tik jauni ir suprantalabiausiai kas apsimoka kas ne ..... lol
as bomzas rimtai...
Visi esame skirtingi zmones,su savo poziuriu i gyvenima,vienime reikia susibegti,kitiem ne,kiekvieno zmogaus reikalas!)
Manau, kad neverta, nes jei jau palikai reiskia buvo netinkamas. Nors kartais gryztant pas buvusy-ia iseina pora kaip tvora.
PATIKĖKIT, NEVERTA NIEKAS NEPASIKEIČIA TAI JAU IŠBANDŽIAU IR NIEKAM NESIŪLYČIAU GRYŽTI
Pilnai pritariu...aisku, jei jums ne po 14 metu buvo=))) Nes kai zmogus susiformuoja, tai niekas negali ji pakeisti...jis gali kalbeti, kad nori pradeti is naujo, kad suprato koks buvo negeras ir panasiai...bet tai tik zodziai...praeis laikas ir viskas bus taip pat...bet tada gali buti sunkiau viska nutraukti....nes ir prisirisimas gali buti, ir amzius, ir baime pradeti is naujo su kitu partneriu...tai, jei esate pilnametis
pritariu Lidijai neverta grist pas buvusi,jei buvo negerai tai ir bus negerai ir pinigai cia nieko nepades,jei buves praturtejo.juk jie zmogaus nekeicia tik pinigines stori
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → kaip manote ar apsimoka su buvusiu-sia vel susibegti?